Witam wszystkich z ranca.ja zonowu nie wyrabiam.A do tego w przedszkolu jeszcze maja wolne.nie za czesto te wolne,haha.u nas jakos czas leci.Kolin zapamietał juz kilka słów po angielsku.mam nadzieje że za poł roku bedzie juz cos rozumial i mowil bo od stycznia do szkoly.az sie boje.Z malym szkrabem to urwanie głowy raczkuje jak sprinter, wszystkie co nie jest zabawka go interesuje,a zabawki leza nadal.wszystko pcha do buzi ale jak dostanie w raczki jedzenie to rozkrusza i rozuca.narazie kleczy na kolanach nie chce sie podniesc.kilka razy wstal na nozki ale na 5 sekund i upada na pupe.
Małgorzatka ja lece za 3 miechy ale tez nie wiem jak damy rade z tym naszym łobuzem w samolocie.a jeszcze droga na lotnisko.ja lece wieczorem to mam nadzieje ze bedzie spal.ja tez nie lubie jak ktos mi cos radzi a swojego pod nosem nie widzi.
Martucha szkoda że sie nie polepszyło ale trzymam kciuki zeby wam sie ukladało jak najlepiej.
Pinka mała zabwana ,szkoda ze moj tak nie szepce w nocy tylko sie obudzii sobie gada głosno.wiec budzi cała rodzine.
Michaga wcale ci sie nie dziwie tyle czekac i siedziec w domu.cos nie wyszlo z suwaczkiem.
dorotaa witaj na forum, jasne pisz i pytaj.pewnie ktos ci pomoze.
noelia niestety nie pomoge.ja akurat nie mialam zadnych zasilkow juz w Pl.
Mamuska aż musialam spojrzec na wasz suwaczek bo nie wierze ze juz ma rok.
Wszystkiego naj naj, duzo zdrowka i usmiechu.niech rosnie i sie rozwija jak najlepiej.
buizaczki na urodzinki.i duzo siły przy dmuchaniu świeczuszki.
ok zmykam
milego dzionka i ładnej pogody bo u nas pada od 3 dni.Pa
Małgorzatka ja lece za 3 miechy ale tez nie wiem jak damy rade z tym naszym łobuzem w samolocie.a jeszcze droga na lotnisko.ja lece wieczorem to mam nadzieje ze bedzie spal.ja tez nie lubie jak ktos mi cos radzi a swojego pod nosem nie widzi.
Martucha szkoda że sie nie polepszyło ale trzymam kciuki zeby wam sie ukladało jak najlepiej.
Pinka mała zabwana ,szkoda ze moj tak nie szepce w nocy tylko sie obudzii sobie gada głosno.wiec budzi cała rodzine.
Michaga wcale ci sie nie dziwie tyle czekac i siedziec w domu.cos nie wyszlo z suwaczkiem.
dorotaa witaj na forum, jasne pisz i pytaj.pewnie ktos ci pomoze.
noelia niestety nie pomoge.ja akurat nie mialam zadnych zasilkow juz w Pl.
Mamuska aż musialam spojrzec na wasz suwaczek bo nie wierze ze juz ma rok.
Wszystkiego naj naj, duzo zdrowka i usmiechu.niech rosnie i sie rozwija jak najlepiej.
buizaczki na urodzinki.i duzo siły przy dmuchaniu świeczuszki.
ok zmykam
milego dzionka i ładnej pogody bo u nas pada od 3 dni.Pa