reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

Igor chodzi do przedszkola w Piotrowicach na Oś. Odrodzenia KROPECZKI, jestem bardzo zadowolona, Alicja jest tam już zapisana.
Twoja córcia też chodzi do przedszkola??
Fajnie, że masz trójeczkę, ja chyba nawet bym chciała, ale już się pewnie nie zdecydujemy, chociaż "nigdy nie mów nigdy".
uciekam do domku

reklama
Moja w centrum Miko do przedszkola chodzi ;-) a do piotrowic jeździmy 2razy w tyg na zajęcia dokładnie na bażantowo :-)
Moje jeszcze w tym roku nie idą,dam im troszke poszaleć w domu od przyszłego roku wystarczy jak pójdą..
Ja też chciałam mieć trójke dzieciaczków i gdyby nie 2w1 nie wiem czy bym się zdecydowała na trzecie a tak mam problem rozwiązany..
Tylko cały czas nie dają mi spokoju 3 baby może za trzecim razem akurat by się udało synka :-D

hejka
Alicja już w domku, a Igor stwierdził, że on jutro z dziadkami wraca, "powsinoga" moja
ta pogoda mnie wykończy, co to za lipiec
Anulaaa no do 3 razy sztuka;-)

Ponoś sierpień ma być ładniejszy;-) obyyyy
Wczoraj wyszłam na podwórko to tyle robactwa i pszczół, że po 5min uciekłyśmy do domu..

Moja Amelka też u babci bo przyjechały dzieci od brata,dziewczynki już za nią tęsknią już 5dzien jej nie widzą:no: a to papużki nierozłączki
A ja dziś miałam dzień u psiapsióły na ploteczkach a potem piekłąm ciacho i zrobiłąm galarete i chyba już zapomniałam jak to się stoi przy garach pół dnia ;-)

hejka
chyba tylko my dwie tutaj jesteśmy;-)
Ja dzisiaj ciężki dzień w pracy, zresztą tak już pewnie do końca następnego tygodnia będę miała, albo jeszcze gorzej. Jeszcze w tym tygodniu Igor ma urodziny, w piątek kinder party, a w sobotę dom pełen gości. Jutro już wpada chrzestny Młodego, bo na wakacje w czwartek wyjeżdżają. Najważniejsze, żeby Igor był zadowolony, ja jakoś przeżyję i fajnie jakby pogoda była, bo dzieciaki by po ogrodzie i na placu pogoniły.
spadam kolację zrobić

Hejka, urlopuje się reszta może ;-)
Ja mam przedszkole w domu, dwie córy od koleżanki mam jeszcze więc pięcioro dzieci w sumie :-) ale ja zawsze muszę mieć wesoło u mnie musi się coś dziać ciszy nie lubię :-D
Biedny tylko ten chłopina mój 6bab i rodzynek :-D:-D:-D:-D:-D

WOW, podziwiam i tak codziennie??
dobrze wiedzieć, jak będę kiedyś w potrzebie to Ci jeszcze moją podrzucę, przy takiej ilości jedna w tą , jedna w tą nie zrobi różnicy;-)
uciekam pracować

Witam,
nie codziennie przyjechały na dwa dni chciały zostać dłużej ale dzisiaj miałam zajęcia z Wiki więc nie mogłą bym zbytnio dziś i jeszcze pare spraw do pozałatwiania mieliśmy.. ale lubią do mnie jeździć mama ich się śmieje że co dzień proszą aby do cioci jechały bo one ciocie kochają :-D
Podrzucać możesz ja uwielbiam dzieciaki ;-)

W końcu pogoda :-) oby tak do końca lata ;-)

reklama
Do góry