reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Pinka fotki super. Wikunia ślicznie wyglądała :-) Torcik mi się też bardzo podoba. A ja chcę być taka szczuplutka jak Ty ;-) Kiedyś byłam, ale tu w Anglii przybyło mi troszkę kilogramów i tak jakoś zostało...

Martucha witaj w klubie - moja Oliwcia też dziś mi taki numer zrobiła, że pospała tylko rano jakieś 40 minut i to tyle. Wykąpałam ją dziś wcześniej i padła jak mucha. Też taka marudna była, że szok. A co do odpoczynku, to wiem o czym mówisz, dlatego wczoraj dałam sobie odpocząć, dziś w sumie też idę zaraz wziąć prysznic i chyba wcześniej do łóżeczka ;-)

Oki, drogie mamunie, życzę miłej nocki i kolorowych snów...

reklama
Izka i Mała-gorzatka,

Wszystkiego najlepszego dla Waszych pociech z okazji ich Pierwszych Urodzinek !!! Dużo zdróweczka, na co dzień słoneczka. Dużo uśmiechu i radości i jak najmniej w życiu przykrości...
życzą Sylwia i Oliwia :)

Witam wszystkich cieplutko.Dzieki bardzo za zyczonka.
Postanowilam troche odpoczac i dzis siedze w domu.Mały spi to mam jakies dwie godziny dla siebie.
A moje dwa starsze chlopaki poszli do rodzinki.jaa juz wysiadam bo w domu mojej mamy to tylko spimywychodzimy po snaidaniu a wracamy wieczorem.ale juz w piatek powrot do uk.Dwa tyg to wystarczajaco dlugo w tym kraju.
U nas imprezka udana,mielismy jeden tort dla Kolina i Natana.A swieczki zdmuchnal Kolin za siebie i brata. NAtan raz ze nie chcial sie nauczyc dmuchac to jeszcze probowal lapki wlozyc w torta i swiczke paluszkiem chcial dotykac.Ale za to od tygodnia nauczyl sie dawac buziaki,ale nie wszystkim...najchetniej mojemu męzowi daje calusy.a tak to czasami mi i swojej chrzestnej.

Pinka fotki super widac party udane,to teraz kolejne w Pl Cię czekają.

katarzynka s trzymam kciuki zeby w koncu pokazaly sie dwie kreseczki,no i tak jak dziewczyny pisaly troche sie zrelaksuj bo to zle wplywa na starania.wiem to po sobie.

małgorzatka no to gratuluje pierwszych kroczkow,u nas dalej nic narazie daje sie troche prowadzac za raczki,ale za to jest mistrzem w raczkowaniu.myk i go nie widac.

Syla masz racje czasami trzeba zwolnic ja tez tak mialam zaczelam sie robic strasznie nerwowa,a to wszystko z przemeczenia.

Martucha no faktycznie pogoda jeszcze super jest tutaj.Relaksuj sie ile mozesz.

ok lece babeczki,caluski dla wszystkich i pieknej pogody.

wiatm- popołudniowo- deszczowo:baffled::baffled::baffled::baffled:

kurcze pada jak nie wiem z domu wyjsc nie mozna:no::no::no::no: szlag mnie trafia bo pranie zrobiłam i teraz cały tydzien bedzie sie kisiło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak ja to uwielbiam nie ma co.........................

nogi mnie tak bola ze nie macie pojecia,mam takie wrazenie jak by mi odmarzły:wściekła/y::wściekła/y:ciezkie i bezwładne

moje dziecko urzeduje wlasnie na swoim stoliczku heheh to jej sie podoba bo jej gra jak cokolwiek nadusi:tak::tak::tak::tak::tak:

a wy co nic nie piszecie cisza tu jak nie wiem

Mala-gorzata i Izka0401

Idzie misio...Idzie słonik... Idzie lalka...No i konik...
Wszyscy razem z balonami... Z najlepszymi życzonkami... Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...
Rozbrajającego uśmiechu, ząbków, gryzaczków i misiów cudaczków:)
Kroczków dynamicznych i ruchów energicznych.
Uśmiechu do Rodziców, beztroskiego roczku i cudownych błysków w oczku.
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ z OKAZJI PIERWSZEGO ROCZKU :)

hey dziewczyny :-)
ja właśnie z zakupów wróciłam, takich tylko jedzeniowych, więc nic specjalnego. kurczę, zimno się robi, domek nasz też taki wychłodzony.
Moja Niunia już coraz częściej MAMA woła, ale narazie tylko wtedy jak płacze i coś chce :-) Fajnie... :tak:
A co u Was?

Hej z wieczorka.
Jeszcze raz dziekuje za życzonka.

Pinka ja to nog nie czuje po calym dniu to sie czuje jakby tone wazyły.Wspolczuje pogody tu tak cieplo az sie boje jak wroce znowu te deszcze.

Syla to takie fajne kiedy dziecko zaczyna wołac mama.
ja to jestem w siodmym niebie jak mały daje mi buziaki tak słodko z otwartą buźką.

dobranoc wszystkim pa

reklama
Witam z rana :tak:

Właśnie ja i moje maleństwo zjadłyśmy śniadanko i zaraz uciekamy się bawić :-D Dziś w planach sprzątanie domu, a wieczór planuję leniwy ;-)
życzę Wam miłego dzionka i piszcie, piszcie, bo zajrzę tu później.

Do góry