reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
olcia juz tez zaglosowalam, jak beda slawni to niech nie zapomna o nas(jakas dedykacja na koncercie;-)) szkoda ze nie moge odsluchac bo nie mam sterownikow na tym kompie:wściekła/y:a co w ogole u was? nie widzialam cie ostatnio tutaj:no:

syla dzieki - jestes niezastapiona;-):-D

lece robic kolacje, kapac malego i pozniej zajrze choc pewnie wszystkie beda u can dance ogladac:-D:-D

Hejka :-)
I co? Juz wszyscy spac poszli?

Ja dopiero sie przy malym wyrobilam, jakos dzis nie mogl usnac.
A poza tym nuda. Nawet dzis nic specjalnego nie robilismy. Bylam na spacerku, ale tylko godzinke, pogoda w sumie fajna, ale jakos tak wyszlo, ze prawie caly dzien przesiedzialam.
Milego wieczorku i nocki :-)

Witam :)
To sie witam z ranka :)
Jak wam cos powiem to padniecie. Wczoraj z mezusiem bbcielismy Filipowi pierwszy raz wloski ( znaczy sie maszynka). Gora poszla blyskawicznie bo w 10 min sie uwinelismy, a jak moj maz zaczal scinac tyl to Filip sie obuzyl, uciekal i ciagle pokazywal na maszynke i krecil glowk nie nie nie i sciecie tylu zajelo nam az godz :) ale byscie widzialy jak on teraz wyglada jak maly gangster bo Maciej go chyba troszke za krotko go scial :)
Ale ile przy tym frajdy mielismy masakra :)

Witam i ja z rana :-)

No to pokazuj zdiecia Iwoneczka- posmiejemy sie :-D:-D:-D

Ja to prawdopodobnie nie bede musiala obcinac Olivierowi wloskow , bo po prostu ich nie ma. Tzn jakies tam 3 piorka, ale....

A jak dzis samopoczucie u wszystkich?

Milego dnia :-)

reklama
alex3meyer QRDE nie mam aparatu bo pozyczylismy... ale na dniach zrobie i pokaze masakra normalnie :) a Filipek mial juz tak dlugie ze zrobilam mu 2 kitki i wygladal jak dziewwuszka :)
A twoje malenstwo ile ma??:)

Do góry