reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
czesc babeczki wczoraj juz nie zaglondałam bo po pracy pojechalismy na zakupy potem pranie itp: nie miałam juz sił na nic:no::no::no::no::no: teraz mam chwilke bo mała kima obiad sie gotuje;-)

Gosia- gratulujemy zabka:-):-):-):-)
Martuchaa- w pracy ok sciemniam hehe i kawki pije:-D:-D:-D:-D:-D, ja tez mam dzis rosół:tak::tak::tak::tak::tak:

nic mi sie niechce wszystko mnie booooooooooli:-D:-D:-D:-D:-D
pozdrawiam i miłej niedzieli

Witam wszystkich.Ja wczoraj nie zagladałm bo bylismy caly dzien na zakupach ale udanych.W koncu kupilam dwie pary spodni i jestem mega zadowolona.No ale niestety nie były przeceny bo tam gdzie przeceny to ja nie moge nic dopasowac.

Gosia gratuluje trzeciego ząbka,a czasami tak bywa mojej kolezanki synek mial 14 mies i dwa zeby.To co napisalas z tym szpitalem to jakis obłed co tam sie dzije.
A jezeli chodzi o wage to :szok:Moj NAtan wazy 3 kg mniej równo.

Dziewczyny wspolczuje skladania tych fotelikow ja w moim od wózka łatwo sie naklada.

Dziewczyny dziekuje za rady dot. paszportu. Niestety dzis w mojej glowce zadomowil nowy problem prawdopodobnie nalezy mi sie maternity allowance a nie wiem jak go zalatwic, wiemze potrzebuje cos od poloznej ale nie wiem czy da mi sama czy pytac. Jutro mam wizyte, i przedewszystkim gdzie to wyslac? moze ktoras z was bardziej sie orientuje bo ja:sorry2:

Czesc dziewczyny!!!
Moi rodzice dzis wracali do polski:-:)-:)-((musieli niesety przyspieszyc powrot bo mieli jeszcze tydzien byc).Smutno ale i lekka ulga bo juz mnie zaczynal meczyc taki nielad w ciagu dnia.Dziwnie nieregularne drzemki malej,podjadanie zamiast posilkow normalnych i baaaaaaaaalagan bo dziadzia szalal z mala na maxa i rzucali czym popadnie:-D:-D:-p
Leb mi peka z niewyspania,bo kladlismy sie spac ok 2-3 w nocy dzien w dzien i pobudka ok 6-7 rano:dry::baffled:....
Kupilismy lozeczko i juz zlozone stoi i wkleje w tygodniu jak wyglada kacik malej:tak:I teraz czekamy na materac jeszcze,poki co ma taki zaimprowizowany tylko:-p;-):-)
Co do paszportu to dzwonilam do konsulatu dwa rzazy zeby sie upewnic,ze kazdy mi inaczej nie powie:-p:laugh2:i moge drugi raz wyrobic tylko roczny i czeka sie do 6tyg,wiec super:tak::-)
A teraz lece filmik obejrzec i sie wyciszyc po tym tygodniu:-D:-D:-D:-DZycze milej niedzieli!!!!Ale za Wami to ostatnio nadazyc sie nie da kurde!Nie dam dzis rady przeczytac wszystkiego co naskobalyscie przez tydzien:sorry2:Fajnie,ze znowu ruch jest:tak:

Ostatnia edycja:
Pinka super ze jestes zadowolona - to najwazniejsze!!

my dzis juz po wizycie gosci - biore sie znow ostro za fotelik hahaha:-D:-D juz mnie to smieszy normalnie no ale co zrobic:sorry2:ok lece pozniej do was zajrze!

hejka

jaka macie pogode bo u mnie znów pada sterta prania czeka no ale nie piore bo nie mam gdzie suszyc:no::no::no::no::no::no: juz mnie dobija ta pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
łeb mam taki cieżki jak z olowiu:szok::szok:

Martuchaa -no i jak tam fotelik:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Gosia- no to waga piekna jaki klopski mały no............... ale jest wysoka wiec az tak tego nie widac:tak::tak::tak:
Izka- to twoj mały w porównaniu do Gosi Nastki to szczypiorek:-D:-D:-D:-D ciekawa jestem ile moja wazy mysle ze z 8,500kg:confused:
syla- jak tam po weekendzie
kasia- to fajnie ze odwiedzinki sie udały ,to fakt jak czlowiek przyzwyczajony jest do tego ze mieszka sam to potem na dluższą mete ciezko jest mieszkac z rodzicami nawet kiedy sa tylko na wakacjach:-D:-D:-D,odpoczywaj kochana i wracaj na BB i czekamy na foocie;-)

ide se kawke trzepnąc bo umieram

Witam poniedzialkowo!

Dzis pospalismy do 9:00 :szok: i wcale prez takie dlugie spanie nie czuje sie super :baffled: glowa mnie boli...

Weekend minal nam zakupowo, wycieczkowo. Spodni nie kupilam niestety :-( widzialam jedne fajne, super lezaly na moich czterech literach, ale cena mnie powalila i zostaly w sferze marzen :-(

Martuchaa mam nadzieje, ze udalo Ci sie poskaladac fotelik :tak:

kasia fajnie, ze odwiedzinki udane....

izka zazdroszcze zakupienia spodni :tak:

gosia gratki za zabka. A historia szpitalna :szok::szok::szok: mozna sie zalamac....

Ide kawe robic!

Witam wszystkich po weekendzie.
Ja cały weekend leniuchowałam.

Pinka no u mnie tez leje i widze ze masz takie problemy jak ja.
A jakbym miala taka pralke z 1000 obrótow albo mniej to bym chyba jedno pranie tydzien suszyla.No lato tragiczne w tym roku.
fajnie ze pracka leciutka i przyjemna.

Gosia a ile ma cm twoja Nastka bo moj ma 79 cm i faktycznie wyglada jak SZCZYPIOR.Ale jaki mam problem z ciuchami bo wszystko mu wisi na pupci.

katarzynka s no tak to jest bo dziadki to przyjada rozpieszczaja.ale ten tort to...spac nie mogłam bo myslałam o nim.Mój mąż mówił ze super ale pewnie pracochłonny.Ale pomysłowy naprawde.

Martucha walczysz dalej z fotelikiem, pisz co u was.Pewnie macie piekna pogode szczesciaro.Zostaw troche słonca dla mnie.

Sewa ja jak mam kupic spodnie szczególnie dzinsy to zawsze łapie nerwa.Teraz maż mi wyszukał bo ja juz byłam zrezygnowana.Ja znalalam z Nexta.

zajrze jeszcze tu pa

reklama
hej kochane u nas pogoda super, bylismy dzis na fontannie troche sie ochlodzic i Niko byl caly mokry(ja zreszta tez pod koniec jak go lapalam):sorry2:
ogolnie spacerujemy i nic sie u nas nie dzieje ciekawego, na jutro umowilam sie z kumpela zeby w koncu zobaczyc jej dzidzie(9 miesiecy:-p) a z fotelikiem juz lepiej ale nie wiem co jak gdzie i przez co robi sie z tylu z tymi pasami:no::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry