reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Wesołego jajka,
kurczaków, baranka,
ciasta z rodzynkami,
ostrego chrzanu,
tęczowych mazurków,
mokrego Dyngusa
i ode mnie całusa.

Za oknami śnieżek śnieży… Cóż to, spójrz, zajączek bieży! Komu Święta się zmyliły? To Wielkanoc w środku zimy? Zmartwychwstały z Grobu wstanie, A tu śnieg na powitanie. Wiosna drzewa przystroiła, Białym puchem wykleiła. Cóż, tak Święta te spędzimy: Alleluja w czasie zimy. Ale radość w nas wiosenna, W sercach brzmi nam wciąż „Hosanna” Chcę Wam życzyć moc Radości, I Pokoju i Miłości. Na „dyngusa” ciepłej wody Świętowania aż do środy.

Witajcie kochane!tak dawno sie nie odzywalam...wstyd sie przyznac ale nawet nie jestem na biezaco-ale obiecuje sie poprawic, nadrobic dzisiaj zaleglosci..po prostu nie mam tu na nic czasu.Myslalam ze to niemozliwe ale jednak-moj Dawid rozrabia jeszcze bardziej...jak mijaja Swieta?
Strzezcie sie dzisiaj wiaderek z woda;-):-D.
Postaram sie dzisiaj wieczorkiem napisac co u nas i moze pare fotek wkleje...
Buziaki dla wszystkich.

Wpadłam sie przywitać po świetach a tu cisza.Dziewczyny gdzie się podziewacie.Chyba wątek umiera.
lece dalej
PA

Jestem i ja!
Wczoraj miałam wieczór spędzony na oglądaniu mieszkań w Basingstoke......przez internet :-D
Aj.....im bliżej tym większy strach....co to będzie :szok:
Dzis wystawiam na Allegro zabawki Filipka, którymi już się nie bawi...których mu nie zabiore...i nasz wózek.
Jak sobie pomyślę o urządzaniu tam wszytskiego na nowo....ehhh. No ale cóż...zdecydowaliśmy się i trzeba będzie dać sobie radę. Dotarło do mnie wczoraj że lekko na początku nie bedzie....

Pozdrawiam was i życzę miłego dnia!!!!

Uściski dla waszych maluszków.....mój właśnie zobaczył swój chodzik-pchacz i teraz biega z nim po domu.....hałas jest niesamowity :baffled:
buziaki

reklama
Witam wszytskie Kobietki.
Jestem nowa na tym forum i troche się zakręciłam. Mam pytanko czy są tutaj również przyszłe mamusie? Ja spodziewam się maleństwa na 17 sierpnia. Pozdrawiam

Do góry