reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z Tychów i okolic :)

witaj makosiaczek, napisz coś więcej o sobie i dzieciach, pewnie, że możesz się przyłączyć, im nas więcej tym lepiej:-)
Moje dziecko kończy dzisiaj 5 lat:szok:, po prostu nie mogę uwierzyć, kiedy to zleciało. Te 5 lat temu jeszcze o tej godzinie byłam ogromnym wielorybem;-)
Dzisiaj kinderball i jeszcze lecę z Młodą na szczepienie.
Anuula na jaki zajęcia chodzisz z Wiki?? Tak w ogóle to masz bliźniaki w rodzinie czy to tak u was wyjątkowo??

reklama
Annaoj WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTA ;-)
My za dwie miesiące mamy 5 latek.
Z Wiki jeżdze na Bażantowo do Kato na wczesne wspomaganie rozwoju i wczesne wspomaganie mowy i słuchu.
Bliźniaki ma brat mojej mamy najpierw mieli córke tak jak my a potem dwóch synków pamiętam jak się modliłam żebym tylko dwóch synków nie miała :-D no i sobie wymodliłam :-D

A my dziś chyba na basen skoczymy mój do pracy na 14 wkurza mnie od rana niech już idzie i będe mieć święty spokój ;-) a w domu jakoś mi się nie chce siedzieć..

dzięki za życzenia w imieniu Igora
Kinder bal się udał, Młody zachwycony, dzieciaki się fajnie bawiły. Dzisiaj jeszcze imprezka rodzinkowa. Pogoda nawet nawet, więc mam nadzieje na ogródek.
To z córeczkami aż takiego zaskoczenia nie było. Ciężko Ci musiało być na początku, Amelka miała niecałe 3 lata i dwa maluszki, szacun:-)

To fajnie że kinderbal się udał ciekawe co my wymyślimy w październiku..

Jeśli chodzi o ciążę to jak się dowiedziałam to zaczęłam się śmiać przez 15 min jak opętana potem następne 15min skakałam z radości :-D
Nigdy nie miałam myśli typu jak sobie poradzę czy coś takiego zawsze mówiłam, że będe mieć co najmniej trójke dzieci a tu takie szczęście dwa za jednym razem ...
Teraz każdy się śmieje jak widzi,że biore dzieci od koleżanki i mówi kobito mało Ci jeszcze dzieci :-D:-D:-D:-D
Fakt ciąża była straszna całe 7miesięcy leżałam plackiem ale donosiłam :-) a ile było strachu że je stracę a potem, że urodzę w 20tym tygodniu a tu wyleżałam do 36tygodnia :-) Między dziewczynkami jest dokładnie 2.5 roku
Także swoje już urodziłam i na razie mi starczy ;-)

A my dziś pojechałyśmy do psiapsiółki na pogawędki bo małż w pracy dziewczyny się bawiły a mama plotkowała i zajadała ciastami ;-)wróciła zmęczona i oby tak dalej :-)
To się rozpisałam ;-)

Witam

Widzę ze większość dziewczynek na forum:-) u mnie dwóch chłopców : 2 Latka i 6
Marzyłam choć o jednej córce ale plan nie wypalił :-D teraz moje chłopaki wynagradzaja mi 1000 dziewcYnek:-) są cudni

Ja mieszkam w Tychach od 3 lat.... Wcześniej w Pszczynie
Nie umialam sie przyzwyczaić do takiego dużego miasta a teraz juz bym z niego nie wyjechała :-) za mc otwieram tutaj tez salon fryzjerski wiec raczej zabawie na dłużej .... Pech tylko chce ze nie mam juz okresu od 6 dni i strach powoli mnie oblatuje.....

Pozdrawiam serdecznie

Berhska WITAJ,
czyli już dwóch kawalerów masz dla moich panienek jeszcze jeden i można ich umawiać na randki ;-):-D

My wczoraj wybrałyśmy się z koleżanką na paprocany odpocząć troszke bez dzieci..
Także wypoczęta nawet jestem po weekendzie :-)

hejka

Sobotnie spotkanko bardzo udane, dzieciaki sie pobawiły. A wczoraj mąż mnie z okazji 7 rocznicy na obiadokolacje zabrał,. Knajpka hiszpńska, bardzo fajna. Miło było:-)
Anulaa mojemu B się marzyły bliżniaki, w sumie to dziwne, bo jak teraz czasem bakam, że trzecie bym chciała to jest na nie.
Dzisiaj jestem strasznie niewyspana, Alicja się przed 6 obudziła i koniec nie będzie spała, ale jak teraz matka w pracy tyra, to ona już sobie drzemkę zrobiła jak mi mama doniosła.[QUOTE=Bershka;7408460]Witam

Widzę ze większość dziewczynek na forum:-) u mnie dwóch chłopców : 2 Latka i 6
Marzyłam choć o jednej córce ale plan nie wypalił :-D teraz moje chłopaki wynagradzaja mi 1000 dziewcYnek:-) są cudni

Ja mieszkam w Tychach od 3 lat.... Wcześniej w Pszczynie
Nie umialam sie przyzwyczaić do takiego dużego miasta a teraz juz bym z niego nie wyjechała :-) za mc otwieram tutaj tez salon fryzjerski wiec raczej zabawie na dłużej .... Pech tylko chce ze nie mam juz okresu od 6 dni i strach powoli mnie oblatuje.....

Pozdrawiam serdecznie[/QUOTE]
witaj

Fajnie, że salon otwierasz, bo ja właśnie jestem na etapie poszukiwań;-) Po wywaczasach we wrześniu muszę się wybrać, to może do Ciebie.
Co do @ to może tym razem byłaby dziewczynka, żartuję oczywiście. Życzę, żeby było tak jak sama chcesz.

witajcie
Jestem Marzena obecnie mieszkam w pszczynie od 2 lat ale dalej jakoś nie moge sie przyzwyczaić. Może z powodu braku znajomych w tym mieście. U Mnie to przeważają baby nawet mój pies płci żeńskiej:) Mam 2 córeczki starsza ma 4 a młodsza 2 latka i istne z nich diabełki. Już sie nie moge doczekać aż beda miały przynajmniej po 10 lat bo może wtedy troszke sie uspokoją :) a co do salonu to też chetnie wpadne może nawet jakiś rabacik dostane jako jedna z pierwszych klientek

Annaoj wszystkiego najlepszego aby ten płomień miłości nigdy nie zgasł w Waszych sercach ;-)

Jak dobrze że moje śpią do 8 :-)
Ja też nie wiem jakby to z trzecim dzieckiem było, ale już sobie tym głowy nie muszą zaprzątać ;-)
Ja byłam dwa tygodnie temu u fryzjera więc dopiero za 3 miesiące pójde ale też nie mam w Mikołowie takiego któremu był ufała i u którego nie powaliła by mnie cena...Chodząc co 3 miesiące jednak się na to patrzy ;-)
Makosiaczek w Pszczynie na zamku robiliśmy sesje ślubną a co do znajomych to z czasem zawsze kogoś poznasz u nas też nie było łatwo na początku choć małż stąd więc znajomych miał już,gorzej ze mną

reklama
Dziewczyny otwarcie bedzie pod koniec sierpnia a rabacik macie murowany:-)

Dalej brak okresu dzwonilam do ginka i kazał test ciazowy zrobic az mi łzy poleciały z ... załamania dzis nie spalam od 4 tej!!
Strasznie sie boje zrobic.. Tu firma tyle kasy w nią wlozylam, nue planowalam trójki

Do góry