reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
hej dziewczyny!

Kasia no to faktycznie z ta paczka to jakies cyrki normalnie!!a co do biegania to ja tez zawsze sie dobrze czulam po wysilku. teraz np robie milony kilometrow spacerowo wozkiem, moj maly mimo ze juz chodzi to uwielbia spacerki wozkiem(oczywiscie zadne nawet male przystanki nie wchodza w gre) no a ja przy okazji spalam te moje slodkosci:-)

my juz lecimy na dwor bo dzis te 30 stopni to na drzemke wrocimy do domku i wyjdziemy dopiero pod wieczor. takze do poludnia kobitki!!;-)

melduje sie z herbatka :-)

Martuchaa- boze nie zazdroszcze wam tych goraczek ale u Nas ta pogoda jest tak rozna ze czlowiek nie zna dnia kiedy zrobi sie chlopdno i lunie deszcz. Moja ostatnio nie lubi spacerkow we wozku, za bardzo jest zainteresowana tym co jest poza nim -ona musi trawke pozrywac, beton poglaskac, starsze Panie pozaczepiac :-D

A gdzie reszta...jeszcze spi ? :-p

Hello

my dopiero wstałysmy:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ale sie wyspalam no:tak::tak::tak:
u nas słonce za chmurkami ale 13 stopni jak narazie po sniadanku mykam na zakupy bo w lodowce ONLY swiatlo:-D:-D:-D
wczoraj farbowałam wlosy i jak mała mnierano zobaczyła to szok:szok::szok::szok::szok::szok::szok: dotykała i sprawdzała co to jest potem jeszcze pasma se walne:tak::tak::tak:

ok mykam do usłyszenia pozniej

Hejka wszystkim.
Ale jestem zadowolona skończyło sie wstawanie w nocy.
Mały spał do 7 znowu i to w swoim łózeczku.Aż mnie oczy bolą.

Małgorzatka powodzenia może dziś coś Ci się spodoba.wiem jak to jest,nam też robiło się coraz ciaśniej a po urodzeniu natana to już był koszmar.teraz mam tyle przestrzeni.

Martucha ja tez nie lubie upałów ale ile mozna biegac po deszczu.Ja lubie jak jest cieplo bez deszczu i wiatru.ale człowiekowi to nigdy nie dogodzi.Gdzie niko mieści te dwa obiadki.A co do diety to ja tak samo.lubie sobie do kawki cos słodkiego zjeść.

Pinka z czasem nauczy się i nie bedzie wypluwać.Mały pije tylko rano i wieczorem po 120 -150 ml.to Kolin wiecej wypija zwyklego mleka.
Ja tez zaraz na zakupy.Wklej fotke jak sie umalowałaś,ja to jestem tak leniwa zeby sie sama nie pofarbowała.A to dlatego że lubie jak ktoś mnie tarmosi za włosy.mogłabym siedziec godzinami zeby tylko ktos bawil sie moimi wlosami.

katarzynka ale masz fajnie,ja bym chciała biegać ale nie ma kiedy.wieczorem jak maluchy spia to juz ja nie mam siły.powodzenia w bieganiu i wytrwałosci.

papatki

kochana u nas sauna normalnie!! Nikus wstal zjadl obiadek i chyba znow wyjdziemy na spacerek bo nuda na maxa ...

i wlasnie odnosnie tych wozkow to mialam sie pytac dziewczyn majacych starsze dzieciaczki jak dlugo wasze maluchy jezdzily w wozkach? bo mojej kumpeli ma 3 latka w padzierniku i na dluzsze spacerki albo gdzies na zakupy biora wozek jeszcze a uk to nieraz takie duze dzieciaki siedzialy w spacerowkach ze szok normalnie:szok:
a pytam sie dlatego ze zepsula nam sie nasza parasolka chicco, duzym wozkiem juz nie jezdzimy i musze kupic jakas parasolke i sie zastanawiam czy wziasc jakas lepsza bo Niko przez ta noge jeszcze pewnie pojezdzi z 1,5 roku mysle:sorry2:

Izka0401 a ty Kolina dlugo wozilas czy masz jakis podwojny wozek?

Martucha ja go woziłam do dwóch lat.a potem wyjechaliśmy do UK i chodził bo wózek został w Pl.Kupiłam mu tutaj zwykla parasolke chyba z20 funtów kosztowała.brałam ją na jakies dłusze zakupy albo wypady.ale tez długo nie pojeździł bo ja nie miałam siły go ciągać pod góre, bo byłam w ciąży.

Martuchaa - powiem Ci,ze na spacerki codzienne wozek jest juz dla nas absolutnie nie potrzebny:no:Nika zawsze albo na nozkach albo na rowerze:tak:Ale na dluuuugie calodniowe wyprawy zawsze,ale tylko dlatego,ze Nika nadal ma jedna drzemke ok 13 i ciezko byloby Ja niesc....;-)Ale na Twoim miejscu kupilabym jakas zwykla laske,byle rozkladana chociaz lekko zeby malemu glowka do przodu nie lecioala jak zasnie na spacerze;-)Ja wlasnie nie chce uczyc malej,ze ma wygodnie w wozku siedziec,bo wlasnie mi sie tez nie podoba jak takie wielkie dzieci jezdza w wozkach:eek:

reklama
Do góry