reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z Tychów i okolic :)

Bershka zrób test, a najlepiej na betaHCG sobie idź, to ponoć wiarygodniejsze, a koszt podobny. Przecież to tak tylko może być, a jak się stresujesz to jeszcze gorzej. trzymam kciuki!

Makosiaczek a za te kilka lat będziemy tesknić, żeby były takie małe, bo "małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot". Mój syn im starszy tym bardziej pyskaty.

uciekam, bo zaraz do domu znikam

reklama
Bershka zrobiłaś?? ;-)
Może to ze stresu wiesz przygotowania ząłatwiania sporo mieliście więc i może się w organiźmie poprzestawiało
Ja założyłam wkładke Mirena i mam spokój na 5 lat może po zapoluje na synka ;-)choć po takim czasie pewnie nie będzie mi się chciało do pieluch wracać
nie ma się co martwić zawsze idzie opiekunke znaleźć ;-)
A czy w salonie Ty też tam będziesz "obsługiwać klientów" czy Ty tylko rządzisz? :-D
Annaoj dokładnie, moja też jak czasem wypali z czymś to ...ręce opadają a co będzie w okresie dojrzewania - 3 baby :shocked2:

Ostatnia edycja:
Ja się tak zastanawiam i zastanawiam nad tą wkładką już chyba z pół roku i nie mogę się zdecydować:baffled: Inne metody mi nie służą, tzn. jeszcze w najbliższym czasie plastry chce wypróbować, ale pewnie będzie jak zwykle.
Bershka zrób i po stresie będzie.
Mykam na kąpiel z bąbelkam:-)i

Annaoj widzisz u Ciebie takie myślenie jak u mnie było spróbuje plastrów i chodziłam z nimi dwa tygodnie boszzzzzze straszne to było miałam Ewre odklejała się co chwile chodziłam stresowałam się czy jest jeszcze czy nie jak dla mnie to za bardzo stresująca metoda anty a do wkładki też nie byłam przekonana przechodziłąm obok mojego cudnego gina i sobie myślę albo ją dziś założe albo nigdy taki spontan najlepszy..założyłam i nie żałuje,chodzę do dr Kiełbasińskiego od lat i nie zamieniłabym go za żadne skarby na innego lekarza...
I wcale nie boli to założenie koleżanka moja mnie nastraszyła no jeden dzień pochodzisz obolała a potem już spokój nawet w pierwszym dniu nie czułam się aż tak źle

Anulaa tez jestem pacjentka kielbasinskiego od lat... Cudny facet, wlasnie dzis do niego dzwonilam w tej sprawie;-) nie zrobiłam testu... Ech....

W salonie nie bede rządzić:-D tez bede pracować;-)

PlasTry evra tez stosowalam.. Do bani są... Nie wiem co tak kielbasinski je poleca,hm
Odklejaly sie, brudzily, nieestetycznie wygladaly i przytylam po nich..

Bershka widzisz jaki świat mały :-) A takich lekarzy z powołania u nas jak na lekarstwo :wściekła/y:Dużo zawdzięczam dr Kiełb. :-) Co do plastrów to pewnie za reklame więcej dostaje :-D Nie namówił Cię jeszcze na wkładke?? ;-)

reklama
Nie... Kielbasinski wykrył w drugiej ciazy u mojego malyszka chore jelito cienkie,,, malutki miał od razu po porodzie operacje w specjalistycznym szpitalu... Gdyby tego nie wykrył jelito mogłoby peknac maluszkowi w brzuszku i wiecie co by było... Zawdzięczam mu bardzo dużo... Choć czasami jednak jak bardzo jest zmęczony to szybko przyjmuje pacjentki ale za to bardzo rzetelnie:-)

Do góry