reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

O cholipka, ale się znowu rozgadałyście!!! :laugh2::laugh2::laugh2:
I jak ja się mam tu teraz wbić??? :confused::szok:

sewa, witaj na forum i w UK :-) Nie wiem ile nianie tu biorą kaski za pilnowanie maluchów, ale spróbuję się dowiedzieć.

izka, dzięki za przepis - brzmi nieźle, na pewno ją wypróbuję. Co do warstwowej sałatki, to znam ją i to na kilka sposobów, robię ją dość często w wersji light (por, seler,kukurydza, majonez, pieprz), wtedy pasuje do wszystkiego: do grilla, do szynki i sera itd itp :-)

michaga, nie przejmuj się jak bąbelek będzie leworęczny, siostra moja ostatnio mi powiedziała, że leworęczni mają są inteligentniejsi, ponieważ używają dwóch półkuli mózgu :unsure: Ale teraz pojechałam, co?

oki, kochane, uciekam, bo moja córcia się mamy domaga :-)

buziaki,
Sylwia

reklama
co tutaj taki ruch!! chyba faktycznie w uk pogoda niedopisuje a w Pl wlasnie wyszlo sloneczko:-)

Pinka kawka gotowa, ja nie spie tylko normalnie po tym urlopie nie moge dojsc do ladu:rofl2:

sewa milo cie poznac, ile bys musiala wiasc hmmm sama nie wiem, jak to blizsi znajomi to chyba zalezy od ich zarobkow haha,ja w ciazy pilnowalam kolezance 4latka 3h dziennie i bralam 4funty za godzine:sorry2::confused::baffled:

Michaga mala boska, swietne fotki a moj Niko tez wszystko robi lewa reka(chociaz u nas nikt nie jest leworeczny) ale jakos sie tym nie przejmuje:no::rofl2: bo tez slyszalam ze leworeczni sa ambitniejsi i madrzejsi:-D:-D:-D

niom ja tez słyszałm ze dzieci leworeczne sa genialne poprostu:-D:-D:-D:-D ba mam nawet brata który ma 12 lat w tej chwili i mojego drugiego brata który ma 18 we wszystkim pobija nawet zadania z matmy mu liczy:-D:-D:-D:-D:-D

niunia obiad nawet ladnie zjadla filmiki juz sie wgrywaja to wam pokaże:tak:

Dziewczyny dzieki za mile przyjecie :tak:
Co do pilnowania dziecka, wlasciwie, to sa znajomi tacy dziesiata woda po kisielu ;-) tak wiec nie chce traktowac ich jakos ulgowo, tylko wziasc tyle ile trzeba i zeby tez wszyscy byli zadowoleni.

syla bede Ci wdzieczna jak zapuscisz wici i czegos sie dowiesz, bo ja to jestem tu jeszcze taka zamotana, ze mala bania, tym bardziej, ze moj angielski pozostawia duzo do zyczenia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

co do leworecznosci, tez slyszalam, ze sa to bardziej inteligentni ludzie :baffled: ja jestem praworeczna ;-):-D czy to cos znaczy :baffled:;-)

Wlasnie krece obiad dla Jedrka. Bo dzis mamy tak ostre jedzenie, ze musialam mu ugotowac cos innego.... i do tego mam mega lenia. Pogoda mnie dobija. Od ponad tyg. mamy katary..... juz nie wiem co mam stosowac, bo jakos nic nam nie pomaga :-(
Ech to sie pozalilam.....

Pinka wlasnie widzialam sukienke na roczek!! jest poprostu bombowa a Wikusia wymiata w niej taka modeleczka!!
nie moge sie napatrzec normalnie!!
a gdzie kupilas ta kiecke? ale zrobi furore!!:tak:

Ale ruch ho ho,

Martucha dzis wtorek to jak na rynku.:-):-):-)
A tak u nas jak zawsze pogoda beznadziejna.

Sewa witaj i pisz.

Michaga wczesniej sie minełysmy postami,no to tak jak ja tez nie przepadam za myciem garkow.ladne fotki i sliczne kobitki.
co do siniakow to moj kolin ma ich tyle na nogach od skakania i biegania.ale ja tez tak mam lekko sie uderze a siniol ze hej.

Pinka moj Nati to wogole malo pije,a z niekapka czy takiej butli od mleka to juz wcale.jak mudaje z takiego zwyklego kupka to troche wypije.
Tak ta sukienka jest bombowa,ah.

Pinka wlasnie widzialam sukienke na roczek!! jest poprostu bombowa a Wikusia wymiata w niej taka modeleczka!!
nie moge sie napatrzec normalnie!!
a gdzie kupilas ta kiecke? ale zrobi furore!!:tak:

nie zgadniesz:no::no::no::no::no: szukalismy kiecki wszedzie w markowych sklepach i nic mi sie nie podobało a poszlismy do Primarka i tam ja wlasnie znalazłam:tak::tak::tak::tak:

babcia jak ja zobaczyla na tej foci to odrazu w 5 egzemplazach wywołala i rozdala:-D:-D:-D

reklama
no cos ty!! wyglada swietnie, nie dziwie sie babci hehe:-)
no i faktycznie w primarku niektore rzeczy po raz kolejny mnie zaskakuja!! dla mnie przebojowe ostatnio bylo pikowane kamizelki - w pl kazdy sie pytal gdzie kupilismy:-)

izka faktycznie jak na rynku :-D:-Da z siniakami mam identyko jak wy:baffled:

Do góry