reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z Tychów i okolic :)

reklama
Witajcie
Bershka mam nadzieję,że 13 okaże się szczęśliwą liczbą dla Ciebie ;-) Przyszłabym dzisiaj ale mój pracuje do 14 a potem mam spotkanie :eek: wiec nie bardzo bym się wyrobiła z farbowaniem ;-)
Zeberka choćby mnie siła ciągli to nigdy bym nie posprzątała w piwnicy :-Dpodziwiam ;-)
Annaoj ja też trzymam kciuki za Was ;-) będzie dobrze :tak:
A nam przełożyli znowu przeszczep na 25ego z racji tego,że musi na noc zostać przy niej anestezjolog i pielęgniarki z anestezjologii no i tylko wtedy ma termin oby była zdrowa do tego czasu bo niebawem osiwieje i zaoszczędze na platynie u fryzjera :-p

annaoj nie martw się szmerami-mój syn też ma i jeździmy tylko raz w roku na kontrolę a poza tym rozwija się normalnie:-) bershka udanego otwarcia:-) anula jak oni mogli znowu wam to przełożyć? współczuję stresu i niepewnośći:-( a do posprzątania został mi jeszcze strych więc znowu będę myszami śmierdzieć ale to już za jakiś czas bo mnie leń dopadł:-D a u lekarza siedziałam prawie 3h popatrzał na nogi i stwierdził' ale pani jest w ciąży i i tak nic z tym teraz zrobić nie mogę" ale się wkór***:wściekła/y:

Dzięki dziewczyny za pocieszenie. ma nadzieje, że tak właśnie będzie
Anula współczuję Ci stresów, chyba nie ma nic gorszego niz takie czekanie.
Bershka to ja bym w środę była po pracy, tak 17-17:10, bo jeszcze mam rosyjski. już się cieszę:-)

Witam

Ufff juz po otwarciu kupiłam mnostwo słodyczy rarytasow i przygotowalysmy sie na długie siedzenie i grzanie foteli a tu taka niespodzianka, co chwile przychodził jakis klient:-) bylo bardzo milo
I mam juz kilka zapisów

Annaoj w takim razie zapraszam i bede czekać:-) jutro Cie wpisze w terminarz jako annaoj :-) cieszę sie ze Cie poznam
Anuula i Married wpadnijcie tez kiedys

Ucekam spać bo najzwyczajniej padam na twarz

Paaa

Ostatnia edycja:
Bershka super nie mogę się doczekać.
Ja miałam dzisiaj do Wrocławia jechać, ale niestety nie wyszło:-(
Igor coś niewyraźny jest
A ja mam wypalenie zawodowe albo chwilową depresje jesienną:eek: Sama nie wiem
Znikam, nie będę smęcić

miłego weekendu

Annaoj dziękuje ze byłaś, fajna z Ciebie dziewczyna

Pora do salonu, wysłałam dzis 1 fryzjerke na szkolenie to teraz jestem sama od 8 do 12:-)

Buziaczki, miłego dnia

Witajcie dziewczyny :-)
Ja wczoraj zrobiłam badania i chyba dobrze wyszły dziś anestezjolog zobaczy i przedzwonią co i jak... mama nadzieję,że wypali ten przeszczep we wtorek bo tyle już czekaliśmy na niego....

Bershka jak nie mialam fryzjera to chodziłam tu u nas a teraz koleżanka po przerwie na wychowanie już robi włoski zawsze byłam z niej zadowolona ....
Jak nie ma to nie ma a jak już ktoś jest to wszyscy na raz :-)
Nie wiem do kogo iść bo w sumie ona mi w domu u siebie robi a tyle za ten przeszczep płacimy ze swoich że teraz każdy pieniądz na wage złota..... ehhh życie :-p
Dziewczyny co u reszty???:-)

reklama
hejka

taka zalatana byłam, że nie miałam okazji wpaść
Włoski mam ślicznie podcięte, jak wyszłam to w ogóle super było, teraz tak pięknie nie wyglądam, ale radzę sobie, więc super i Bershka tak jak obiecała obcieła ciut ciut, polecam
A ja sobie w najbliższym czasie na kawkę wpadnę:-)

Anula to teraz trzymam kciuki, odezwij się.

My po badaniach, szmery są , ale prawdopodobnie nie groźne, za 6 miesięcy do kontroli. Młody mi się troszkę pochorował, dostał gorączki ze środy na czwartek, w czwartek dalej nie bardzo, potem wymiotował, myślałam, że to jelitówka, ale dzisiaj mówi, że gardło go boli, więc chyba do lekarza trzeba się będzie wybrać.

znikam, bo mam tyle pracy, że:szok:

Do góry