reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z Tychów i okolic :)

to następnym razem bede Cie wypatrywać :-) a byłaś w Tychach z dziewczynkami na placu zabaw na Balbinie ? mamy nowoczesny plac...zjeżdza sie do nas połowe Tychów...wpadnij kiedyś i daj znac jak bedziesz bo mieszkam na przeciwko.....dzieciaki maja tam frajdę

reklama
Anula fryzjerstwo to moja pasja....zawsze rodzice kierowali mnie w inna droge bo fryzjer to nie zawód dla mnie....dlatego tez pokonczylam studia...fakultety etc etc a teraz jak juz moge to decyduje sama o sobie :-) w koncu moje marzenie sie spełniło a salon bedzie odbiegac od tych tradycyjnych..bedzie w stylu angielskim pikowane fotele żyrandole...herbatki i kawki w gustownych filiżankach które specjalnie sciagałam z holandii :happy2: duzo sztukaterii i tym podobne...bedzie dodatkowy pokoik z 1 stanowiskiem fryzjerskim osobny dla matek z dziećmi..beda mogły sie bawić podczas gdy rodzice beda obsługiwani :tak: ceny tez beda przystepne....chce stworzyc ciepły klimat z profesjonalna obsługa...sama osobiscie skonczyłam teraz dodatkowy 3 mczny kurs u Berendowicza w Katowicach...poznałam nowe techniki strzyzen i koloryzacji...byłam zachwycona akademią wiec podpisałam z nimi układ partnerski na szkolenia dla pracowników....mam nadzieje ze to wszystko wypali :dry:;-)

Anula fryzjerstwo to moja pasja....zawsze rodzice kierowali mnie w inna droge bo fryzjer to nie zawód dla mnie....dlatego tez pokonczylam studia...fakultety etc etc a teraz jak juz moge to decyduje sama o sobie :-) w koncu moje marzenie sie spełniło a salon bedzie odbiegac od tych tradycyjnych..bedzie w stylu angielskim pikowane fotele żyrandole...herbatki i kawki w gustownych filiżankach które specjalnie sciagałam z holandii :happy2: duzo sztukaterii i tym podobne...bedzie dodatkowy pokoik z 1 stanowiskiem fryzjerskim osobny dla matek z dziećmi..beda mogły sie bawić podczas gdy rodzice beda obsługiwani :tak: ceny tez beda przystepne....chce stworzyc ciepły klimat z profesjonalna obsługa...sama osobiscie skonczyłam teraz dodatkowy 3 mczny kurs u Berendowicza w Katowicach...poznałam nowe techniki strzyzen i koloryzacji...byłam zachwycona akademią wiec podpisałam z nimi układ partnerski na szkolenia dla pracowników....mam nadzieje ze to wszystko wypali :dry:;-)

Czytałam włąsnie na fc o tym osobnym pomieszczeniu ale ja trójki nie zabieram ze sobą bo nic by nie zostało z angielskiego stylu i nawet nie byłby anielski ;-) ale jeśli ktoś ma jedno dziecko jak najbardziej da rade no i oczywiście zależy co robi ;-)Oby wypaliło !! Zgłoszę się do 3 mies tak ok października myślę,że do tego czasu otworzysz ;-)

Ależ się dziewczyny rozpisałyście:-)
Bershka to ja już jestem Twoją klientką, bo ja z córką zwykle nie mam co zrobić. Na co dzień jest z moją mamą, więc juz jej nie chce eksploatować dodatkowo.
A ten pan doktor to gdzie przyjmuję. Ja przez lata chodziłam do jednej lekarki, niby nie mam jej co zarzucić (nawet zawdzięczam zdrowie Alicji, bo była okręcona pępowiną, tętno mi spadało podczas porodu i gdyby nie ona to różnie mogło być, naczytałam się sporo), poza tym, że finansowo bardzo ciągnię, wizyta 150 zeta, a jak byłam w ciązy to usg nie ma, więc to dodatkowy wydatek. I tak teraz chodzę do innego lekarza, też nie jest zły, ale brak przekonania z mojej strony. Na test z plastrami dostałam 2 paczki gratis, ale tak tu "zareklamowałyście";-), że teraz sama nie wiem. U mnie problem z znty polega na tym, że jak coś stosuję to jestem zabezpieczona w 100%, bo już ochoty wcale nie mam;-)
Nad wkładka myślałam, ale różnych opini się naczytałam i obawiałam się, że założe, a za 2 miesiące wyciągnę i 1500 pójdzie do śmieci.
spdam pracować
jeszcze 3 dni i WAKACJĘ!

Annaoj dr Kiełbasiński przyjmuje na od Grunwaldzkim dokładnie to jest jak jedziesz krakowską do góry po lewej stronie w pawilonie niby takim jest tam tabliczka także widać z ulicy gdy byś chciał to tel do rejestracji Ci dam ;-)793-034-174
Ja za wkładke w kwietniu płaciłam 1200zł ;-)i nie żałuje że założyłam a co do ochoty na..... to tragedia przybyło jej jak nic :-D też myślałam że może coś nie wypalić a tu wkładeczka ponoć umiejscowiona idealnie ;-)

reklama
A ja ostatnio u gina byłam z jakieś 2 lata temu po porodzie i jak narazie nie mam ochoty sie tam pokazywać bo nie lubie tego badania. Też myślałam kiedyś o wkładce ale nie wiem czy dam ją sobie założyć bo podobno to boli, ale może kiedyś sie przemoge i to zrobie, bo myśl o 3 dziecku Mnie przeraża. Anula podziwiam Cie że jakoś sobie radzisz z 3 dziewczynkami. Ja bym sie na to nie odważyła chyba żebym wpadła. Z dwiema jest mi czasami ciężko a co dopiero większa liczba.
Do Annaoj ja też mam podobnie tak jak ty. Kiedyś stosowałam tabletki i nie dośc ze plamiłam co tydzień po kilka dni to jeszcze moje libido spadło do mniej niż zero. Więc zrezygnowałam ze wszelkiego zabezpieczenia i co miesiąc sie modle przed każdym moim okresem żeby tylko przyszedł. Adrenalina większa ale jaka jest moja radość gdy rano wstaje i widze czerwone plamy.
bersha W Żorach jest podobny plac zabaw i obok niego jest nawet siłownia na powietrzu, niestety rzadko tam zaglądam bo moje dziewczynki troszke na to zamałe.
A widze że wy sie już tu na jakieś spotkania umawiacie? Jeśli zamierzacie sie wybrać gdzieś razem na kawke to nie zapomnijcie mnie o tym poinformować bo też jestem tym zainteresowana :) Ewentualnie jak Bersha skończy swój salon to do niej sie wbijemy na angielską herbakte.

Do góry