reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

Witam :) Jestem tu nowa :) Mieszkam w Bieruniu Starym , i termin mam na 30 lipca /5 sierpnia . Mam pytanko gdzie w okolicy najlepiej Tychów można zamówić ładny tort na chrzciny roczek itp ?? głównie chodzi żeby był smaczny , i wygląd zewnętrzny pięknu widziałam ładne torty na internecie np z bucikami wykonanymi chyba z lukru cuda :)

reklama
Zeberka ja planuję rodzić w Katowicach Bogucicach u Bonifratrów. Słyszałam dość dobre opinie o tym szpitalu. Poleca go też moja lekarka, która pochodzi z Tychów.

hejka

Mój Igor znowu chory, ucho go wczoraj bolało, a dzisiaj gardło i kaszle:eek: Kurcze ostatnio co chwilkę coś.
Widzę, że przybywa nas powolutku:-)
Zeberka Ty już tuż, tuż, nie znasz dnia ani godziny;-)
Uciekam, bo jestem w marudzącym nastroju, a nie chcę smęcić...

Wszystkiego najlepszego kobitki

Ja miałam miły poranek, B z Igorem kwiatuszki nam wręczyli
biggrin.gif
Iguś taki bidul, bo całkiem go rozłożyło, gorączka, kaszle i jeszcze z nosa mu cieknie. Na szczęście bez antybiotyku się obeszło. Alicji też lekko z nosa leci, zapodałam witaminki, na wszelki wypadek gardło jej fioletem traktuję. A ja siedzę w domu i pichcę
wink2.gif
co nieczęsto mi się zdarza.
uciekam

Przyjmijcie życzenia baby kochane od drugiej baby ;) Byśmy zawsze były górą i jeździły dobrą furą.
By faceci przy nas mdleli, nosić na na rękach chcieli,by pieniędzy było w bród. Niechaj żyje babski ród!! :D

Annaoj zdrówka dla Was ;) u nas na szczęście choróbska w tym roku z daleka się trzymią oby tak dalej ;)

Witam nowe dziewczyny,
Czikita w Mikołowie na Okrzei jest super cukiernia robią tam cuda ja zamawiałam mojemu na 40-tke tort z pięknymi kobiecymi kształtami był rewelacyjny zarówno z wyglądu jak i w smaku ;)
I wiem,że też robią już różne torty w auchanie, niedrogie ale nie wiem jak w smaku ;)

witam
syn mi sprzedał bakcyla, głowa mnie boli, kark i męczący kaszel:baffled: Na szczęście Igor ma się lepiej, dzisiaj już nie ma gorączki i lepiej wygląda.
Ja się chyba do lekarza myknę, bo w poniedziałek do pracy muszę iść.
Alicja od godziny walczy w łóżeczku, nie wiem jak to jest moją mama zasypia w ciągu chwili, jak ja jestem w domu to walka:baffled:
uciekam

dzięki anulaaaa :) jak będę kiedyś w Mikołowie to tam wstąpię :) ale fajnie by było jakby w Tychach też gdzieś robili takie ładne torciki :)

na dmowskiego w " kłosie" też fajne torty robią - z wyglądu bo nie jadłam więc nie wiem... kochane! ja już nareszcie w domku
biggrin.gif
najedliśmy się tylko stracha w tym szpitalu
baffled5wh.gif
z "małym" wszystko ok mam w brzuchu chyba małego olbrzymka bo już ma 3400
shocked.gif
a gdzie tam jeszcze do końca...a więc wyszło mi bardzo mało płytek w krwi, poważne zakażenie moczowe i do tego od soboty miałam ostrą biegunkę i wstręt do jedzenia i schudłam-ginka nie chciała się podjąć leczenia w domu więc posłała mnie do szpitala
no.gif
a tam dowiedziałam się że szyjka ma już tylko 1,5cm i rozwarcie na 1cm ale tak podobno może już być o tym czasie...więc dostałam kroplówkę i jakieś tabsy 3xdziennie 5 szt jakiś kolorowy mix
baffled5wh.gif
dziś wyniki były już dobre i tym sposobem znów jestem z WAMI
biggrin.gif
W DWUPAKU OCZYWIŚCIE
biggrin.gif
chociaż położna która mnie przyjmowała pytała czy nie chcę od razu na porodówkę ale stchórzyłam i powiedziałam że jeszcze poczekam
p.gif
annaoj zdrówka :tak:

Czikita potwierdzam w cukierni Kłos robią pyszne torty zawsze tam zamawiają na roczek był przepiękny z puchatkiem i mostkiem z woda

Milbo ja tez mieszkam na balbinie

Ja rodzilam w mikolowie i nie znam drugiego tak dobrego szpitala... Opieka rewelacja pokoje odremontowane z łazienka i góra 3 osobowe
drugie dziecko rodzilam w Katowicach i masakra
P
Pozdrawiam

reklama
to do Kłosa bliżej hihi :) Moja siostra rodziła w Tychach dwójkę dzieci , i za pierwszym razem trafiła na super lekarza i położną. Dużo dobrych opinii słyszałam o Mikołowie , ja jednak będę w Tychach rodzić mam nadzieję że wszystko pójdzie ok i trafię na dobrego lekarza i miłą położną.. a do jakiego lekarza dziewczyny chodzicie ?? ja do Gwary i bardzo sobie chwalę :) 21 marca mam 3D także może się dowiem jaka płeć i mam nadzieję że dzidzi okaże się w 100 % zdrowe :)

Do góry