reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej hej! dzieki za zyczenia zdrowia dla Dawida...juz jest prawie dobrze - tylko ten upiorny kaszel mu zostal...Ale szaleje juz jak zdrowy dzieciak...L.probowal go wczoraj nauczyc ze jak odkaszle to zeby to wyplul no i maly teraz chodzi i pluje:wściekła/y:...tatus ma szalone pomysly...na dodatek maly odbija sobie chorobe i robi mi dzisiaj na zlosc...Nie lubie tego robic ale juz dostal dzisiaj klapsa:zawstydzona/y: bo nie mam sily.tylko ze nic sobie z tego nie zrobil i dalej swoje....normalnie plakac mi sie chce:-:)-(...
Martuchaa - on mi wlasnie nigdy tak nie chorowal - tylko w PL zawsze cos lapie a tu najpowazniejsza choroba to byl 2 - dniowy katar...moz po prostu ta angina z PL niedoleczona byla i za szybko wyszlismy na dwor...

uciekam bo mi chalpe rozniesie...

reklama
Witam wszystkich
No my za tydzien bedziemy sie juz pakowac do Pl.dwa tyg wypoczynku i powrót do domciu.Ale pod koniec wrzesnia znowu lecimy do PL.Dostalismy zaproszenie na wesele,wiec grzech odmowic.W koncu jakies wesel bo juz dwa lata nigdzie nie byłam na weselu.;-):happy:

Martucha szkoda ze tak pozno bo bym wpadła na ta kawke i na fonntane,:-):-):-)

Pinka co tam znowu kupilas.ja musze znowu w sobote na zakupy jechac, cos kupic dzieciakom od naszych siostr.Ale macie tych zabkow u nas stanelo na 8 i cisza.

Sewa oj wspolczuje ja to jak mnie boli głowa to do niczego sie nie nadaje,ale moze powinnas zrobic sobie badania jakies.

tygrysek no moz ei tak ze nie wyleczona angina.Moj Kolin jak mial angine jeszcze w PL jak mieszkalismy, to ja tez z nim wyszlam na powietrze za szybko i po tyg znowu zachorował.

Oj trzeba wziasc sie za obiad bo to juz druga prawie.

Izka - powiadasz 2 tyg WYPOCZYNKU ???? :-D Toz masz dobrze, ja jakos nie moge wypoczac w tej PL. Juz z niecierpliwoscia czekam az tatus do nas przyjedzie to moze na sile wyrwe kilka godzin samotnosci :-D:-D:-D fryzjer, kosmetyczka, masaz....:-)

Gosia mam taką nadzieje ze to bedzie wypoczynek,:-D:;-)
ale masz dobrze fryzjer, kosmetyczka,masaż.Ja u fryzjera to raczej nie zapomne o moich łobuzach:-D
jedynie kosmetyczka,ale tam to sie nagadam bo chodze do kolezanki wiec ...

ale tu cicho dzis,czyzbyscie mialy słonko... bo u mnie go nie ma.

Hej popoludniowo!

Bylismy na placu zabaw, wialo okrutnie.... malo glow nie pourywalo :baffled: piekne slonko przeplatalo sie z lejacym deszczem :baffled: dobrze, ze zadaszenie bylo, to co chwila biegalismy pod ten daszek ;-)

Teraz zjedlismy obiadek i lenimy sie. Maz wlasnie dzwonil i poinformowal mnie, ze wroci do domu pomiedzy 18:00, a 19:00 :-( ech...... szkoda.

izka moze i powinnam zrobic jakies badanka, ale chyba zostawie sobie to na wizyte w PL :tak: zreszta ja tak nie cierpie po lekarzach chodzic.... zawsze cos wynajda :szok: czy to jest, czy tego nie ma to cos tam wynajda :baffled:

Co do wypoczynku..... sama wizyta u kosmetyczki brzmi zachecajaco.... a to juz relaks i wypoczynek :tak:

mala-gorzatka jeszcze chwila i chlopina nieswiadomy Twoich planow ;-) przyleci i bedziesz miala luzik...

tygrysek cierpliwosci zycze do malego szkodnika. Mnie juz zaczyna jej brakowac. Jedrek ostatnio taki uparciuch sie zrobil, ze tez juz czasami wysiadam.....

Milego popoludnia Wam zycze :tak:

Ostatnia edycja:
ja tylko na chwilke wpadam sie przywitac i lecimy spraztac bo dzis znow sie spotykam z przyjaciolka na miescie:-)
wczoraj bylismy u kumpeli ktora ma 8 miesieczne bobo i byla tam tez dziewczynka w podobnym wieku do Nika i duzy ogrod wiec Niko padl od razu po przyjsciu do domku:tak:

lece sprzatac bo znow sie nie wyrobie, przesylam wam duzo sloneczka bo u nas dzis znow widze od rana z za rolety:rofl2:
milego dnia dziewczynki!!

hej babeczki
u nas znówl leje wietrzycho takie jakby co najmniej huragan był
wczoraj juz nie miałam siły na pisanie .Wyobrazcie sobie ze wybrałam sie do miata w szpikach nom i teraz mam takie odparzone stopy ze nie wiem bable giganty jak mi to peknie to chyba sie poplacze z bolu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mała juz prawie obkupiona jeszcze kurteczka butki oraz czapka na zime i kilka jeszcze drobiazgów i wsio bedzie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dzis mam tyle do zrobienia ze szkoda gadac a w taka pogode to mulan ze mniei nic mi sie nie chce:no::no::no::no::no:

Martuchaa- to miłego plotkowania:-):-):-):-):-):-)

Hejka wszystkim
U nas tez leje i wiatrzycho,aż mi sie nic nie chce.A jeszcze musze isc po Kolina do przedszkola,brrrrrrrrrrrrr
Moj malutki synus dał mi dzis rano po raz pierwszy buziaka,ale byłam zadowolona.On jakos nie lubi sie tulic a juz buziaka dac to sukces.A dzis rano go wzielam na rece i przytulilam,a on dał mi buziakaz otearta buzką.

Sewa no to mieliscie spacer.Ale chociaz sie przewietrzyliscie.

Martucha no milego plotkowania,Niko ma z kim szaleć chociaż.A słonka choc troche ja przyjme,z góry wielkie dzieki.

Pinka oj to sie teraz na cierpisz,ale my kobity to sie zawsze nacierpimy...
No ja też w sobote chłopaków obkupiłam.Moj kolin jak chodzi do przedszkola to wszystkie spodnie na kolanach załatwił i zostala mu jedna para nie przedartych spodni.A tu juz chyba na spodeneczki krótkie to nie bedzie pogody.

ok zmykam pa
tylko piszcie kobitki

reklama
Do góry