Ojej..w koncu wpadlam do Was kochaniutkie...
U nas nic nowego, procz tego ze moja cierpliwosc .... jest chyba na wyczerpaniu - nawet nie wiedzialam ze jestem tak cierpliwa babka
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Nastka nadal nie raczkuje, choc juz tak sie nie prostuje na preta gdy ja uloze do pozycji raczkowania. Ale pomimo wszytsko nie podoba sie jej.
W domu oszalec mozna wiec ciagle wychodze gdy tylko nie pada, choc we wozku tez ostatnio nie chce siedziec. Woli pobawic sie trawka lub wachac kwiatki...
Mamuska - zyczymy Babelkowi wszytskiego co najlepsze, niech rosnie zdrowo...no i niech ten czas wolniej leci :-)
Michaga - widze ze proba suwaczka nieudana. Ale probuj, probuj... czekamy.
Rodzynki dla mojej malej to nic ciekawego. Moze kiedys... podsuwam jej kilka pare razy dziennie... ale moze zje jednego a potem miseczka do gory nogami, wysypie i miska za siebie
Z wozkiem rzeczywiscie macie przeboje. Chyba szlag by mnie trafil . Znajac siebie zadzwonilabym do nich i kazalabym oddac im pieniadze i zamowilabym w innym sklepie-nawet gdybym miala zapalcic wiecej.
Pamietam jak zamowilismy takie fajne rameczki przed Bozym Narodzeniem( ale nie wiem jaki to byl sklep) i czekalismy 1,5 tyg a tu nic... zadzwonilismy do nich a oni ze umknelo im nasze zamowienie- od razu odwolalam i im podziekowalam za beznadziejna obsluge klienta. Zakupilam gdzie indziej choc musialam doplacic 7£ wiecej.
Nasza niunia tez lubi ksiazeczki..zreszta ona jakas dziwna jest bo od urodzenia tylko ksiazeczki i ksiazeczki. Kazda inna zabawka byla malo interesujaca. Teraz na topie sa ksiazeczki z okienkami... ma tyle radochy z odkrywaniem obrazkow ze hej.
PINKA- fakt ze duzo radochy maja dzieciaczki i my tez gdy patrzymy jak one staraja sie cos zrobic a im sie nie udaje.
Powiem ci ze tez ostanio zastanawiam sie nad tym kiedy zaczac wprowadzanie nocnika.... i nie mam pojecia...
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
...jedni juz zaczynaa od 8 m-ca, inni po roczku a jescze inni okolo 2 latek bo podobno wtedy dzieci sa wstanie kontolowac te sprawy...
No a teraz lece...