reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam !
Dziekuje dziewczyny za zyczenia to mile ze o Mnie pamietacie :-) Bardzo mile :tak:

No ale jak tu sie cieszyc z urodzin jak Moje Dziecko cierpi a Mi sie serce kraja. :-(
Blania wieczorem wczoraj znow byla w szpitalu i ciagle kurcze to smao slyszymy... ja jestem juz wykonczona, powiedzial ze za 5 dni minie a jak sie pojawi jakas wysypka na skorze mam odrazu dzownic i przyjechac:dry:dopiero wtedy.
Myslelismy ze juz jest dobrze bo zasnela ladnie i nawet jak ja obudzilam do szpitala to pozniej znow ladnie zasnela byla taka wykonczona :sorry2::-(przespala nam cala nocke bez pobudki , ani jednej, rano obudz\ila sie zywa pelna energi byla delikatna goraczka ale minela , i tak do poludnia zasnela o 11 obudzila sie o 14 z wielka temperatura odrazu dalam calpol i pic , wiec za lada moment bruznela wymiotami :-:)-( szybko oklady i przeszlo , narazie sie goraczka nie pojawila od poludnia , zasnela ladnie wykapalam ja cieszyla sie nawet z kapieli, ale boi sie kapac :-(malenstwo:-( , teraz sobie spi i jak zagladalam do niej to nie ma goraczki :blink:wiec jest jakas nadzieja ze przejdzie to cholerstwo co tak wykancza mojego aniolka :-:)-(
Pozdrawiam i uciekam ogladac seral na tvn !!
Trzymajcie kciuki oby szybko minelo to swinstwo :dry:

reklama
buziaczke jejciu Biedna Blania,ale ja meczy swinski virus:wściekła/y::no::wściekła/y: dzielnie trzymacie sie dzieczyny,zycze jaknajszyszego powrotu do zdrowk,Buzka od nas

Naj naj z oakzji Urodzin;-):tak:

pozdrawiam reszte laske
musze lecie bo mala wlasnie placze,zeby ida:wściekła/y:

widze ze nie tylko u nas ladna pogoda dzisiaj byla...tu pieknie sloneczko swiecilo i cieplutko bylo wiec wykorzystalismy okazje-jedna z ostatnich i na plazy spedzilismy ok.3 godzinki:-)...maly sie wyszalal, wybiegal i przekopal chyba cala plaze...:-D
w sobote wracamy do domku...mam tylko nadzieje ze paszport na czas bedzie...bo jak nie to...:wściekła/y:...
Buziaczku wszystkiego naj... z okazji Twojego swieta...i ucaluj malutka...och zeby to paskudztwo przestalo ja w koncu meczyc..
uciekam bo cos dzisiaj szybko spiaca sie zrobilam...
acha tylko pare fotek z dnia dzisiejszego

dawidekpolska174wa5.jpg
dawidekpolska185pq6.jpg
dawidekpolska218gj6.jpg

dawidekpolska176sm5.jpg
dawidekpolska214jy2.jpg

Witam ja juz na nogach Blania obudzila sie z wysoka temperatura 38.4 w nocy tez miala temp. 39.5 :no: juz myslelismy ze jej przechodzi , ale tylko sie przeliczylismy :-( Jedziemy dzis znow do przychodni po poludniu. mam nadzieje ze do lepszej lekarz, ktora cos zaradzi a jak nie to porobi badania. :sorry2: MUsi gdzies lezec przyczyna tak wysokeij temp. przez tyle dni.

Czesc dziewczyny!! my tez dzis do szpitala bo gips pekl poraz drugi:crazy::wściekła/y::wściekła/y: wydaje mi sie ze beda zmieniac caly a wtedy czeka nas nocka w szpitalu bo on tyle wysycha:-( kurde Niko juz ma dosc tych szpitali i ja tez, mam nadzieje ze jednak jakos sie uda wrocic do domu:sorry2:

Buziaczku kurde juz sama nie wiem co myslec o tej goraczce Blani:no::no: trzydniowka to chyba raczej nie jest, zreszta powinni cos zrobic zeby dziecko sie tak nie meczylo:angry::angry: a moze cos z gardlem?? sprawdzali?? bo moj pediatra mowi ze jak jest baaardzo wysoka temperatura to w 70% jest to cos z gardlem:sorry2: hmmm moze niech w tej przychodni sprawdza jeszcze raz gorne drogi oddechowe i uszy bo to sie szybko rozwija, moze wtedy nic nie bylo??:baffled::baffled: sama nie wiem, ale bardzo trzymamy kciuki zeby z Blania bylo juz dobrze:tak:

tygrysek235 ale mieliscie fajny dzien, a w jakiej miejscowosci jestescie??i ile ludzi na plazy:szok::szok::szok: my na majowke chcemy sie wybrac do Kolobrzegu o ile z nozka bedzie dobrze:tak:ale mi brakuje polskiego morza.. i mam nadzieje ze paszport dostaniecie na czas:tak:

Witam wszystkich

Buziaczku sóznione ale szczere zyczenia urodzinowe oraz wduzo duzo zdrówka dla Blani.napisz jak sie czuje czy cos lepiej.

