reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

Tak MX6 ma racje ,Sobuta jest dobry ale nie pracuje w szpitalu i to jest ten minus bo potrzebowałam lekarza w szpitalu.Za to Krystyniak byl rozchwitywany i jak sie do niego chodzi to ma sie chody czyli zapewnioną opiekę.

ticker.php

reklama
Dziewczyny jakie to życie jest okropne.U dziewczyn kwietniówek zmarła córeczka Zosia miała 1 roczek skończony zmagała się z ciężką nieuleczalną chorobą nowotworem walczyła dzielnie ale wczoraj zgasło jej serduszko na zawsze..Zapalmy za Zosię
[*] oby nigdy żadne dziecko nie doświadczyło tak okropnej choroby jak rak:-(.Pozostała już dziś tylko wielka pustka i modlitwa...

ticker.php

Cześć Anulaa, ja od niedawna mieszkam w Mikołowie na kamionce, a Ty z której części??
Beznadziejna pogoda, takie to lato nijakie. Moja Alicja znowu ma gorączke, a dopeiro z infekcji wyszła, wszystko przez zęby.
Dobrze, że już niedługo urlop, to troszkę się powygrzewamy.

Witaski dawno tu nie byłam ale nadal pustki hahah :) asia70 jeżeli chodzi o lekarzy to alexia pisze dobrze Sobuta jest ok tylko jak dla mnie troszkę zbyt ostrożny ale ja miałam z nim do czynienia z 10 lat temu wybierz sobie lekarza który będzie Cię prowadził od początku do końca a co najważniejsze będzie w szpitalu w którym będziesz rodziła bo to jest naprawdę ważne :) Najlepsi lekarze w Tychach których mogę polecić to jednak Krzystyniak i Kampa to sprawdzeni i konkretni goście którzy znają się dobrze na swoim fachu:) Osobiście latam regularnie do Kampy przyjmuje przy merino i nie jest drogi bo za wizytę bierze 100 zł. a będzie przy twoim porodzie i każdej wizycie w szpitalu :) A myślę że miło Ci będzie mieć w szpitalu swojego lekarza który będzie na każde zawołanie a nie będziesz się prosiła lekarza xy o jakąś kolwiek wiadomość:)

Dzięki .A wiesz może ile teraz dr Krzystyniak bierze za wizytę ?

Dzięki .A wiesz może ile teraz dr Krzystyniak bierze za wizytę ?

Wiesz co Kampa bierze 100 zł. i w tym już ma usg..wymaz (cytologie) i możesz mu zadać 1000 pytań , cena zawsze ta sama ja latam do niego z Irlandii i cena się nie zmienia od hoho a może dłużej :) Myślę że Krzystyniak bierze tyle samo albo bardzo podobnie :) Ja u niego w gabinecie nie byłam tylko w szpitalu meli nademną konsultacje więc nie wiem :) Ale z całą pewnością mogę Ci go polecić:) Ja go miło wspominam hahha bo robił mi kiedyś zabieg i żebym usneła opowiadał mi bajeczkę o kubusiu puchatku hehheheh Podziałało:) Ale jak nie jesteś zdecydowana wejdz sobie w gogle i znajdz sobie go myślę że opinia innych pań zdecydowanie Cię zachęci:) Co do tej kruszynki jest mi naprawdę przykro:-( Co to na tym świecie się porobiło że takie maluszki muszą go opuszczać:-( Nawet sobie nie chcę wyobrażać co rodzice muszą czuć:szok:

Ostatnia edycja:
Cześć Anulaa, ja od niedawna mieszkam w Mikołowie na kamionce, a Ty z której części??
Beznadziejna pogoda, takie to lato nijakie. Moja Alicja znowu ma gorączke, a dopeiro z infekcji wyszła, wszystko przez zęby.
Dobrze, że już niedługo urlop, to troszkę się powygrzewamy.

Nio to mamy rzut beretem bo ja prawie przy samej kamionce ;) A co do wygrzewania to wygrzewajcie się ale raczej nieliczcie na nasz kraj bo tu prędzej chyba śnieg spadnie niż upały nastaną :-D:-D

Anulki wszystkiego najjjj ;-) nasze zdrówko :-D

Moja starsza u babci a małe się od wczoraj tak ładnie bawią razem że uwierzyć nie mogę , jeszcze tylko jeden dzień bez szczypania i bicia i będe w siódmym niebie ;-)

Anulaa to mozna powiedzieć, że jesteśmy sąsiadkami.
Od dawna mieszkasz w Mikołowie?? Ja prawie od roku i jakoś szybko się zaaklimatyzowałam, a bardzo się obawiałam przeprowadzki, bo wcześniej w katowicach-ligocie miaszkałam i bardzo dobrze mi tam było.
Na pogodę u nas nie liczę, do Bułgarii lecimy na 2 tygodnie i już dni odliczam.
Ja bez dzieci do jutra jestem, pojechały z babciami i dziadkiem, ale jutro wracają, bo pogoda nie teges. Ja się cieszę, bo tak pusto jest bez nich. Dzisiaj wykorzystujemy nasz wolny dzień i z mężem do kina się wybieramy.

reklama
Od siedmiu lat ;-)pamiętam jak na studiach zakochana w Krakowie byłam i mówiłam że nie chciałabym nigdy na śląsku mieszkać i co?? a teraz bym się z stąd nie wyprowadziła
Podoba mi się to miasto
Ja też myślałam o Bułgarii w tym roku ale mój jest anty wakacyjny on w domku czuje się najlepiej dlatego chyba zacznę jeździć sama ;-)
W lipcu wzięłam starszą i pojechałyśmy z koleżanka na tydzień do Władysławowa a tatuś byś wniebowzięty z młodszymi sam w domku :-)
Ja zaraz do kosmetyczki zmykam a potem może na jakieś ploteczki ;)

A zapomniałam zapytać chodzi Igor do przedszkola?? ;-) a jeśli tak to do którego?? :-)

Ostatnia edycja:
Do góry