katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
mala gorzatko - uwierz mi na slowo,ze ja tez w zyciu bym nie pomyslala,ze takie metody dzialaja na zdrowie!gdzie z goraczka przewiew!ale w karetce Niki miala juz prawie 40 stopni i kazali mi ja rozebrac na pieluszke i otworzyli okna!i w tym przeciagu jechalysmy jakies 10 minut a jak wysiadlysmy bylo 0.5 stopnia mniej czyli juz zmniejszyli najwieksze zagrozenie!ja wiem,ze to nie sa sposoby naszych mam i babc,ale pomagaja.napisalam tylko to,co powiexzieli mi lekarze w szpitalu,a mowie- nika tez miala bardzo wysoka temperaturke od niczego.zero innych dolegliwosci.trzy dni miala38 stopni.
oni maja dziwne podejscie do wszystkiego,np wiosna i latem w zeszlym roku nika byla cala w potowkach i powiedzieli mi jak mam sie nauczyc Ja ubierac wogole. jak dla mnie to bylo smieszne co mowili!na moje by zmarzla i robilam po swojemu...a potowki tylko mi meczyly dziecko.w koncu pojelam,ze to Oni tu mieszakja i Nika zna tutejszy klimat...I tak np dzis byla tylko w cienkiej bluzeczce,sukienusi,rajstopkach i leciutkiej wiosennej narzutce.plecki miala caly czas jak kaloryfer
dzieci urodzone tu chyba nie powinny byc leczone i traktowane jak dzieci polskie,taka prawda....
oni maja dziwne podejscie do wszystkiego,np wiosna i latem w zeszlym roku nika byla cala w potowkach i powiedzieli mi jak mam sie nauczyc Ja ubierac wogole. jak dla mnie to bylo smieszne co mowili!na moje by zmarzla i robilam po swojemu...a potowki tylko mi meczyly dziecko.w koncu pojelam,ze to Oni tu mieszakja i Nika zna tutejszy klimat...I tak np dzis byla tylko w cienkiej bluzeczce,sukienusi,rajstopkach i leciutkiej wiosennej narzutce.plecki miala caly czas jak kaloryfer
dzieci urodzone tu chyba nie powinny byc leczone i traktowane jak dzieci polskie,taka prawda....