reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej laseczki! a tu jak zwykle cisza w weekend...Mala-gorzatka to widze ze u Was wielka impreza sie szykuje:-)
Buziaczku Dawid bzl ubranz w jeansy (nie ma yadnych eleganckich spodni niestety wyrosl z tych co mial) i granatowa koszule w paski...pokoj w ktorym byla imprezka byl przystrojony balonami+ nie kombinowalam za wiele ale za to te urodzinz chce zrobic bardziej uroczyste.. teraz juz wiecej rozumie i wiem ze sie bedzie cieszyl...
My dzisiaj bzlismy za miastem na tak ywanym lonie natury...maly troche pobiegal a teraz biega ode mnie do L. ktory mecy oglada ( wczesniej ogladal F1 ale na to i ja zerkalam jednym okiem a na meczu to bzm zasnela...)
buziaki

reklama
hej dziewczyny piekna pogoda nareszcie tatko z córcia na sapcerku a ja własnie skonczylam prasowac prac i sprzatac i teraz chwila odpoczynku;-)

widze ze temat roczku na tapecie...jak jeszcze tak szczegółowo nie myslałam nad tym ale wiem jedno ze napewno przyjecie bedzie kamerowane i niezapomniane aby potem niunia miała co oglondac:-):tak::tak:a my wspominac:-D a i napewno bedzie msza przed uroczystościa w podziekowaniu za zdrowa niunke;-))))))

Gosia -ja te opaske kupowała w Swansea Market to jest taki bazar u nas bo nigdzie indziej nie moglam dostac:no: teraz tez tam kupie na jej roczek

to ja mykam na lezaczek póki jeszcze nie wrocili:-):-):-)
miłego dnia babeczki

Szkoda ze mieszkam tak daleko ,:-(

Dziewczyny mam pytanie do was ,a własciwie do mam które maja mieszkanie socjalne ,czy z councilu ,jak przychodza sprawdzać jak sie mieszka ,na co zwracaja uwagę ,o co sie pytaja ,do nas przychodza w czwartek :szok:

sciagnełam podanie z internetu ,wysłałm ,i w ciągu trzech dni dostałam odpowiedz ze w czwartek przychodza do nas ogladac:confused:nie sadziłam ze tak im to szybko pójdzie .Moze jakies rady ,zeby zwiekszyc nasze szanse...

Z góry wielkie dzieki za wszelkie podpowiedzi

hejka ale tu cichutko wszystkie chyba plażuja he he no a ja znow sama zostalam niunia z tatkiem na spacer wyszła wiec chwila leniuchowania :-):-):-)

Neolia- ja tez nie mam mieszkan z Councilu ale moja znajoma ma i z tego co mówiła to sprawdzali wszystko począwszy od zarobków/przeliczali dochód na osobe:tak: p warunki mieszkaniowe typu ilosc pokoi na ilosc osób,grzyb wysokosc opłat itp generalnie musi byc źle zeby mieszkanie z Ccouncilu dostac :-D :-D chociaz nie wiem po co im taki wywiady skoro sami w wiekszosci przypadków daja mieszkania w opłakanym stanie do remontu:crazy: no ale ja za nimi nie nadążam:no::no: powodzenia.

a treszta babeczek to co meldowac sie raz raz

Witam Wszystkie Mamusie. Mam Pytanie W Sprawie Tych Mieszkań Socjalnych. Myślałam że Tylko Council Przyznaje Mieszkania To Gdzie Jeszcze Można Sie Starać? Dzieki Za Pomoc.

Ja składałam w housing association, dokładnie w HOUSING EXECUTIVE.
słyszałm że te mieszkania sa w lepszym stanie ,nieraz całkiem nowe ,ale nie mozna ich wykupic na własność

reklama
Ja składałam w housing association, dokładnie w HOUSING EXECUTIVE.
słyszałm że te mieszkania sa w lepszym stanie ,nieraz całkiem nowe ,ale nie mozna ich wykupic na własność
noelia DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDŹ ALE MAM JESZCZE JEDNO PYTANKO SKĄD BRAŁAŚ PODANIE , ZNASZ MOŻE STRONE INTERNETOWĄ? Z GÓRY DZIĘKUJE I POZDRAWIAM

Do góry