u nas Weronika-starsza córka-przyniosła jelitówke z "przedszkola" w zeszłym tyg w srode
popoł.zaczeła wymiotowac,myslałąm ze cos "zasiadło" ale nast dnia było ok,zaprowadziłam do przedszkola,ale jesc nie chciała,,arkotna znow byłą
wiec w pt zostawiłam w domu,i w pt popoł.Natasza zaczeła..
obie tylko wymiotowały,temp nie było
Weronika z 2-3x,Natasza wiecej,na koniec wodą ale piła dalej bo chciała zeby do bidonu dac mmm(pic)
a mnie tez cos wzieło,niedobrze mi było,głowa to mi pekała
noc masakra dla mnie choc Nataszka spała spokojnie jzu a rano wypoczeta a my z mezem mielismy ogl mieszkania
i niewiedziałam czy dam rade...ale pojechalismy,powietrze jakos mnie orzezwiło,wrocilismy to...nawert nie jadłam,zimno mi było,połozyłam sie juz,mąz sprzatał
Ja czułam ze chciałabym cos zrobic a nie bede na siłe wywołyuwac wymiot.bo nie umiem
piłam miete
w ndz za to Kacpra wzieło-mio juz było lepiej choc miałam jakies nudnosci
syn od rana,kazałam mezowi cole kupic bo podobno odgaz.działa
popoł.meza wzieło
......w pon. zas Weronika 3x miała rozwolnienie,smecty juz nie miałam dałam ciut tej coli i ..pomogło chyba bo ODPUKAC- jak narazie jest spokoj
Kacper wczoraj marudzi ze brzuch go boli-bo mogł isc do szkoły juz
ta,jasne tyle ze gosdz 10:05 -juz lekcje trwały z 10min a on-ze juz mu przeszło
to ja --to do szkopły
a on--ale jednak sie połoze...
dzis juz był ale mowił ze był w wc i brzuch bolał
ranoi go uz nie bolało
niezłyy symulant
ja tez symulowałam
chyba po mnie to ma
choc moze i bolał ale juz nie wymiotował ani nie skarzył sie az tak
no coz
a pozatym jakos leci
tydz temu w sob oglądalismy 6 mieszkan
marzymyu oi domu ale coz,nie kazdy na wszystko moze sobie pozwolic,a nie bedziemy sie zapiozyczac byleby tylko miec dom
bo tez trzebna urzadzic itd
zostało na mieszk w bloku
tez niskim,ale na parterze i z ogrodkiem
nic wiecej nie poowiem
w te sob ma jechac tam sam z włascicielem gadac jeszcze(bo wtedy nie było ich tylko ich idzieci juz pełnoletnie aler wiadomo lepiej o szczegoły pytac rodzicow tychze "dzieci"
no wiec zobaczymy jak to bedzie
alre mi sie poodoiba choc do remontu-na Hierowskiego ale 96m2 i dodatk pomieszcz.,na graty lub soizarke i dwa korytarze w ktorych mozbna trzymac np rowery wozki..a w mieszk jeszcze dosc miejsca.i lokalizacja mi odpowiada
oglądalismy tez inne 73m2-na R,juz nie trzeba nakładu bo ładne bardzo ale..brakowałoiby nam jednak tego wiekszego
dzis dzwoniła babka z nieruchom i pytała tez czy jeszcze moze chcemy zobaczyc na B
a ost jej mowiłam ze STARE TYCHY nas nie interesują
zwł.mnie ja tam nie chce i nuz
choc os BALBINA jest ładne to ja nie i juz!!