reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

U nas wykrył rozszczep już we wczesnej ciąży z dziewczynami...dużo przeszliśmy z nim i jemu chyba mogę zawdzieczyć ze donosiłam tą ciążę ale leżałam plackiem bite 7miesięcy :-p

reklama
ale dziewczynki zdrowe? czego rozszczep? wiesz ja to tak czasami mysle, ze ontaki specjalista od wad ze bałabm sie isc do niego z ciazą żeby znowu czegos nie wykrył....głupie wiem bo czlowiek chce wszystko szybko wiedziec ale strach wiekszy....ale za to u nas wszystko dobrze sie skonczylo...teraz jak czytam na necie o wpadkach z tabsami to ciarki przechodza ze dzieci sa chore etc....:/

Rozszczep wargi i podniebienia teraz jesteśmy przed przeszczepem kości do wyrostka zębodołowego leczymy się w Warszawie bo tam najlepsze efekty leczenia widać gołym okiem ;-) Do tego bedzie miała korekte noska robioną i poprawke blizny po pierwszej operacji mam nadzieje,że na tym się skończą Wikusi cierpienia

no to tez przeszliscie...ale juz macie prawie finito...ze te dzieci musza tyle sie nacierpieć.....CZD ma dobrych fachowcow

tak na prawde to nawet na półmetku nie jesteśmy jeszcze za dużo pisania ..... ale ja zawsze jestem dobrej myśli więc....;-)
Wolała bym to wziąć na siebie no ale .... Wiesz jak to jest jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ..... są duże gorsze wady wrodzone ja się cieszy że mamy TYLKO (a dla niektórych aż) rozszczep
Czyli bywasz w Mikołowie?? ;-) z Pszczyny do Miko do lekarza no to masz kawałek

mieszkam Anula w Tychach....pisalam ze mieszkałam w sumie całe me życie w Pszczynie ;-) teraz w Tychach i jest mi tu dobrze :-) w Mikołowie bywam czesto w Auchan w Bartku :-D

A mnie się skojarzyło z makosiaczkiem jak pisała ze w Pszczynie mieszka od niedawna ;-)
widać zmęczenie trzeba do mnie dwa razy to samo mówić wtedy zapamiętam ;-)
a co Cię tak wzięło na swój zakład?? mieszkam w Miko 7 lat i jeszcze nie mam zaufanego fryzjera ... miałam ale zmienił miasto ponoć...

reklama
Do góry