reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Martuchaa - sliczna ta foteczka Twojego mezczyzny!!!!:-)Przystojniaczek maly:tak:
My w domku tez,bo pogoda beznadziejna,a w dodatku Nika juz 3ci raz w tym tygodniu wstala o 2 w nocy i zasnela po 4:zawstydzona/y:Cos sie oststnio tak Jej na zabawe w nocy zbiera....Nie dosc,ze nie je wogole obiadkow, to jeszcze takie numery wywija:zawstydzona/y:Musze chyba Jej przestawioc drzemke na 18ta nawet i wtedy zasnie o 22-23 i bedzie spala cale noce,bo jak zasypia o 20-21 to zawsze sie budzi:szok::wściekła/y:
Ohhh,balagan w domu jak nie wiem,M w pracy, a ja olewam system:-DPosprzatam jak mala zasnie.Zdaze pewnie generalnie przedpokoj i lazienke sprzatnac.Dzis jeszcze mi sie marzy szafki w kuchni posprzatac,ale zobacze jak to bedzie:cool:
MILEJ NIEDZIELI!!!!

reklama
kasia ja tez wzielam sie za male sprzatanko(teraz jak maly spi bo rano juz zaliczylismy spacerek) i czekam az sie obudi i zje i lecimy znow bo pogoda fajna - okolo25stopni i sloneczko:tak:
a co do twojej malej kurcze mi ciezko cos doradzic bo jak odstawilam Nikusia od cycka to spal normalnie po 12h od 20 do 8 rano tak wiec nigdy tak nie mielismy ale moze faktycznie ta twoja taktyka bedzie lepsza i wtedy ladnie pospi do rana:tak:
a ile ma drzemek w ciagu dnia?

hej babeczki
wczoraj nie zaglondałm juz bo cholopina zakazał:-( powiedział ze ja tylko te BB nic wiecej no wiec trzeba było sie chłopem zajac hehe

nie wiem czy wam sie kolorek spodoba ale ja lubie tak experymentowac na główce:tak:

Załączniki

• SL370481.jpg
    SL370481.jpg
    130,7 KB · Wyświetleń: 34
PINKA kolorek wyszedl super:tak: swietnie pasuje do twoich oczu! no i ja tez kocham eksperymentowac:-)wlasnie cos planuje w najlizszym czasie bo nie cierpie monotonii:cool2:

ja bym jeszcze chetnie na nich poeksperymentowała ale na koncu wysztkie mi wypadna hehe moze za tydzien;-)cosik dodam:-D:-D:-Da najlepiej to bym scieła tylko nie wiem na jak hmmm:confused:

i juz po weekendzie ...alez smignal. Jestem zmeczona jak nie wiem.

Pinka - jedne i drugie wloski wyszly cie fajowo :tak:

Martuchaa- jak cos z mienisz to oczywiscie foteczka niezbedna

Czesc kobitki!
Alez jestem zla,taka paskudna pogoda ze szok:wściekła/y:Leje jak z cebra!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Macie pomysly na zabawe calodniowa w domku w deszczyk?Znudzilo nam sie obserwowanie deszczu przez szybe:eek::zawstydzona/y:
Pinka - wloski super!Pasuje Ci kolorek,chyba zywotna kobitka jestes co?Bo kolor idealny naprawde czyli cos sie kryje pod takim z lekka diabelskim odcieniem:tak::-p:-DJa kocham czern na glowie,choc coraz wiecej dziewczyn,jak zauwazylam ostatnio, sie zaczyna tak farbowac...:cool:Ale mi jakos tak pasuje chyba bo czuje sie tak najlepiej:tak:
reszcie napisze pozniej bo M juz krzyczy:sorry2::dry::-D

witam sie i ja:tak::tak::tak:

Wlasnie uspypiam marude bo idzie kolejny kieł i szału mozna dostac na dodatek pogoda do duuuupy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i w domu musimy siedziec dobrze ze jutro te hustawke przywioza co sie mała troszke wyszaleje:-D:-D:-D

kasia-no tak zawsze to co mam na głowie odzwierciedla moj charakterek pomijajac ostatni kolorek:eek:lubie sie bawic wlosami:tak:jeszcze mysle o scieciu ale narazie nie wiem jak musze cos wyszperac w necie moze znajde kilka fajnych fryzur:confused:

ok lece na kawusie a co tam u reszty:confused:

Witam wszystkich po weekendzie.
Ale pogoda-do bani.U nas cały weekend padało.Dziś tak samo leje a ja musze isć do przedszkola.Dobeze ze chociaż kolin ma zajecie w taką pogodę.

Pinka jedne i drugie włoski wyszły super.
Co do wyjazdu do Pl to moze nie bedzie tak źle u T.
A ty już tak nie szalej z tymi włoskami,lepiej bys mi coś zrobiła z włosami.;-)

Tygrysek dzieki ale wiesz te zdjecie to było robione 10 minut po fryzjerze.bez prostownicy to tragedia.

Mamuska witaj i pisz.Jak tam wypoczełaś.

Katarzynka widze wytrwale biegasz.o widze ze teraz u was pobudka o 2.Moze w dzien za długo spi mała?
katarzynka ja kiedyś nosiłam też czarne albo ciemny czekoladowy.ale teraz jakoś mnie na jasne bierzeTobie bardzo ładnie w czarnych.

Martucha widze że wy dalej korzystacie z lata.Zostaw troche dla nas jak przyjedizemy w sierpniu.:-)
A ta fotka małego jest super.Wyglada jak mały model.

ok lece wpadne później pa

reklama
Pinka właśnie bo zapomniałam pytałaś jak u nas z chodzeniem .No właśnie... natan jak sam przy czyms to przejdzie wzdłuż.A jak ja chcem go złapać podpaszki lub za raczki to odrazu siada na dupe i ucieka.Nawet trzech kroczkow nie zrobi.a gdzie tu sam.daleko jeszcze...On woli raczkowac bo wtedy jak rakieta mig i go nie ma.

Do góry