alexiaa27
Fanka BB :)
Tak MX6 ma racje ,Sobuta jest dobry ale nie pracuje w szpitalu i to jest ten minus bo potrzebowałam lekarza w szpitalu.Za to Krystyniak byl rozchwitywany i jak sie do niego chodzi to ma sie chody czyli zapewnioną opiekę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaski dawno tu nie byłam ale nadal pustki hahahasia70 jeżeli chodzi o lekarzy to alexia pisze dobrze Sobuta jest ok tylko jak dla mnie troszkę zbyt ostrożny ale ja miałam z nim do czynienia z 10 lat temu wybierz sobie lekarza który będzie Cię prowadził od początku do końca a co najważniejsze będzie w szpitalu w którym będziesz rodziła bo to jest naprawdę ważne
Najlepsi lekarze w Tychach których mogę polecić to jednak Krzystyniak i Kampa to sprawdzeni i konkretni goście którzy znają się dobrze na swoim fachu
Osobiście latam regularnie do Kampy przyjmuje przy merino i nie jest drogi bo za wizytę bierze 100 zł. a będzie przy twoim porodzie i każdej wizycie w szpitalu
A myślę że miło Ci będzie mieć w szpitalu swojego lekarza który będzie na każde zawołanie a nie będziesz się prosiła lekarza xy o jakąś kolwiek wiadomość
![]()
Dzięki .A wiesz może ile teraz dr Krzystyniak bierze za wizytę ?
Cześć Anulaa, ja od niedawna mieszkam w Mikołowie na kamionce, a Ty z której części??
Beznadziejna pogoda, takie to lato nijakie. Moja Alicja znowu ma gorączke, a dopeiro z infekcji wyszła, wszystko przez zęby.
Dobrze, że już niedługo urlop, to troszkę się powygrzewamy.