reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dziewczynki a ja mam do was pytanie o szczepienia.Czy wasze dzieci byly szczepione na pneumokoki i meningokoki i czy te oba szczepienia sa w kalendarzu szczepien?
Moje malenstwo bylo szczepione tymi skojarzonymi i miedzy innymi jest tam taka nazwa Pneumococcal i Meningococcal C.I czy to jest wlasnie to?
Z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam.

reklama
hejka witam z kawusią:-)

Gabids chyba te szczepienia są tutaj w kalendarzu , bo nasza mała też była szczepiona na pneumokoki i meningokoki:tak:

zQo witaj, jasne, że Cie przygarniemy, pisz śmiało

Buziaczek cieszę się, ze wreszcie będziecie mieli swój kącik:tak: i to daleko od teściowej:-p

katarzyna no to niezła pobudka dzisiaj ;-)

życzę miłego dnia:happy2::happy2::happy2:

No to witam!!!!
Mam na imie Basia i 3 dzieci
Magda 15 lat,Marta 14 no i Konrad prawie 3:-):-):-)
Jestem swiezo upieczoną emigratka przylecielismy do Szkocji 1 lutego:tak::tak:
Takze jeszcze wsystko dla nas nowe jest:-):-):-)
Wczesniej mieszkalismy w Kłodzku:-):-):-)
Dziekuje za mile przyjecie:-):-):-)

My tez sie pokazujemy na chwilke i zaraz zmykamy na park bo pogoda calkiem ladna:tak:

witamy zQo! i jak wam sie podoba zycie na obczyznie?? pierwsze wrazenia?
moje z tego co pamietam byly mieszane hehe... ale kiedy to bylo ... teraz to juz tylko do Polski mnie ciagnie tak jak kiedys tutaj:dry:

Gabids my tez mielismy te szczepienia wiec napewno sa u nas w kalendarzu:tak:

Mile spacerki byly?
My przesiedzielismy w domku strach Besia brac mimo ladnej pogody:-(
Porobilam wiecej niz mialm w planach patrze na zegarek a tu 11ta:szok:
Jak sie siedzi w domu z marudzacym synkiem do tego to jeden dzien jak trzy schodzi.
zQo-Swietna nazwa:-D haha,oj to ty niezly masz dorobek:tak:,no poczatki nie sa latwe ale z czasem coraz lepiej.
gabis-z tego co wiem to oni te szczepienia maja w obowiazkowych nie jak u nas dodatkowe,wiec automatycznie beda,w "ich" kolejnosci,no trzymamy za slowo ze bedziesz czesciej haha

No to czekam na relacje z milego mam nadzieje dzionka

reklama
czesc dziewczyny!
ja na chwilke.maly chory dostal wczoraj antybiotyk;-(bylismy u polskiego pediatry poza tym w dzien jest strasznie zywy musze mu "asystowac" caly czas a w nocy.......ta noc jest tragedia ja juz nie mam sily!maly chodzi spac o 20 i caly czas sie budzi tzn nie otwiera oczu ale poplakuje i albo trzeba mu dac smoka albo pic i tak co ok pol godz i co 3-4 mleko choc je ok200ml kaszy na noc ja juz nie wiem co robic nie mam na niego sposobu.od dzis chyba zaczne mu dawac mleko na noc i tak co 3 godz i nie bede kabinowac z kaszami i woda w nocy to moze bedzie sie budzil jak kiedys a nie tak jak teraz jeszcze 20 razy pomiedzy.a najgorsze jest to ze nie moge sie pocieszyc ze to przez chorobe bo zaczelo sie przed:wściekła/y:
pozdrawiam was wszystkie mocno!

Do góry