reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Mi sie podoba druga i trzecia,ale mialam taka grzywe kiedys i z doswiadczenia wiem,ze straaaaaaaaaaaasznie denerwowala i caly czas delikatnie ja przesowalam na bok i juz calosc nie wygladala tak bajecznie:dry::eek:Ale u mnie to tez kwestia okularow,Ty ich nie nosisz wiec nic Ci nie bedzie zawadzac,tylko widocznosc mniejsza:-Da z takim malym szatankiem to chyba z jednym okiem to nie dasz rady:-p:-D:-D:-D
a tak powaznie:druga sliczniutka,a trzecia super ale cvhyba najwiecej ukladania wymaga:confused:

to pierwsze zdjecie superoski heeh

wózio ekstra:tak::tak: to napisz do tatusia niech aparat kupi;-);-)maly zadowolony z prezentow??/pewnie bardziej by był jak by tate zobaczył prawda?

Mi sie podoba druga i trzecia,ale mialam taka grzywe kiedys i z doswiadczenia wiem,ze straaaaaaaaaaaasznie denerwowala i caly czas delikatnie ja przesowalam na bok i juz calosc nie wygladala tak bajecznie:dry::eek:Ale u mnie to tez kwestia okularow,Ty ich nie nosisz wiec nic Ci nie bedzie zawadzac,tylko widocznosc mniejsza:-Da z takim malym szatankiem to chyba z jednym okiem to nie dasz rady:-p:-D:-D:-D
a tak powaznie:druga sliczniutka,a trzecia super ale cvhyba najwiecej ukladania wymaga:confused:

hehe dobre to z tym jednym okiem hihi no fakt ja raczej musze miec oczy na około głowy:-D:-D:-D:-D

mi sie najbardziej podoba pierwsza i trzecia, druga to jakos nie moj typ;-)

pewnie ze bardziej by sie z taty cieszyl ale on maly materialisty i za samochody to dusze diablu sprzeda haha:-)

Hej dziewczyny ja po sąsiedzku przyszłam o porade prosić.
Moja znajoma wyjechała do Uk jakiś czas temu i nie za dobrze im się wiedzie.
Jej M dopiero jakąś prace znalazł i wysłała mi wczoraj sms-a a ja niewiem o co chodzi.
Cytuje
"Czy wiesz jak przyspieszyć otrzymanie Houm ofisu ( mniemam,że chodzi o jakiś House Office?) musimy go szybko mieć bo nie możemy zgłosić bezdomności ( :szok:) "

Jestem przerażona tym co napisała,ale ja nieznam sie kompletnie na przepisach w UK.
Poradzicie coś ??

mala_gorzatka wspolczuje!! przespij sie w dzien bo do wieczora nie wyrobisz;-)

anineczka a nie chodzi jej o home office? kurcze my zalatwialismy to dawno(przy pierwszej pracy) i z tego co pamietam to raczej sie tego nie przyspieszy, jak juz wysla podania to po tygodniu chyba odsylaja juz paszporty a pozniej po okolo3tyg dostaje sie papier.ale nie jestem pewna czy napewno o to jej chodzi:confused:

reklama
Do góry