reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

no witam! widze że tu same panie z małymi dziećmi .ja mam córke w wieku szkolnym i chciałam się coś dowiedzieć na temat szkół w anglii.

reklama
Witam wszystkich serdecznie.ale pogoda ja pol nocy nie spalam.zawsze jak tak wieje i pada na dowrzu to ja spac nie moge.
my wlasnie wrocilismy z przedszkola.kolinowi sie tak spodobalo ze nie chcial isc do domu.chyba bedzie dobrze.dzis bylam z nim ale on i tak sie mna nie interesowal.

Malagorzatka to chyba malo ale widze ze zupki za to Nastusia zjada z apetytem.Natan wypija okolo 700 ml.ale on bardzo malo zupek i deserkow zjada.
lece dalej bo ostatnio nie wyrabiam na zakretach. ale tu cisza przez weekend.papa

ruda kita no nie tylko z malymi ale nastolatkami tez ale moje corki dopiero jutro zaczynaje edukacje takze zawiele nie pomoge:tak::tak::tak::tak:

No u nas wkoncu sie cos ruszylo ze szkola ale to po mojej interwencji w councilu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:juz bylam taka wsciekla:szok:

Witam
ja na chwilę, Bąbel nadal nie za dobrze się czuje, już nie gorączkuje i nie wymiotuje ale jeszcze lubi pogonić go biegunka. Popołudniu myślałam że może pojedziemy do szpitala jak tylko M wróci, ale biegunka chyba zestopowała, o 15.00 wypił mleczko i zrobił tylko troszeczkę kupki, wieczorem wypił mleczko i jak na razie jest dobrze :) . Myślę że jak jutro to się powtórzy to pójdziemy do GP. Dobrze że bardzo i to bardzo dużo pije, leki cały czas bierze. Jest już dużo żywszy, bo przez ostatnie dni tylko spał :-(.
Miłego wieczorka

Witajcie dziewczyny....a ja sobie smutam dzisiaj....
Myślami jestem w Poznaniu..w szpitalu gdzie leży mała Zosia i gdzie leżała MAjeczka....:-(.....echhh
Jakie to zycie bywa niesprawiedliwe....
Chciałabym być już z mężem....tylko tak bardzo sie boję jaka tam jest tak naprawdę służba zdrowia-dokładnie kardiologia....mam nadzieję ze lepsza niż u nas!!!

Hej dziewczyny ja wpadlam sie przywitac po dlugiej nie obecnosci , i pewnie znowu znikne zaraz na kilka tyg bo nam internet beda przenosic , w czwartek odbieramy klucze do domciu :tak:takze jestem zajeta ciagle pakuje nasze szpargaly ....:szok:a ile tego jest :szok:a jestem tu dopiero 2 lata :-D ciakwe co bedzie za 10:-D:-D:-D tiry chyba przyjada :-D
Po za tym wszyscy zdrowi , Mala rosnie ma juz dwa zebolki, slicznie staje , siada raczkuje , madra jest duzo rozumie , wloski ruszyly sie na glowce :-D wazy 7.06 kg :tak: ma 66cm i 43 w glowce, zebolkia nam dokuczaja troszke ale mam nadzieje ze to tylko te piwrwsze 4.

Ok uciekam sie polozyc juz spac bo jutro znow bede pakowac z Blania caly dzien , moze wpadne pozniejszym wieczorkiem . Buziaczki wielki dla wszystkich , a dla chorych zdrowka :tak:

Papapa

My tez sie pokazujemy, caly czas was podczytujemy tylko czasu malo, wszyscy chca sie z nami zobaczyc:szok::szok: jak troche sie wszystko ustabilizuje to napewno bedziemy czesciej z wami:tak:

reklama
Czesc Dziewuszki!
Ja tylko na momencik...wlasnie konczymy ryz z jablkiem i cynamonem...mmm...!!! Pozniej uciekamy na spacerek, moze nam nie urwie glow!:szok: Jutro i do konca tygodnia ma byc deszcz i zawierucha :-(, trzeba wiec korzystac z tej malenkiej ilosci sloneczka, ktora mamy teraz!

Ja juz o niczym innym nie mysle jak o poniedzialkowym wylocie do PL! Pakowanie mnie czeka - nie cierpie tego!!!Nigdy nie wiem co brac ze soba!!!Koszmarek to dla mnie!
No a teraz spadamy na polko!
Pozdrawiam wszystkie Mamusie i Dzidziusie!;-):tak:

Do góry