reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

cześć dziewczyny! w końcu jestem! 6 dni w szpitalu-totalna masakra....mały miał żółtaczkę ale już wszystko ok:-) jesteśmy w domku i cieszymy się sobą :-) elizz witaj :tak: anetka szpital w tychach na razie działa jak należy ;-) annaoj to cóż to za cudaczne przedstawienie będzie? :-)

reklama
hejka
Zeberka miło Cię "usłyszeć". Miałam już dzisiaj eska do Ciebie wysłać, ale pomyślałam, że pewnie teraz masz co robić, więc w końcu nie napisałam. Jak tam Sławuś?
przedstawienie "brzydkie kaczątko", u Igora na dzień dziecka rodzice przygotowują przedstawienie dla dzieci.
uciekam bo mnie strasznie głowa boli

annaoj jak tam dziś głowa? mam nadzieję że lepiej :tak: Słwauś ma się dobrze -śpi, ciągnie cyca i robi wielkie kupki ;-) i do tego daje się wyspać więc na razie wszystko jest tak jak powinno:-) wczoraj była u nas położna i powiedziała że wszystko jest ok a dziś zabrałam się za pranie wózka i mam masę prasowania :baffled: a tak mi się nie chce...Zobacz załącznik 451449 000_0002.jpg

Ostatnia edycja:
kurcze drugi dzień mnie głowa boli. Coś jest z tą pogodą. Dobrze, że jeszcze tylko ponad tydzień i jeeedziemy, już się doczekać nie mogę.
Jutro i pojutrze mamy gości, także intensywnie się weekend zapowiada.
Zeberka Sławuś jest śliczny. I taki maluśki, już nie pamiętam jak moje takie były.
Anula, Bershka gdzie poznikałyście???

Zeberka GRATULACJE!! śliczny synuś :-)
Annaoj z ciśnieniem coś jest bo ja dziś też chodze z moim i stękamy oboje :-D

kurcze kobity a mnie czeka remont i ostatnio na nic nie mam czasu cały czas po sklepach jeździmy jedyne co mnie pociesza to efekt końcowy ;-)
zamówiłam już meble i łóżko dziewczynkom pozycja nr 6 :-)
ŁÓŻKO PIETROWE --- JEDYNE NA ALLEGRO (2212922534) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
chciałam żeby praktyczne było i do zabawy również ;)
do tego urodziny dziewczynek niebawem szał ciał :-D

ale mam dzisiaj MEGA lenia. Normalnie
shocked.gif
Tak mi się nic nie chcę. Pewnie będę tego żałować w poniedziałek, ale dzisiaj nic nie robię. A raczej oczywiście, że robię, siędzę sobie na bb
embarrassed.gif

Anula łóżko jest przepięknę, naprawdę super. Ja prawie 2 lata temu jak szukałam na atresoli, bo taki Igorowi obiecaliśmy, to nic nie było. W końcu na zamówienie znajomy nam zrobił. Chociaż z czasem uważam, że nie do końca trafiliśmy z pomysłem, u nas jest ono bardzo wysoko i mam biedę się tam wgramolić, że już niewspomnę, że na początku Igor spadł z drabinki i mega gyza sobie nabił. Tyle, że oczywiście dzięki temu ma więcej miejsca w pokoju.
Anula to po remoncie mnie na kawę zaproś co by się pochwalić;-)
Czyli jutro masz podwójne przyjęcie, powiedz ile dzieciaczków będzie?

Annaoj ja urodziny dziewczynkom robie 8 w święta mają 17-ego ale robie wcześniej bo potem będzie totalny bałagan
Remont zaczynamy od 9-ego
Jutro idziemy na urodziny do córki koleżanki ;-)
Co do łóżka to już za pierwszym razem zachorowałam jak je zobaczyłam i to jedyny facet który robi podróbki woodlanda który kosztuje na nasze z 6 tys więc tyle bym nie dała oby było tak cudaśne jak na zdjęciu ;)
Mebelki zamówiłam w Agacie ale na razie szafe i komode reszte będe domawiać jak już będe widziałą co gdzie stoi z rozstawem :-)

Na trochę zniknęłam, ale już wracam. 11 marca urodził się Franuś:) Nasz dla odmiany jest malutki bo miał przy porodzie 48 cm i 2120g, ale szybko nadrabia i już teraz ma pół kg więcej.

reklama
mibo=-=Gratuluje:)

Wy sie coieszycie ,aluszkami a ja mam 3 i ..teraz boje sie czy nie zaszłam zas
wtedy oj...załamałabym sie:(

a przeciez "jedziemy" z gumkami

przed starsza coreka to rok jechalismy bez niczego i ..nie zaszłam

a teraz niewiem o co kaman

nie chce jzu dziecka
nie chce chodzic w ciąży!!!

okres w lutym i sty miałam 26.dnia m-ca ,wczesniej ok 29
a tu w ndz tydz temu myslałam ze dostałam,miałam plamienie i sucho
tak miałam przed ciążą nr 2 iu 3

..no nic trzeba zapisac sie do gin.
moze da luteine czy cos
tzn ja mam jakas w domu ale nie bede nic sam,a brac bo niby pisze ze na zanik mies i pod spodem na podtrzym ciazy wiec...sama to ja nic brac nie bede

a brzuch boli jak na @

Do góry