Małagorzatko gratuluje pierwszego zabka.

Tygrysek widze ze weekend udany na plazy.

Martucha ale wam sie przytrafił pobyt w Pl.Synek musisz juz miec dosc tego lezenia pewnie by pobiegał.
Zycze tez mu duzo zdrówka.

Pozdrawiam wszystkich
Papatki

Martuchaa my jestesmy u moich rodzicow w Koszalinie ale czesto jezdzimy do Mielna do drugich dziadkow Dawidka...a to co na zdjeciu widac to jeszcze nic...tu widac mala grupke ludzi a tak naprawde to bylo duzo duzo wiecej osob i na samej plazy i na promenadzie...prawie jak w sezonie..niektorzy to juz sie wylegiwali i opalali...:-)a Kolobrzeg to moje ukochane miasto..-40km od Koszalina zreszta...mam tam rodzinke, spedzalam tam kazde wakacje w dziecinstwie..niestety my na majowke juz sie nie zalapiemy..:-(.i jak z tym gipsem?wrociliscie do domku?
Izka0401 weekend byl bardzo udany...nawet po przyjsciu do domu Dawid nie chcial rozstac sie z wiaderkiem i lopatka:-D...
Buziaczek i jak Blania?bylysci eu lekarza?i co Wam powiedzial?caluski dla malej..

a dzisiaj pogoda to juz tak nie dopisala, bylo cieplo ale padal deszczyk i nie poszlismy na spacerek:-(...na doddatek tydzien nie zaczal sie zbyt szczesliwie dla nas bo rano Dawid pobil szklana lawe u moich rodzicow w pokoju a potem mnie okradli-ostatnie pieniazki..:wściekła/y:mam nadzieje ze caly tydzien nie bedzie taki jak dzisiejszy dzien...

Witam kawusiowo ... u nas po wczorajszej wizycie(godziny wyczekiwania z kilkoma dziećmi m.in na zapalenie oskrzeli:dry:) skonczyly sie tym ze wrocilismy do domu i dzis znow jedziemy(najprawdopodnie na noc) ...

Buziaczku napisz jak tam u was? mam nadzieje ze juz sie poprawilo bo ile mozna:no::no:

tygrysek235 my w Kolobrzegu mamy dom(chociaz teraz rodzice planuja sprzedac i kupic cos wiekszego u nas w Gorzowie dlatego chce jak najwiecej wykorzystac), wczesniej nie jezdzilismy do Kolobrzegu ale jak pierwszy raz pojechalam to tez sie zakochalam(wczesniej zawsze Miedzyzdroje bo najblizej:sorry2:)
Ja wogole kocham morze i moglabym tak mieszkac dlatego wam zazdroszcze:tak::tak:
a z Koszalina mam kolezanke, mieszkaja w Cardiff teraz ale nas zapraszala do siebie.

Witajcie dziewczyny ja na mamencuk bo u mnie znow-Goscie!:baffled:

Buziaczku-trzymajcie sie mocno i mam nadzieje ze w koncu traficie na kompetentnego lekarza przeciez to nie jest krotko jak ona sie meczy....:-(bidulka

maxin-no nie moge -jestes!Calujemy was goraco i powodzenia z zabkami ,ktore jej ida?Mysmy ostatnio przeszli piatki:no: masakra

martucha-dzielni jestescie,boze nie wyobrazam sobie mojego malego wulkanu energii w gipsie !Twoj synus jest bardzo dzielny:tak:

izka0401-witaj,fajnie ze piszesz!

mamuska-jak syncio?

tygrysek235-sliczne zdjatka!Ale przystojniaczek!
pinka-dzieki ,milo ze sie cieszysz;-) ze wrocilam,postaram sie nadrobic

ACHA!WITAM Z PORANNA KAWUSIA!

I milego dzionka wszystkim:-)

reklama
witajcie babeczki u nas słonko było ale juz nie ma brrrrrrrr co za pogoda:rofl2::rofl2: zakrecona wpadam tylko na chwilke pokazac wam moja myche i uciekam naklikam cos wieczorem:tak:

Do góry