reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Gosia - sliczna ta terrorystka:tak::tak::tak::tak:witaj w klubie ja tez miałam bóle krzyzowe i do teraz cierpie jak sie nadzwigam:sorry2: ja swoja mała dawno przestałam prowadzac bo tez chciała ale ile mozna kupilismy jej pchacza:tak:ale nie lubi go bo on za szybko pedzi a ona jeszcze takiej kordynacji nie ma ale wymysliłam sposób stawiam jej kwadratowy stoliczek na jednym rogu kłade chusteczki ktore uwielbia i ona w ten sposób idzie do niej a tym samym obchodzi cały stolik i tak pare razy i sie oduczyła prowadzania bo zobaczyla ze sama tez moze chodzic:tak:wiec moze ty tez tak spróbuj bo przeciez sie wykonczysz kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
martuchaa-trzymam kciuki z maluszka;-)
izka- no to witaj w klubie@:-D:-D:-D:-D:-D

moja mała rozrabiaka ostatnimi czasy jak zachce jej sie kupke to ucieka do kąta:tak::-D tam zrobi co porzteba i wychodzi dalej sie bawiąc hehe jak to smiesznie wyglonda:-D:-Dczy wasze dzieci tez tak robiły bądz robia?

dzis mam na obiad ogorkowa bo juz dawno nie jadłam:tak:;-)
a co tu taka cisza co?

Witam w deszczowy dzionek :-(
Tygrysek myślałam że padnę ze śmiechu jak napisałaś jak to Twój L robił sobie kawkę :-D, pewnie przez to Tobie stresik zniknął :-):tak:
Mala-gorzadka ojejku, na pewno coś się śniło Bidulce ... Mój również zrywa się z płaczem, rzadko ale zdarza się ale jak na razie smoczuś pomaga, za to za dnia jak przyjechaliśmy z pl to kładł się na podłogę i wymachiwał nogami rączkami strasznie krzycząc i nie wiemy dla czego. Teraz już się uspokoił i jest normalnie, może to był jakiś taki dziwny moment i u Ciebie minie, trzymam kciuki. A jak mały tak mi robił to go tuliłam a jak nie było efektu to kładłam na podłogę( tak się wyginał) lub do łóżeczka aż się uspokoił.
Pinka na początku to tylko troszkę spróbował by sprawdzić co to jest i przestał, także nawet jak brałam go do piaskownicy to tylko palce ewentualnie polizał i to był koniec :tak::-). A z tym kątem to na pewno musi super wyglądać...
Izka oj trochę go ropieścili, bo po przyjeździe to takie odstawiał szopki że nie wiedziałam co robić, ale już do niego dotarło że znów tylko my i musi czasem sam się zająć bo mama sprząta, gotuje itd
Martucha zdrówka życzymy :tak:
Tygrysek daj znać jak dojechaliście i leniu**** ile się da ...

malgorzatka to nie terrorystka to slodki cukiereczek - slicznie wyglada mala ksiezniczka:tak:a co do zebow Wikuni Pinkowej to tez jestem w szoku bo moj jest duzo starszy a tez ma 11:confused::-p

tygrysek bedzie dobrze!! podroz jakos zleci, trzymamy kciukasy i szerokiej drogi;-)no i buziole dla Dawidka - bawcie sie dobrze!!

PINKA mojej kumpeli mala tak robila i postawili jej pozniej w kacie nocnik i bardzo szybko zalapala:-)moze i twojej tez sie pozniej tak skojarzy:tak:

a u nas jednak rotawirus, jest coraz gorzej, ciagle to rozwolnienie i goraczka.lekarka kazala jutro znow przyjsc do kontroli no i dawac smecte,dicoflor30(naprawde super, niko wypil a smecty np nie cerpi:tak:)no i diete -same chrupki,klieki,suszone borowki i duzo wody.
lece do niego bo marudzi:-(

hehe no kazdy jest w szoku jak mówie ile mała ma zeboli:szok::szok::szok:no niby fajnie le nie fajnie bo ona cały czas płaczliwa jest i taka marudna:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:mogło by sie juz uspokoic troszke

martuchaa- to duzo zdrówka dla Nikolasa buzka dla niego

a wy wszystkie spicie czy co w taka pogodynke??

Ja na chwilke tylko...Jak leczycie sobie zeby tu w uk?Bo ja mam maly problem.Mialam ta karte NHS Exempt dla dostajacych Tax Credit,ale skonczyl sie czas waznosci dokladnie 9 dni temu:eek::dry:No i nie wiem teraz czy przysla mi nowa w zwiaku z tym,ze pobieramy nadal Tax credit( i working i child) czy juz nie dostane....Kurde,zeby mi siadly ostatnio i musialabym isc do sadysty:-p:dry:ale jak dzwonie i pytam o ceny to normalnie juz wole zeby mi same wypadly chyba:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

martuchaa- w 13 miesiacu na pneumococcal boosters szczepią a o co chodzi dokładnie kurcze ja nie mam przetłumaczonego ale moze jakos ci pomoge

reklama
kasia napewno przysla ci nowe karty ale nie pamietam juz po jakim czasie:sorry: zawsze mozesz napisac do nich ze ci zalezy pilnie:tak:

PINKA potrzebuje przetlumaczyc caly kalendarz szczepien jakie sa w uk robione dziecia bo jutro musze podac w przychodni.wlasnie cos szukam po necie ale jakos nic nie moge znalezc:dry:

Do góry