reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

wisienkaa- czytalam kiedy,ze to sciema jest i ze nigdy dziewczyny nic nie dostaly:-(po prostu dobry sposob na reklame i ot co:sorry:
DZIEWCZYNY!SZOK!braciszek zadzwonil jeszcze raz i paczka sie znalazla nagle!!!!mial dzis po pracy ja odebrac i odebral i ma juz!!!!huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
Gosia maly rozrabiaka rozwalajacy!! normalnie slodziak - lobuziara z tej twojej krolewny:-)i super te puzle piankowe macie:tak:a jak tam u was z mieszkankiem dzis?

co do wozka to u nas tez Niko woli na nozkach ale my bardzo duzo spacerujemy, czesto na dalekie trasy no i tak jak u Kasi moj maly tez spi czesto na dworze:tak:
dlatego oparcie musialabym miec usztywniane(ten chicco mi sie nie sprawdzil:no:)no i rozkladane najlepiej.no i zeby ten wozio przetrwal polska zime bo napewno jeszcze bedziemy jezdzic:cool2: takze musze sie zastanowic, boje sie ze taka zwykla parasolka zybko mi sie rozwali(ta chicco kosztowala 50funciakow a niecaly rok ja mialam:dry:)

katarzyna_s super z ta paczka, mowilam ci ze bedzie ok!!dziewczynki pewnie w siodmym niebie?;-)

PINKA dawaj foty tu jakies w nowej fryzurce nooo!!
hustawka juz doszla?

katarzyna_s a nie wiem może, ale myślę że warto spróbować
nic sie nie traci - poza 10 sek, aby wypełnić a można zyskać :tak::-)

juz kiedys o tym bylo i z tego co pamietam to idzie na kogos(w tym przypadku twoje) konto jak sie to wypelnia wiec napewno nic sie nie traci ale zyskuje raczej tez nie;-):-)

juz kiedys o tym bylo i z tego co pamietam to idzie na kogos(w tym przypadku twoje) konto jak sie to wypelnia wiec napewno nic sie nie traci ale zyskuje raczej tez nie;-):-)
heh dobre:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:

Kasia- to super ze paczuszka sie znalazła:-) a jak tam dietka????:-):-):-)

gosia-mała super a ile zabawek powykładałas jej hehe powiedz lepiej ze chcialas sie pochwalic co? ile to nakupowalas:-D:-D:-D:-D:-D:-D no wlasnie jak M-SZKANKO;-)

klaki to wam dopiero pokaze jak skoncze czyli TOOMOROW;-) bo dzis jeszcze pasma strzele:-) mam nadzieje ze wyjda:sorry2:a hustawka dopiero we wtorek bedzie dzis dzwonili:cool::cool::cool::cool:

Ranuku....moje dziecko dopiero co zasnelo a jest prawie 23 !!!! Zazwyczaj 20 to max !!! Chyba wyczula ze dzis czeka ja noc w lozeczku :-D O rany a jaki palcz byl...histeria, ale niestety w naszym lozku spac nie moze. Juz strach myslec jaka dzis noc bedzie :szok:

Kasia - wspaniale ze paczka sie odnalazla... ale ta Poczata Polska .... az sie prosi uzyc zlodzieje.
No wlasnie jak dietka ? Ja patrze ze ty chcesz schudna do 50 kg :szok: to ci powiem ze nie pamietam kiedy ja tyle wazylam :-p Cale szczescie ze teraz sie nie waze. Spokojnie mieszcze sie w ciuchy sprzed ciazy tzn ze jest cool :-D

Pinka- kochaniutka to widzisz tylko fragment pokoju...niestety calymi dniami tak sa wysypane zabawki (nawet nie chowam tego balaganu na noc) -ostatnio pilnuje zeby byly na macie lub blisko niej ale niestety :dry:, czasem to mnie szlag trafia bo nie mam jak przejsc a jeszcze dzis tatko kupil jej taki pociag ze zwierzatkami :-p

hehe ja tez nie spie siedze z czepkiem na glowie:szok::szok::szok: a mała 1 godz temu wymiotowala ale sie wystraszylismy chyba jej cos zaszkodzilo:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: bidulka mam nadzieje ze w nocy juz nie bedzie tak wymiotowac:no::no:

trzymam gosia kciuki by mała spokojnie noc przespała:tak:

a dlugo ci tak płakała?

