baasia- wiec sie nie kloc :-) Poza tym to nie jest sprawa typu kazdy ma swoje racje. Kazdy ma swoje doswiadczenia! Moze mialas szczescie nie znalezc sie w sytuacji, gdy czulas sie po prostu olana przez GP. Chodzi mi o to, ze nie masz co tak wychwalac Anglii, bo tutaj lekarze tez zawodza. Moze powinnas pomieszkac tutaj dluzej, aby jeszcze sie przejechac na wspanialej opiece lekarskiej w Anglii. Ja oczywiscie nie powiedzialam, ze zawsze tak jest. Wszedzie sa plusy i minusy- to zalezy od sytuacji w jakiej sie znajdziesz i lekarzy, na ktorych trafisz. A co do terminu u ginekologa, ktory dostalas w Polsce na kwietnia to tylko dodam, ze moja kolezanka na leczenie zeba w UK czeka od 5-ciu m-cy. I tym akcentem zakoncze temat.
Dziewczynki kochane, wy jestescie wlasnie w trakcie milusinskich pogadanek, a my z Joshem i tatusiem czekamy na babcie. Oj maluszek na pewno wymeczy babcie na maxa i bedzie wymagal duzo usciskow, caluskow i noszenia na rekach :-) Mam nadzieje, ze Wam sie spotkanko udalo i licze na zdjecia.
Dziewczynki kochane, wy jestescie wlasnie w trakcie milusinskich pogadanek, a my z Joshem i tatusiem czekamy na babcie. Oj maluszek na pewno wymeczy babcie na maxa i bedzie wymagal duzo usciskow, caluskow i noszenia na rekach :-) Mam nadzieje, ze Wam sie spotkanko udalo i licze na zdjecia.