reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
witajcie :-), zbieram się juz od kilku dni do napisania czegoś, ale w ogóle mi nie wychodzi:baffled: tak tu dajecie czadu , że niestety nie nadążam z czytaniem a co dopiero mówić o pisaniu:sorry2::tak::tak::tak:
u nas w sumie nic nowego, Karolinka rośnie, trochę zaczyna się rozkręcać z mówieniem, codziennie nas zaskakuje z jakimś nowym słówkiem, z pieluszkami pożegnaliśmy się ponad 2,5 miesiąca temu z czego jestem bardzo zadowolona:tak: i ze smokiem ponad miesiąc temu (wreszcie :rofl2:), no i to chyba tyle co u nas:sorry2:
widzę, że dużo mamuś szykuje się na wakacje do Polski, niestety ja narazie mogę sobie pomarzyć o jakichkolwiek wakacjach :crazy:

pozdrawiam Was bardzo gorąco i przepraszam, że tak rzadko piszę, ale jak zwykle na wszystko brakuje czasu :rofl2:

Pinka dzięki za przywołanie do porządku, miło że jeszcze o nas pamiętacie:-D:-D:-D

buziaki :-):-):-)

Agnes - jak naklonilas mala do nocniczka?bo moja jakos tylko czasami sama siada a tak to leje po nogach i tylko patzry na mnie i slychac...: 'Ooooooo':-D:-D
Alex - chorobsko mnie dopadlo i z goraczka laze ale ogolnie to nic mnie na tyle z nog nie zwali zeby ze slonka nie korzystac:-D:-DJutro M z mala na MotoShow do Excela a ja na kocyk z siostrzyczka do parku:-D:-D:-D:-D:-DA Wy?Jakie plany na weekend?rodzinny wypadzik?

Calusy dla wszystkich!Spadam spac,bo juz ledwo zipie:dry::-D

no jak z samego rana....

Kasia - no my wyprowadzamy sie za 2 tyg - wtedy tez nam minie 4 tyg wypowiedzenia. , Mamy nowe lokum... ja jestem zdruzgotana tym co sie dzieje bo dla nas to zupelna nowosc.
Nie wiem jak mamy sie zabezbieczyc jesli chodzi o ten dopozyt..bo jak damy klucze to mozemy juz pieniedzy nie zobaczyc i udowodnie ze nie dostalam depozytu nawet po 30 dniach...ale takie jest prawo...:szok: no normalnie szkok... nie umiem sobie tego przetlumaczyc, nie dociera do mnie to.

Witam nowe mamusie...rozkrecajcie sie dziewczyny :tak::tak::tak:

witam w weekendzik,ale piekna pogoda.
ja tylko na sekunde.
Musze sie przyzwyczaic do nowej klawiaturki bo męzulek kupił mi laptopa,zebym mu nie marudzila ze chcem usiasc wieczorem do kompa.
Agnes
Kasia zdrówka życze.

Gosia milego lotu i pomyslnego rozwiazania spraw z mieszkankiem.

Agnes witaj dawno Cie nie bylo pisz pisz.

ok zmykam pa

no i mial do nas rano, miedzy 8-9 przyjsc landlord i przyniesc nam dane osoby ktore przyjdzie po klucze w imieniu jego osoby (takie mini pisemko) i od rana jego telefon byl wylaczony, a gdy w koncu sie dodzwonilismy i odebral to powiedzial ze juz jest na lotnisku z rodzina bo leca na wakcje i zeby Moj dal klucze niejakiemu XY...:szok: :szok: no i sobie w piz... polecial..nawet nie ma z kim gadac...co i jak.,...depozyt... normalnie jestem wsciekla...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba lykne sobie podwojna dawke amolu...

reklama
hej babeczki ja tylko wpadam sie przywitac:-D:-Dcudna pogoda wiec po sniadanku nad morze uciekamy z mala:tak::tak::tak:

super ze tu sie rozkreciło:-D:-D:-D:-D:-D ruch az sie milo wchodzi na watek

Gosia-zycze duzo cierpliowsci i odprez sie dzis niedziela a jutro lecisz wiec nie denerwuj sie tak;-)
Agnes -no nareszczie moja droga ty nie sciemniaj ze mało czasu bo na poscika raz dziennie te 5 min zawsze sie znajdzie wiec nie marudz tylko pisz:-D:-D:-D:-D

Witam nowe mamuski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

milego dnia wpadne wieczorkiem kochane:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry