reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
ja też witam wieczorowo!!
u nas super pogoda chociaż troche mroźno;-)

Iwoneczka do mnie też możesz napisać na gg;-)

zmykam zrobić kolacje i kąpać malego, dziewczyny dostalam propozycje pracy wiec byc moze juz nie dlugo wreszcie oderwe sie od tej strasznej rutyny:sorry2:

kasia a jak twoj scan? to dzis mialas miec prawda??

Dziewczyny,nie wiem jak wytrzymam bo chce mi sie ryczec,ze szok!
Bylismy dzis w szpitalu na usg....nic nie wykazalo.Pielegniara od razu powiedz.,ze to albo baaaaaaaaardzo wczesna ciaza,albo tylko to ,co z niej zostalo...:-(W/g moich obliczen to najdalej moze byc 3-4tydzien,bo tak mniej wiecej przestalismy sie starac bo brak owulacji juz pozniej byl....
Na to zaczeli mnie badac,wypytywac i doszli do wniosku,ze moje plamienia i stan ogolny to moze ciaza pozamaciczna:-:)-:)-(
Mialam Btee HCG,czekam na telefon od lekarki,w sobote ide na kolejne badanie krwi,pozniej w poniedzialek kolejne:-:)-:)-:)-(
Pozniej kolejne USG i wtedy zadecyduja co jest grane....
Boje sie,ze szok,nie chce plakac bo to tak jakby sie poddac,a poza tym nie chce,zeby Nikusia widziala,ze mamie smutno:-(
Trzymajcie kciuki za betke,bo tylko to podtrzymuje mnie na duchu,ze moze jakims cudem to wyjatkowo wczesna,nie widoczna jeszcze ciaza:-(

Kasiu trzymam bardzo mocno kciuki az mnie piastki bola ;-)
Napewno wszystko bedzie dobrze , to pewnie wczesna ciaza i jeszcze jej nie widac :tak:nie denerwuj sie tak bo pewnie nie potrzebnie :sorry2:
Wierze w silna fasolke :tak::tak:
Mysl pozytywnie a wszystko bedzie dobrze i pisz koniecznie co tam lekarka powiedziala i jak usg?:happy2:

Kasiu nie zalamuj sie bedzie dobrze zobaczysz :) wiem ze cie tym nie pociesze ale powiem ci jak bylo z moja kuzynka na 3 testach wyszlo ze jest w ciazy a na 3 USG robionych co 2 tyg nic na ciaze nie wskazywalo. Lekarze nie wiedzieli co jest grane bo moja kuzynka przy nich zrobila test i wyszedl pozytywny. Wyslali ja do Poznania ja jakis tam bardziej specjalistyczny oddzial i okazalo sie ze byla w ciazy tylko fasolka bardzo pomalu sie rozwijala i USG nie moglo tego uchwycic dopiero jakas tam specjalistyczna aparatura to wychwycila. I mojj kuzynki synek ma juz z 7 lat :) jest zdrowym i zywym chloposzkiem :) wiec zobaczysz wszystko bedzie ok:)

MAMUSIA & BLANECZK :) Witam laseczki :))

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem :-)
Katarzyna- ja tez trzymam kciuki bardzo mocno. Nie ma co od razu zakladac najgorszego, wszystko bedzie dobrze, zobaczysz. I daj nam koniecznie znac...

A u nas dzien jak codzien. Spacerek byl. Potem obiadek.Olivier wykapany i spi. A ja mam wreszcie chwilke dla siebie. Tylko niestety o porze, kiedy nikogo juz pewnie na ma..:-D

reklama
Do góry