reklama
Iwoneeczka
Fanka BB :)
dziewczyny ktora bedzie taka mila i pomoze mi wypelnic dokumenty na benefity bo ja nie umiem zbytnio angielskiego byla bym bardzo wdzieczna
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Iwoneeczka,jak chcesz to pisz na moje gg bo siedze chwilowo na kompie i z checia Ci pomoge;-)
K
konto usuniete
Gość
ja też witam wieczorowo!!
u nas super pogoda chociaż troche mroźno;-)
Iwoneczka do mnie też możesz napisać na gg;-)
zmykam zrobić kolacje i kąpać malego, dziewczyny dostalam propozycje pracy wiec byc moze juz nie dlugo wreszcie oderwe sie od tej strasznej rutyny
kasia a jak twoj scan? to dzis mialas miec prawda??
u nas super pogoda chociaż troche mroźno;-)
Iwoneczka do mnie też możesz napisać na gg;-)
zmykam zrobić kolacje i kąpać malego, dziewczyny dostalam propozycje pracy wiec byc moze juz nie dlugo wreszcie oderwe sie od tej strasznej rutyny
kasia a jak twoj scan? to dzis mialas miec prawda??
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Dziewczyny,nie wiem jak wytrzymam bo chce mi sie ryczec,ze szok!
Bylismy dzis w szpitalu na usg....nic nie wykazalo.Pielegniara od razu powiedz.,ze to albo baaaaaaaaardzo wczesna ciaza,albo tylko to ,co z niej zostalo...:-(W/g moich obliczen to najdalej moze byc 3-4tydzien,bo tak mniej wiecej przestalismy sie starac bo brak owulacji juz pozniej byl....
Na to zaczeli mnie badac,wypytywac i doszli do wniosku,ze moje plamienia i stan ogolny to moze ciaza pozamaciczna:---(
Mialam Btee HCG,czekam na telefon od lekarki,w sobote ide na kolejne badanie krwi,pozniej w poniedzialek kolejne:----(
Pozniej kolejne USG i wtedy zadecyduja co jest grane....
Boje sie,ze szok,nie chce plakac bo to tak jakby sie poddac,a poza tym nie chce,zeby Nikusia widziala,ze mamie smutno:-(
Trzymajcie kciuki za betke,bo tylko to podtrzymuje mnie na duchu,ze moze jakims cudem to wyjatkowo wczesna,nie widoczna jeszcze ciaza:-(
Bylismy dzis w szpitalu na usg....nic nie wykazalo.Pielegniara od razu powiedz.,ze to albo baaaaaaaaardzo wczesna ciaza,albo tylko to ,co z niej zostalo...:-(W/g moich obliczen to najdalej moze byc 3-4tydzien,bo tak mniej wiecej przestalismy sie starac bo brak owulacji juz pozniej byl....
Na to zaczeli mnie badac,wypytywac i doszli do wniosku,ze moje plamienia i stan ogolny to moze ciaza pozamaciczna:---(
Mialam Btee HCG,czekam na telefon od lekarki,w sobote ide na kolejne badanie krwi,pozniej w poniedzialek kolejne:----(
Pozniej kolejne USG i wtedy zadecyduja co jest grane....
Boje sie,ze szok,nie chce plakac bo to tak jakby sie poddac,a poza tym nie chce,zeby Nikusia widziala,ze mamie smutno:-(
Trzymajcie kciuki za betke,bo tylko to podtrzymuje mnie na duchu,ze moze jakims cudem to wyjatkowo wczesna,nie widoczna jeszcze ciaza:-(
Kasiu trzymam bardzo mocno kciuki az mnie piastki bola ;-)
Napewno wszystko bedzie dobrze , to pewnie wczesna ciaza i jeszcze jej nie widac nie denerwuj sie tak bo pewnie nie potrzebnie
Wierze w silna fasolke
Mysl pozytywnie a wszystko bedzie dobrze i pisz koniecznie co tam lekarka powiedziala i jak usg?
Napewno wszystko bedzie dobrze , to pewnie wczesna ciaza i jeszcze jej nie widac nie denerwuj sie tak bo pewnie nie potrzebnie
Wierze w silna fasolke
Mysl pozytywnie a wszystko bedzie dobrze i pisz koniecznie co tam lekarka powiedziala i jak usg?
Iwoneeczka
Kasiu nie zalamuj sie bedzie dobrze zobaczysz wiem ze cie tym nie pociesze ale powiem ci jak bylo z moja kuzynka na 3 testach wyszlo ze jest w ciazy a na 3 USG robionych co 2 tyg nic na ciaze nie wskazywalo. Lekarze nie wiedzieli co jest grane bo moja kuzynka przy nich zrobila test i wyszedl pozytywny. Wyslali ja do Poznania ja jakis tam bardziej specjalistyczny oddzial i okazalo sie ze byla w ciazy tylko fasolka bardzo pomalu sie rozwijala i USG nie moglo tego uchwycic dopiero jakas tam specjalistyczna aparatura to wychwycila. I mojj kuzynki synek ma juz z 7 lat jest zdrowym i zywym chloposzkiem wiec zobaczysz wszystko bedzie ok
MAMUSIA & BLANECZK Witam laseczki )
MAMUSIA & BLANECZK Witam laseczki )
Ostatnia edycja:
alex3meyer
Matka gagatka
Witam wieczorkiem :-)
Katarzyna- ja tez trzymam kciuki bardzo mocno. Nie ma co od razu zakladac najgorszego, wszystko bedzie dobrze, zobaczysz. I daj nam koniecznie znac...
A u nas dzien jak codzien. Spacerek byl. Potem obiadek.Olivier wykapany i spi. A ja mam wreszcie chwilke dla siebie. Tylko niestety o porze, kiedy nikogo juz pewnie na ma..
Katarzyna- ja tez trzymam kciuki bardzo mocno. Nie ma co od razu zakladac najgorszego, wszystko bedzie dobrze, zobaczysz. I daj nam koniecznie znac...
A u nas dzien jak codzien. Spacerek byl. Potem obiadek.Olivier wykapany i spi. A ja mam wreszcie chwilke dla siebie. Tylko niestety o porze, kiedy nikogo juz pewnie na ma..
reklama
Iwoneeczka
alex no ja jeszcze sobie siedze \
Podziel się: