reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

Witam nowe mamuśki :)
byłam nad naszym morzem, pogode miałam świetną, cały czas słoneczko, a Filip na widok wody aż piszczał z radości :)
Paulinka109 jak Twoje wakacje? udane?

a co do szpitali to też zależy na kogo sie trafi, ja napewno nastepne dziecko będę w Mikolowie rodzić, nie żebym miała coś do szpitala z Tychów, nie rodziłam w nim więc nie wiem jak jest ;-)

reklama
:] no to polecamy;p;p ja bym była głupia jakbym poszła gdzieś indziej, swoje mieszkanie widziałam z okna mojej sali szpitalnej;p;p ehh chociaz z jednej strony to był bol jak widziałąm wieczorem że tam się swieci i imprezuja, oblewają małego. Ale ze mna był synuś to najeważniejse. A tak swoja droga cosik nam się pogoda w tych Tychach zepsuła na spacerki, no i w okolicach też;p. Ja na wakacje wybieram się z mężem i synkiem do Niemiec do rodziny, jestem ciekawa jak mały zniesie 1000 km w aucie, alew będziemy jechać nocą więc liczę że wszystko pojdzie gładko. Mam nadzieję że pogoda pod koniec sierpnia będzie już unormowana i wyjazd będzie udany. Liczę na fajne zakupki w sklepach dziecięcych tam na miejscu:].

pozdrawiamy i miłego dnia życzymy

witam:)
ja miałam remont i znikłam heh;)

rodzić będę najprawdopodobniej w Tychach:) słyszałam o Mikołowie ale jednak wybiorę tychy bo bliższe ;)

Dziś badaliśmy tętno płodu a za 2,3 tygodnie mam wizyte z usg to powinnam się dowiedzieć co tam w brzuszku siedzi:D

gala Hej:-)

No pierwszy bejbik..
A co do szpitala to mam problem między Tychami a Mikołowem... dużo się nasłuchałam na temat wojewódzkiego i generalnie mi odradzano.. ale znowu jest dużo bliżej i chodzę do lekarza, który tam pracuje.. Więc nie wiem, pewnie wybiore Tychy..

A Ty gdzie rodziłaś?

co do opinii o szpitalach to tyle ich jest co rodzących :)

ja rodziłam w Tychach moich synków i jeśli dane mi będzie doczekać się jeszcze jednego dzidziusia to też wybiorę Tychy...
mam kuzynki i koleżanki i sąsiadki które rodziły i w Tychach i w Mikołowie.... i po wysłuchaniu ich opinii jednak nie pojechałabym do Mikołowa...

ja już wiem z doświadczenia, że w Tychach są niesamowite położne... jest ładna wyremontowana porodówka i super łóżka porodowe... jest rewelacyjny sprzęt do udzielania pomocy takim świeżo urodzonym maluszkom....... lekarze są różni tak jak wszędzie, każdy z nich ma też lepszy czy gorszy dzień tak jak każdy człowiek i jednego możemy lubić a innego nie.........

nie łazienek w pokojach a znam takie osoby którym to mogłoby przeszkadzać :)
i dobrze jest mieć kogoś kto prowiant dowiezie bo jedzenie lichutkie... baaaaardzo dietetyczne :)

i blisko jest z Bierunia :)

ixidixi a do jakiego lekarza chodzisz?

reklama
Mieszkam w Tychach:) jestem mamą 7-letniej córeczki Wiki i sodziewam się drugiego dziecka.Termin porodu mam na 16 lutego a teraz jestem w 13 tygodniu ciąży pozdrawiam wszystkie mamy serdecznie:)

Do góry