reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam wszystkie mamusie! u nas dzisiaj nie ma sloneczka ale moze to i dobrze bo i tak musimy w domu siedziec i czekac az ktos przyjdzie nam bojler naprawic..a jakby byla piekna pogoda to by mi bylo baaardzo szkoda dnia spedzonego w domu...maly spi wiec ja wpadlam tu na chwilke:-) i zaraz biore sie za obiadek bo cos mnie ostatnio straszny len ogarnal i nic mi sie nie chce robic:zawstydzona/y:...
patrysiowa witam na forum:-)..zobaczysz jak Cie wciagnie i zamiast gotowac obiadek mezowi to przed kompem bedziesz siedziec:-D;-)...

Mamuska my Dawidowi puszczalismy jego ulubione teledyski, sadzalismy na parapecie zeby mogl na swoje ukochane brum brum patrzec i nic nie pomagalo...:-( no ale jakos to przezylismy..mam nadzieje ze nastepnym razem lepiej bedzie...
Co do raczkowania po trawie...wlasnie mi sie przypomnialo jak to u nas bylo..za pierwszym razem trawa tez klula Dawida w raczki ale jak zobaczyl ze mozna ja rwac i ...jesc (?) to juz caly czas na trawe chcial...a piasek na plazy to juz w ogole radocha byla...w sumioe to jest do tej pory-tyle ze teraz to z lopatka i wiaderkiem chodzimy:-)...

Pozdrowienia dla wszystkich.caluski dla Babelkow.ja mykam jakis obiadek stworzyc...tylko jeszcze nie wiem co...:-(

reklama
Witam wszystkie mamusie mam nadzieje ze poniektore z was pamietaja jeszcze Nas :-D
Pewnie te nowe mamusie nawet nas nie znaja ...wiec przypomnimy sie troszke:-p
I postaram sie znow wpasc w wasz wateke i pisac na bierzaco :-D:happy::sorry2:

A wiec Blaneczka skonczyla juz 10 miesiaczkow i od 3 dni zaczela sama chodzic doslownie potrafi przejsc nawet 2 metry sama , ale najpierw musi sobie upatrzyc dany punkt i cisnie do niego sprintem :-D:-D
Jest bardzo madra duzo rozumie i potrafi :tak:
Spi cale nocki u siebie w pokoiku , jje 5 posilkow dziennie duzo pije opanowala nauke picia z kubeczka z aventu :tak:
Umie krecic glowa na nie , mowi mama tata baba, nie nie , tu tu tu papa i jeszcze kilka tam slow po swojemu :-D
Umie pokazac w ksiazeczka piseka kotka i inne zwierzaczki, na zdjeciach slubnych rozpoznaje mnie i meza :tak: ogolnie nie choruej i odpukac oby nic sie nie przypaletalo :-). no to chyba tyle co u Nas ;-) jak cos to pytajcie a z czasem wszystko wyjdzie w praniu :tak:;-):happy:

pozdrawiam papap

hejka wpadam sie przywitac własnie podlączyli neta ha ha nareszcie huuuura bo bez tego jak bez reki:-):-):-)
jutro napisze cos wiecej przeprowadzka udana ale jeszcze sie rozpakowywujemy:-):-)
pzdrawiam cieplutko

To moze i my sie troszke przypomnimy:-):-)

gosia-ale duza jest Natka mierzyłas ja? wiesz ile ma wzrostu??
izka-co do przeprowadzki to masakra nic nie mogłam znalesc do teraz nie moge:rofl2:wydaje mi sie ze pół żeczy mi brakuje hehe

a tak ogólnie to mala od 4 nocy spi sama w łózeczu tzn zasypia bez lulania:-)gdzie w tamtym domu minuty nie chciala w nim siedziec płakała jak nie wiem co a teraz jest ok moglaby jeszcze spac cale noce no ale moze niedlugo zacznie mam taką nadzieje:tak:..

WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUSIE!!!!!!!!!!!!!!!11111

tyle tu nowych ze ja juz sie wogle polapac nie moge he he:tak::-D

ok mykam

Załączniki

• SL731732.jpg
    SL731732.jpg
    79,3 KB · Wyświetleń: 36
  • SL731728.jpg
    SL731728.jpg
    103,3 KB · Wyświetleń: 31
  • SL731725.jpg
    SL731725.jpg
    93,5 KB · Wyświetleń: 44
  • SL731689.jpg
    SL731689.jpg
    84,9 KB · Wyświetleń: 37
  • SL731599.jpg
    SL731599.jpg
    71,6 KB · Wyświetleń: 31
To moze i my sie troszke przypomnimy:-):-)

gosia-ale duza jest Natka mierzyłas ja? wiesz ile ma wzrostu??
izka-co do przeprowadzki to masakra nic nie mogłam znalesc do teraz nie moge:rofl2:wydaje mi sie ze pół żeczy mi brakuje hehe

a tak ogólnie to mala od 4 nocy spi sama w łózeczu tzn zasypia bez lulania:-)gdzie w tamtym domu minuty nie chciala w nim siedziec płakała jak nie wiem co a teraz jest ok moglaby jeszcze spac cale noce no ale moze niedlugo zacznie mam taką nadzieje:tak:..

WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUSIE!!!!!!!!!!!!!!!11111

tyle tu nowych ze ja juz sie wogle polapac nie moge he he:tak::-D

ok mykam
Hej Pinka super ze sie przeprowadzilas a gdzie bo nie jestem w temacie :zawstydzona/y:domek czy flacik ? kupiliscie wynajmujecie? jak tam Mautka przyjela przeprowadzke??

Tez po przeprowadzce nie moglam sie odnalesc ale z czasem sie wszystko odnajdzie ;-)wklej nam zdjecia domka :-)jak mozesz :tak::rofl2:
Gratuluje malutkiej, a ma wlasny pokoik ?? Moja zaczela spac cale nocki od kad sie wprowadzilismy nauczylam ja usypiania samej w pokoiku :tak: a zeby przespala cala nocke musi dobrze zjesc w dzien , zjada mi 5 posilkow :tak:i na wieczor daje jej kaszke - smaczny sen wielozbozowa jest bardzo dobra na sen dla dzieci bo jest syta :tak:i po niej przesypiaja maluchy cale nocki :tak:polecam ci ja :tak:jest do nabycia w polskich sklepach:tak:;-):-)daje ja przed kapielka a potem jak klade do lozeczka daje mleczko malutkie zje ile uwaza i odwraca glowke na bok daje smoczka i spi :tak:

Pozdrawiam papa ale cicho tu :szok:chyba was wystraszylam co ?:-D:-D:-D

no niestety moja niunia nie moze jesc takich kaszek bo jest alergikiem:-:)-(i wszystko ma bezmleczne bezglutynowe i bezjajeczne:tak:
tak ma swoj pokoik:-) jeszcze musze jej do konca urządzic:tak::tak:i bedziee cacy:tak:

to jest flat wynajmujemy go..........:rofl2:

mala akuraty jak sie przeprowadzalismy to chora byla z reszta nadla cos tam jej zalega no ale ogólnie ok:-)

no wlasnie a gdzie reszta babeczke uciekła czy co?

no niestety moja niunia nie moze jesc takich kaszek bo jest alergikiem:-:)-(i wszystko ma bezmleczne bezglutynowe i bezjajeczne:tak:
tak ma swoj pokoik:-) jeszcze musze jej do konca urządzic:tak::tak:i bedziee cacy:tak:

to jest flat wynajmujemy go..........:rofl2:

mala akuraty jak sie przeprowadzalismy to chora byla z reszta nadla cos tam jej zalega no ale ogólnie ok:-)

no wlasnie a gdzie reszta babeczke uciekła czy co?
aha no tpo fajnie wydaje mi sie ze jak juz sie oswoi to zacznie spac jak nasza , cale nocki :tak:bardzo dobrze wplywa na dziecko jego wlasne miejsce :tak:Blania kocha swoj pokoik chociarz malo w nim przebywa bo woli byc ze mna w salonie i cos robic:tak:
uuu zapomnialm ze jest alergiczka :-(no to zeczywiscie :sorry2: ciezko masz.
pozdrawiam

reklama
Ja tez tak mysle ze moze zacznie nocki przesypiac:-):-)ogólnie jest strasznie marudnym bomblem i złosnica jak jej cos nie pasuje to odrazu płacz i złosc strasznie nie wiem jak ja tego oduczyc:no:sama rzadko sie bawi woli zemna a ja przez to nie moge nic zrobic wiec jak ja zostawiam w salonie to wyk odrazu bo odeszlam i idzie do mnie do kuchni usiądzie mi przy nodze ciagnie za nogawke bym ja wziela ,a ja biore bo serce mi peka jak tak płacze,swoja droga ze ja juz czasami siły nie ma brrrr,moze z tego wyrosnie..........

Do góry