No pieknie, pieknie...same zmiany widze u Was Kobitki! :-)
Farbowanie, przeprowadzki, diety...ho,ho...dzieje sie dzieje.
Kasia gdybys biegala gdzies w moich okolicach to zapraszam na kawke...;-)! Posiedzimy, pogadamy...obiecuje, ze bedzie bez cukru zeby nie rujnowac Twojej diety :tak:!!!A moze i tak sie stanie, ze mnie zmobilizujesz i bedziemy ganiac po okolicy razem:-):tak:!Przydalo by mi sie pare kilo wypocic...!Ja z moim zapalem to sie nadaje...:zawstydzona/y:. Rok temu kupilam skakanke z zamiarem schudniecia po ciazy...wisi do dzis na wieszaku. W sumie to schudlam szybko ale zawsze milo lzejszym byc... :-).

Pinka i jak pasemka? Sama je robisz-spryciula z Ciebie... Niunia spala dobrze?

Gosia - podzielem Twoje zdanie na temat domow tutaj...pamietam jak szukalismy tego w ktorym mieszkamy teraz !!!Te co ogladalismy byly KOSZMARNE sciany pomalowane na granatowo albo na bordowo...okropne grube zaslony, ciemno i duszno nie mowiac juz o zagraconych ogrodach o powierzchni przystanku autobusowego no i te ceny!!!!!:no:Na szczescie trafilismy na super domek ...Wam tez sie uda ,zobaczysz!
A jak nocka? Twoja Nastka to TOTALNE ODBICIE TATUSIA...nawet fryzurki maja podobne!:-)Bedzie miala laseczka powodzenie u chlopakow !;-)

Ja mialam dzis pobudke o 5.15!!! Michasia teraz spi wiec urzadza sobie teraz "mamusiowy czas" i poczytam troszke-uwielbiam to ale nigdy nie mam dostatecznie czasu!
Pozdrawiam Was i przepraszam, ze nie odpisuje wszystkim ale do przyszlego miesiaca by mi zeszlo tyle sie u Was dzieje...!Buziaki

Ostatnia edycja:
Hello

kurcze wczoraj przez te wymioty małej rozjasniacz za długo stał rozrobiony i troszke wyparował i włosy mam takie do du........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzis musze jeszcze raz cos wymyslic a moj chłop jak mnie rano zobaczyl to mówi O RETY:szok::szok::szok::szok::szok:
wiec same widzicie:sorry2: no ale coz dziecko wazniejsze:tak::tak::tak::tak:

Michaga- fajnie ze wpadałas:-)
Gosia-i jak nocka?
kasia- pewnie cwiczy od rana:tak::tak:
izke -widziałam na NK to juz nie kima:-D:-D
Martuchaa- znów macie gorąco?

ide zrobic se małą czarną ktos chce?

reklama
hej dziewczyny ja od rana sprzatanko i prasowanie...
Niko juz zaliczyl dwa spacerki, jeden z ciocia i z psem a drugi z babcia na zakupy, takze moge z czystym sumieniem polozyc go spac zaraz:-) u nas dzis niby 25 stopni ale juz slonce prazy:eek:

PINKA dawaj foty!! zobaczymy czy faktycznie jest az tak zle ze twoj facet mial taka reakcje:-p(no ale racje dziecko wazniejsze:tak:- i jak Wiki sie dzis czuje?)
a z tego co pamietam to ty fryzjerka jestes i mialas wracac do zawody na wyspach? wypalilo?

Do góry