reklama
Taka Jedna
Początkująca w BB
Ja może nie mamusia Ale ciocia 3-letniej Wiki strasznej łobuziary
ixidixi
Fanka BB :)
A ja z Bierunia
Witam wszystkie mamy!:-)
Witam wszystkie mamy!:-)
Ja tez z okolic TychówA rodzilam w myslowicach i polecam serdecznie ten szpital,mila i rodzinna atmosfera gora 12 pacjentek na oddziale,przemile i pomocne polozne .A nie taki moloch jak w tychach.Mialam rodzic w tychach ale ,mnie nie przyjęli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wywalili mnie ze szpitala chociaz mialam skierowanie od lekarza.
Na prawde polecam myslowice!
Na prawde polecam myslowice!
Ostatnia edycja:
Bibianna ja juz tez omijam Tychy szerokim lukiem.Juz tyle razy nacielam sie na ten szpital.Raz trzymali mnie na IP ze wstrzasem mozgu przez 2h!lezalam na kozetce,a one sobie w najlepsze plotkowaly a mi piana z buzi leciala i drgawki mialam.Jedna babka co tez byla na IP ze swoja mama weszla do niej bo lezala na kozetce obok za parawanem i jak mnie zobaczyla to wyszla na korytarz i spytala sie czy jest ktos ze mna byl na szczescie tata,i jak wparowal tam do tych pielegniarek tak je za przeproszeniem z****ał.Ze w koncu sie mna zajeli.Ledwo sie tam nie przekrecilam.2 raz jak mojego narzeczonego karetka wzeila bo tracil przytomnosc nie wiadomo dlaczego.Pojechalam na IP wchodze tam a on lezy sam na kozetce a te pija kawke i plotkuja nawet by nie uslyszaly jakby umarl,a wygladal tragicznie.I ledwo dyszal.A ostatnia sytuacja wlasnie jak pojechalam ze skierowaniem na cc pan doktor wywalil mnie ze szpitala i kazal szukac innego!bo oni mi cc robic nie beda .Dodam,ze mieszkam 15 km od tychów i przynelaze do tyskiego szpitala i nawet nie zainteresowal sie jak sie czuje,czym bede szukac tego szpitala czy przyjechalam z kims,co wiecej nawet mnie nie zbadal!czy mam jakies skurcze ,rozwarcie.Nigdy wiecej tego szpitala!
reklama
Bibiana
Fanka BB :)
Madzia od mojego M kolega był tam na IP i też długo czekał to mu babka powiedziała, że do 24 godzin może czekać....nosz kurde co za ludzie, czlowiek im umrze, a oni z takim tekstem walną...
A tak patrze na zdjęcie Jaśka i ma taki sam leżaczek jak Filipek
Moj maz zabral nas dzis do zoo pooglądałam sobie niedzwiadki, są takie slodkie ;-) jutro nas do miedzybrodzia zabiera :-)
A tak patrze na zdjęcie Jaśka i ma taki sam leżaczek jak Filipek
Moj maz zabral nas dzis do zoo pooglądałam sobie niedzwiadki, są takie slodkie ;-) jutro nas do miedzybrodzia zabiera :-)