reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witamale sie narobiło widze ze same nowe mamy okupuja watek UK????WITAM WSZYSTKIE;-)przepraszam za styl pisania ale Tesciowej komp jest z epoki kamienia łupanego wiec tak to wyglada niestety;-(do UK wracamy we wtorek wiec w srode napisze juz ze swojego kompa nareszcie!!!!!!!!!!!!!!u małej wykryli grzyby w układzie pokarmowym i bakterie w moczu wuiec seria leków jest zajebista co do alergii to jest super bo udało mi sie ja prawie zwalczyc w chwili obecnej mała jeszcze nie moze jesc soi,selera ryżu ale to nie taki problem...........dieta działa cuda.........reszte wam opowiem jak wrocepozdrawiam wszystkie i miłego dnia

Nie zdazylam niestety nadrboic zaleglosci,a tu tyle nowych stron.... Ale sie rozpisujecie:)))))))))

Pamietam jak spedzam cala ciaze na forum- tez nie moglam sie oderwac od komp-razem zd ziewczynami przezywalysmy kazda chwile ...

Teraz coraz wiecej obowiazko i nie ma czasu tyle siedziec, a tak bym chciala wdrazyc sie w tematy... ;)

Kasiu ja rowniez trzymam kciuki!!! Bedzie dobrze!!!

No to uciekam gotowac obiadek i konczyc prasowanie, dopki moje Aniolki spia ;)

Pinka tylko nic o roczku nie napisalas!!!!!!!;-):-)

ja tez witam dziewczyny!!

kasia nie przejmuj sie, bedzie dobrze!! tez z calego serca trzymam kciuki za ciebie i fasolke!!:tak:

a ja przyszłam sie pochwalic bo dostalam dzis prace w banku!!! zaczynam 1.10, narazie na okres probny 3 miesiace!! no zobaczymy jak to bedzie, ekipa wydaje sie byc fajna:tak: tyle ze wiaze sie to z tym ze w najblizszym czasie do uk sie nie wybieram:no:no ale cos kosztem czegos - strasznie chcialam sie oderwac od bycia kurą domowa:-D

ok zmykam robic obiadek poki maly spi;-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry