reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
walasnie dzwonilam do siostry zostalam ciocia Wanesska urodziła sie z niedzieli na poniedziałek o 1;20 3,480kg waga dokładnie taka sama jak moja Wiki miała poród tez szybki pierwsze bóle zaczeły sie o 7 -wieczorem podobno słodka jest teraz czekam na focie

hej dziewczyny!
Tak was troszke podczytuje i moze pozwolicie,ze dolacze:confused:
Ja nazywam sie Magda i od niedawna jestem mamusia malego Maciusia.
Mieszkamy w Manchester i jestesmy tu juz od 3 lat.
Mam czasem kilka obaw i pytan co do zycia w UK ,a takie forum to dobre na wszystko,nawet na zwykle ploty:tak:

Anoli ja jak bylam w 28tc i mialam wizyte u poloznej to sama sie jej spytalam czy mi zrobi badanie krwi ,bo by wypadalo_Ona popatrzyla na karte i stwierdzila,ze ok moze zrobic:baffled:Z tym,ze akurat wtedy mnie wyslala do szpitala na ktg i powiedziala,ze tam mi zrobia,bo ona juz nie ma czasu:wściekła/y:No i faktycznie mi zrobili.Na glukoze nie mialam ani razu.

hej dziewczyny!
Tak was troszke podczytuje i moze pozwolicie,ze dolacze:confused:
Ja nazywam sie Magda i od niedawna jestem mamusia malego Maciusia.
Mieszkamy w Manchester i jestesmy tu juz od 3 lat.
Mam czasem kilka obaw i pytan co do zycia w UK ,a takie forum to dobre na wszystko,nawet na zwykle ploty:tak:

Anoli ja jak bylam w 28tc i mialam wizyte u poloznej to sama sie jej spytalam czy mi zrobi badanie krwi ,bo by wypadalo_Ona popatrzyla na karte i stwierdzila,ze ok moze zrobic:baffled:Z tym,ze akurat wtedy mnie wyslala do szpitala na ktg i powiedziala,ze tam mi zrobia,bo ona juz nie ma czasu:wściekła/y:No i faktycznie mi zrobili.Na glukoze nie mialam ani razu.

NO JASNE ZE CIE PRZYJMIEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
opowiadaj jak tam malenstwo grzeczne???????? ja juz dawno takiej kruszynki nie trzymalam na rekach hehe

moze bedzie miala okazje 30 -stego ja moja siostra no roczek mojeje córeczki przyjedzie:tak::tak::tak::tak:

Wlasciwie nie ma na nich daty to sa puste druki, spytam sie jej na wizycie a jak nie to na drugi dzien pojde do szpitala, dzeki za info:-)

witam was dziewczyny
anoli z tego co pamietam to moja polozna mowila ze tutaj nie robia glukozy jesli nie ma podejrzenia o cukrzyce albo historii tej choroby w rodzinie.
ale dziwne ze ci zostawila kartki tylko bo mi pobierala krew sama od razu do badania i wysylala.

Heyka wieczorne :tak:
Wypad do miasta się udał :-) Było sympatycznie. I nawet udało nam się z pogodą, jak wracałyśmy do domu to się rozpadało na całego. Także miły dzionek dziś miałam...

Madzia witaj i opowiadaj o swoim maleństwie. Jak ja sobie przypomnę moją Niunię jak była taka malutka, to aż łezka się w oku kręci :tak:

Anoli mi też położna pobierała zawsze krew do badania, ale w zasadzie sama sobie tego pilnowałam, jak ją poprosiłam o badanie krwi, to nie było żadnego problemu. Też w przychodni, tak to już działa tu w Anglii. Co do tych kartek, które dostałaś to nie wiem co to i po co. Zapytaj na kolejnej wizycie. I nic się nie martw, na pewno wszystko będzie dobrze :tak:

Tygrysek przykro mi z powodu Dawidka :-( Lekarza pewnie zaradzi i wszystko będzie ok.

Pinka gratulacje CIOCIU!!! Pozdrów od nas swoją siostrę i życz jej i jej maleństwu duuużoooo zdrówka!!! :happy:

Pozdrawiam Was dziewczyny i życzę miłej nocy. Obyśmy wszystkie dziś spały i się wyspały he he ;-) Do jutra...

reklama
he he skad wiedziałas

opis na gg:-):-D:-D:-D

juz wczoraj jakos nie mialam czasu zeby wchodzic wiec nadrabiam;-)

Madzia witaj!! super ze do nas dolaczasz!!no i opisz jak synek i macierzynstwo!!

syla super ze fajnie spedziliscie dzien!! a jak pogoda dzis??

u nas slonecznie, lece wlasnie umyc glowe i na spacer:rofl2:

Do góry