reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Wesołego jajka,
kurczaków, baranka,
ciasta z rodzynkami,
ostrego chrzanu,
tęczowych mazurków,
mokrego Dyngusa
i ode mnie całusa.

Za oknami śnieżek śnieży… Cóż to, spójrz, zajączek bieży! Komu Święta się zmyliły? To Wielkanoc w środku zimy? Zmartwychwstały z Grobu wstanie, A tu śnieg na powitanie. Wiosna drzewa przystroiła, Białym puchem wykleiła. Cóż, tak Święta te spędzimy: Alleluja w czasie zimy. Ale radość w nas wiosenna, W sercach brzmi nam wciąż „Hosanna” Chcę Wam życzyć moc Radości, I Pokoju i Miłości. Na „dyngusa” ciepłej wody Świętowania aż do środy.

Witajcie kochane!tak dawno sie nie odzywalam...wstyd sie przyznac ale nawet nie jestem na biezaco-ale obiecuje sie poprawic, nadrobic dzisiaj zaleglosci..po prostu nie mam tu na nic czasu.Myslalam ze to niemozliwe ale jednak-moj Dawid rozrabia jeszcze bardziej...jak mijaja Swieta?
Strzezcie sie dzisiaj wiaderek z woda;-):-D.
Postaram sie dzisiaj wieczorkiem napisac co u nas i moze pare fotek wkleje...
Buziaki dla wszystkich.

Wpadłam sie przywitać po świetach a tu cisza.Dziewczyny gdzie się podziewacie.Chyba wątek umiera.
lece dalej
PA

Jestem i ja!
Wczoraj miałam wieczór spędzony na oglądaniu mieszkań w Basingstoke......przez internet :-D
Aj.....im bliżej tym większy strach....co to będzie :szok:
Dzis wystawiam na Allegro zabawki Filipka, którymi już się nie bawi...których mu nie zabiore...i nasz wózek.
Jak sobie pomyślę o urządzaniu tam wszytskiego na nowo....ehhh. No ale cóż...zdecydowaliśmy się i trzeba będzie dać sobie radę. Dotarło do mnie wczoraj że lekko na początku nie bedzie....

Pozdrawiam was i życzę miłego dnia!!!!

Uściski dla waszych maluszków.....mój właśnie zobaczył swój chodzik-pchacz i teraz biega z nim po domu.....hałas jest niesamowity :baffled:
buziaki

reklama
Witam wszytskie Kobietki.
Jestem nowa na tym forum i troche się zakręciłam. Mam pytanko czy są tutaj również przyszłe mamusie? Ja spodziewam się maleństwa na 17 sierpnia. Pozdrawiam

Do góry