reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam... jestem nowa na forum i zabardzo wszystkiego jeszcze nie ogarniam, wiec jak do tej pory tylko czytalam wasze posty.

co do tematu mieszkania socjalnego to rowniez mam pytanko jesli jest ktos zorientowany...
czy moge sie z mym męzczyzna starac juz o mieszkanie socjalne jesli jeszcze nie pojawilo sie dziecko? tzn dzidzius urodzi sie "planowo" 31 sierpnia-juz sie nie mozemy doczekac :-)
czy ze zlozeniem podania musimy czekac do momentu kiedy bedzie juz nasza dzidzia?
z tego co slyszalam to dosyc szybko sa te mieszkania przyznawane. jedna dziewczyna, z ktora pare miesiecy temu pracowalam dostala w przeciagu miesiaca-niestety nie mam z nia kontaktu by zapytac o szczegoly. dla mnie lepiej by bylo gdyby ewentualna przeprowadzka byla przed narodzinami (choc to chyba nierealne- pomazyc mozna hehe).
jak dla mnie mieszkanie moze byc nawet do remontu, bo tak czy tak przerobie wszystko po swojemu -na tym punkcie mam pierdolca... to chyba dlatego ze tato ma firme remontowo budowlana, a odkad pamietam wszystkie remonty w domu robilam sama z mamą hehe

reklama
Jak zawsze wpadam na momencik:-p
Od srody sa moi rodzice-super- nie musze ciagle biegac za Lucy:-D
W niedziele mielismy komunie,wczesniej zastanawialam sie jak to bedzie tu w angli,a bylo naprawde fajnie:tak:Tak pozatym to wszystko po staremu;-)

Jesli chodzi o mieszkania od panstwa to nic na ten temat nie wiem:no:

pozdrowionka dla wszystkich:rofl2::-)

housing association
ja szperalam w internecie ,wpisałam housing association Belfast ,wyskoczyła od razu stronka ,tam poszukałam formy ,wydrukowałam i wysłałam na podany adres .
Najlepiej wpisac housing association i nazwe miasta ,i powinno sie znaleść ,Ja wiem tylko gdzie w Belfascie składac.

Uwazam ze podanie każdy moze składac ,tylko pytanie czy się załapie ,czy sie należy czy nie ,oni musza to ocenic ,wiec mysle ze jak dzidziusia jeszcze nie ma to tez mozna smiało składac

HALO HALO.............jest tu kto????????????????/

kurcze gdzie sie podzialy wszystkie staruszki?????????? na emeryturkach?? nie ma co czytac z kim podyskutowac no co jest???????????

no coż nie ma chetnych to nie:-(

laski gdzie Was wywialo ??
Stare forumowiczki wogule juz nie pisza nawet na zamknietym sie nie odzywacie co jest z Wami piszcie troszke chociarz ...
Maja 33 - Gratuluje drugiego podejscia ;-);-);-)
Evoska - Nawet sie nam nie pochwalilas Dzidzia .
Maxin- Ty to kobieto pewnie nie masz czasu nawet na BB :-(
Reszta odzywac sie :tak::-)

nie ma jak mobilizacja...:))
uwierzcie baby ze czasu brak im dziecko starsze tym mniej czasu..
my duzoo teraz na dworku co prawda poczytuje was ale ciezko odpisac..
poza tym pisalam calkiem niedawno co u nas..
a i jescze jedno od kiedy pilnuje jeszcze jednego chlopczyka padam na twarz wieczorkiem
widze ze u was przygotowania do roczku rozpoczete a my mamy za niedlugo 2,kurcze czas leci nieublagalnie...
pozdrawiam

No dobra nikt o mnie nie pyta ale sie odzywam;-)

Dzis tylko na chwilke ale od jutra zarzadzam pelna mobilizacje!!!!!:tak:

Buziaczku-a co to nicka zmienilas?
olis -wiem o co chodzi moj maly to w domu usiedziec nie moze,jak pada to mi demolke w calej chacie robi:wściekła/y:,ale co zrobic ja sama usiedziec nie moge a co dopiero taki lobuz:baffled:,a ty jeszcze drugiego dzieciacza pilnujesz?podziwiam .ile ma?

Pinka-to dawaj tez cos na skrob:-p

dorcia-ale ci fajnie ,najgorzej potem wskoczyc na obroty...my za poltora tyg tez mykamy huraaa!!!!

Dobranoc i do jutra wszystkim:laugh2:

reklama
Melduje sie jako pierwsza z rana;-))))))))

moja niunia nie spi od 7:00:tak::tak:i ja tez co prawda niezbyt mnie sie to podoba ale cóz nie mam wyboru:laugh2::laugh2:........
teraz siedzi na podlodze w grzebie w papierach uwielbia to tylko jej dac sterte gazet i dziecka nie ma:-):-) no ale musze jej pilonwac bo moje dziecko wcina gazetki takze oko szeroko otware:szok::szok::szok:
myszka mowi NIE tak fajnie jej to wychodzi i teraz jeszcze nauczyła sie kiwac glową na nie tak smiesznie to wyglonda ze nie wiem:-D:-D:-D mówiła mama tata a teraz juz nie mówie przestała hmmm nie wiem dlaczego?????????
kurcze @ mnie dopadla i cała nocy myslałam ze zdechne z bólu!!!!!!!!!!!!! odrazu mnie sie poród przypomnial hehe:-):-)

olcia- prosze nabazgrolilam teraz kolej na was:-):-)
gosia- co tam u was jak malutka?,ile zabeczkow?? a i jak z chodzeniem u was? bo u nas narazie ciszaaaaa:-)
izka- a ty co porabiasz?
mamuska- jak krystianek i jego nozka??
i reszta baceczek
-Justynka
-Maja
-Maxim
-Nafina
-pandork
-i reszta których juz nie pamietam przez to ze sie nie udzielaja od bardzo dawna gdzie jestescie???????????????

słoneczko dzis za chmurka sie chowa ,oby tylko nie padalo:-)dzis maja nam kuchenke przywiesc gazową i musze siedziec w domu bo jak zawsze nie potrafia sie okreslic o której szlag by tych angoli trafił no...............

ok ja lece kawke sobie zrobic wracam a tu ma byc mnóstwo postów......do zobaczenia:-D:-D

Do góry