reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

witaj makosiaczek, napisz coś więcej o sobie i dzieciach, pewnie, że możesz się przyłączyć, im nas więcej tym lepiej:-)
Moje dziecko kończy dzisiaj 5 lat:szok:, po prostu nie mogę uwierzyć, kiedy to zleciało. Te 5 lat temu jeszcze o tej godzinie byłam ogromnym wielorybem;-)
Dzisiaj kinderball i jeszcze lecę z Młodą na szczepienie.
Anuula na jaki zajęcia chodzisz z Wiki?? Tak w ogóle to masz bliźniaki w rodzinie czy to tak u was wyjątkowo??

reklama
Annaoj WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTA ;-)
My za dwie miesiące mamy 5 latek.
Z Wiki jeżdze na Bażantowo do Kato na wczesne wspomaganie rozwoju i wczesne wspomaganie mowy i słuchu.
Bliźniaki ma brat mojej mamy najpierw mieli córke tak jak my a potem dwóch synków pamiętam jak się modliłam żebym tylko dwóch synków nie miała :-D no i sobie wymodliłam :-D

A my dziś chyba na basen skoczymy mój do pracy na 14 wkurza mnie od rana niech już idzie i będe mieć święty spokój ;-) a w domu jakoś mi się nie chce siedzieć..

dzięki za życzenia w imieniu Igora
Kinder bal się udał, Młody zachwycony, dzieciaki się fajnie bawiły. Dzisiaj jeszcze imprezka rodzinkowa. Pogoda nawet nawet, więc mam nadzieje na ogródek.
To z córeczkami aż takiego zaskoczenia nie było. Ciężko Ci musiało być na początku, Amelka miała niecałe 3 lata i dwa maluszki, szacun:-)

To fajnie że kinderbal się udał ciekawe co my wymyślimy w październiku..

Jeśli chodzi o ciążę to jak się dowiedziałam to zaczęłam się śmiać przez 15 min jak opętana potem następne 15min skakałam z radości :-D
Nigdy nie miałam myśli typu jak sobie poradzę czy coś takiego zawsze mówiłam, że będe mieć co najmniej trójke dzieci a tu takie szczęście dwa za jednym razem ...
Teraz każdy się śmieje jak widzi,że biore dzieci od koleżanki i mówi kobito mało Ci jeszcze dzieci :-D:-D:-D:-D
Fakt ciąża była straszna całe 7miesięcy leżałam plackiem ale donosiłam :-) a ile było strachu że je stracę a potem, że urodzę w 20tym tygodniu a tu wyleżałam do 36tygodnia :-) Między dziewczynkami jest dokładnie 2.5 roku
Także swoje już urodziłam i na razie mi starczy ;-)

A my dziś pojechałyśmy do psiapsiółki na pogawędki bo małż w pracy dziewczyny się bawiły a mama plotkowała i zajadała ciastami ;-)wróciła zmęczona i oby tak dalej :-)
To się rozpisałam ;-)

Witam

Widzę ze większość dziewczynek na forum:-) u mnie dwóch chłopców : 2 Latka i 6
Marzyłam choć o jednej córce ale plan nie wypalił :-D teraz moje chłopaki wynagradzaja mi 1000 dziewcYnek:-) są cudni

Ja mieszkam w Tychach od 3 lat.... Wcześniej w Pszczynie
Nie umialam sie przyzwyczaić do takiego dużego miasta a teraz juz bym z niego nie wyjechała :-) za mc otwieram tutaj tez salon fryzjerski wiec raczej zabawie na dłużej .... Pech tylko chce ze nie mam juz okresu od 6 dni i strach powoli mnie oblatuje.....

Pozdrawiam serdecznie

Berhska WITAJ,
czyli już dwóch kawalerów masz dla moich panienek jeszcze jeden i można ich umawiać na randki ;-):-D

My wczoraj wybrałyśmy się z koleżanką na paprocany odpocząć troszke bez dzieci..
Także wypoczęta nawet jestem po weekendzie :-)

hejka

Sobotnie spotkanko bardzo udane, dzieciaki sie pobawiły. A wczoraj mąż mnie z okazji 7 rocznicy na obiadokolacje zabrał,. Knajpka hiszpńska, bardzo fajna. Miło było:-)
Anulaa mojemu B się marzyły bliżniaki, w sumie to dziwne, bo jak teraz czasem bakam, że trzecie bym chciała to jest na nie.
Dzisiaj jestem strasznie niewyspana, Alicja się przed 6 obudziła i koniec nie będzie spała, ale jak teraz matka w pracy tyra, to ona już sobie drzemkę zrobiła jak mi mama doniosła.[QUOTE=Bershka;7408460]Witam

Widzę ze większość dziewczynek na forum:-) u mnie dwóch chłopców : 2 Latka i 6
Marzyłam choć o jednej córce ale plan nie wypalił :-D teraz moje chłopaki wynagradzaja mi 1000 dziewcYnek:-) są cudni

Ja mieszkam w Tychach od 3 lat.... Wcześniej w Pszczynie
Nie umialam sie przyzwyczaić do takiego dużego miasta a teraz juz bym z niego nie wyjechała :-) za mc otwieram tutaj tez salon fryzjerski wiec raczej zabawie na dłużej .... Pech tylko chce ze nie mam juz okresu od 6 dni i strach powoli mnie oblatuje.....

Pozdrawiam serdecznie[/QUOTE]
witaj

Fajnie, że salon otwierasz, bo ja właśnie jestem na etapie poszukiwań;-) Po wywaczasach we wrześniu muszę się wybrać, to może do Ciebie.
Co do @ to może tym razem byłaby dziewczynka, żartuję oczywiście. Życzę, żeby było tak jak sama chcesz.

witajcie
Jestem Marzena obecnie mieszkam w pszczynie od 2 lat ale dalej jakoś nie moge sie przyzwyczaić. Może z powodu braku znajomych w tym mieście. U Mnie to przeważają baby nawet mój pies płci żeńskiej:) Mam 2 córeczki starsza ma 4 a młodsza 2 latka i istne z nich diabełki. Już sie nie moge doczekać aż beda miały przynajmniej po 10 lat bo może wtedy troszke sie uspokoją :) a co do salonu to też chetnie wpadne może nawet jakiś rabacik dostane jako jedna z pierwszych klientek

Annaoj wszystkiego najlepszego aby ten płomień miłości nigdy nie zgasł w Waszych sercach ;-)

Jak dobrze że moje śpią do 8 :-)
Ja też nie wiem jakby to z trzecim dzieckiem było, ale już sobie tym głowy nie muszą zaprzątać ;-)
Ja byłam dwa tygodnie temu u fryzjera więc dopiero za 3 miesiące pójde ale też nie mam w Mikołowie takiego któremu był ufała i u którego nie powaliła by mnie cena...Chodząc co 3 miesiące jednak się na to patrzy ;-)
Makosiaczek w Pszczynie na zamku robiliśmy sesje ślubną a co do znajomych to z czasem zawsze kogoś poznasz u nas też nie było łatwo na początku choć małż stąd więc znajomych miał już,gorzej ze mną

reklama
Dziewczyny otwarcie bedzie pod koniec sierpnia a rabacik macie murowany:-)

Dalej brak okresu dzwonilam do ginka i kazał test ciazowy zrobic az mi łzy poleciały z ... załamania dzis nie spalam od 4 tej!!
Strasznie sie boje zrobic.. Tu firma tyle kasy w nią wlozylam, nue planowalam trójki

Do góry