reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

Hej :-)

Alexiaa mąż pewnie już w domku a Ty przeszczęśliwa :-)
kurczę szukam sanek, już w żadnym markecie nie ma, nie wiecie czy moze w OBI będą? bo z wózkiem nie uśmiecha mi sie na spacery chodzić....

Alexiaa mam nadzieję, że Wiktoria nie będzie zazdrosna i że dużo pomoże przy braciszku, napewno bedzie dumna ze ma braciszka i ze bedzie mogla go zabawiac lub popilnowac jak bys chciala ugotowac obiad, wiem jak synus mojej siostry byl szczesliwy gdy ona go prosila o takie rzeczy, zawsze mu powtarzala ze jest jego starszym bratem i musi go bronic, pilnowac, bo on jest silniejszy, starszy i takie tam.

Ja też miałam robić gołąbki bo mojemu sie zachcialo ale jakos mo sie nie chcialo :p

Mariedd i jak tam z dzieciakami?

reklama
Witajcie dziewczynki jestem szczęśliwa :-) ale dobrze że bezpiecznie dojechał bo warunki okropne.Ale mróz ,a Wiki pomoże ona dużo pomaga i jak się braciszek urodzi to ona będzie szczęśliwa.A teraz mężuś gotuje obiadek a ja sobie odpoczywam.Balbina widziałam dzis sanki w Tesco!!!Dobra ide bo krzyczy..heh miłej niedzieli
ticker.php

Witam ! nie czytałam całego wątku wiec nie wiem czy tu piszą tylko mamy z Tychów czy nie....ja mieszkam w Tychach od 2 lat i mam 2 wspaniałych dzieci...5 letniego Oliwierka i 16 miesiecznego Kubusia...no i pewnie jak nie jedna z Was jestem póki co uziemiona w domku..prace zawodową odłożyłam na bok bo nie chce na razie brac opiekunki ani żłobka ale rzeczywistość pewnie sama wszystko zweryfikuje po swojemu....nie ukrywam, ze jestem z innego miasta i tu mam mało znajomych..ale już na placu zabaw poznałam kilka fajnych mam :-) no ale z chęcią do Was się dołacze jak moge :-) no to teraz idę Was poczytać....

Alexiaa sanki już kupiłam w realu i Filipkowi podobała się przejażdżka :-)
Ale masz dobrego męża obiadki gotuje :-) mój to uwielbia robić hamburgery i parówki zapiekane z serem:tak: no i czasami coś ugotuje tylko potem się wścieka że coś mu nie wychodzi, ale jak daje mu rady to mówi że on wie co i jak...

Wiesz zazdroszczę, że masz córeczke w takim wieku :tak:

Bershka witaj :-)
Ja też mieszkam w tychach od 2 lat i też mam bardzo mało znajomych tutaj, a gdzie wcześniej mieszkałaś?
ja też w domu siedzę, ale od lutego do pracy wracam, tylko czekam na przyjęcie do żłobka, mam nadzieję, że nie na długo wrócę, bo planujemy drugiego dzidziusia:-):tak:

Bibiana wcześniej mieszkałam w Pszczynie wiec niedaleko...jak mam ochote na klachy to tam jadę ;-) już powoli przyzwyczajam się do tego miasta bo na poczatku jego ogrom mnie przerażał no i te bloki jeden obok drugiego.....;-)

Bershka oj to bliziutko masz :-) mnie też na początku przeraziło to miasto...wkurza mnie to że nie ma takiego centrum tylko wszystko jest porozrzucane po całym mieście. i brakuje mi parku żeby z małym się przejść, no ale na paprocany nie aż tak daleko i mają robić taki mały park z placami zabaw nie daleko mnie :-)

a reszta dziewczyn to gdzie?

a w ktorej częsci mieszkacie Tychów ? ja na Balbince :-) fajnie tu i mamy tez niezły plac zabaw ;-) przynajmniej coś...a co do parków to znalazłam jeden na przecwiko żyrafy...miło tam i spokojnie...czasami spacerkiem chodzimy sobie do parku niedźwiadków ale ja z tych osób co już zapominają jak nogi wyglądają i wszedzie autem wiec jak coś to jedziemy do parku pszczyńskiego kaczki pokarmić :-) miłego wieczorku

Bershka tam macie fajny ten plac zabaw tylko dużo dzieci :-) a ja mieszkam na Sikorskiego też w tych blokach co kombud budował. Blisko lasu :-)
ja to wszędzie na nogach, ale moj mąż z tych co wszezie autem hehe, nawet jak do sklepu mamy skoczyć gdzie piechotką jest 10 min to ten woli autem.

A moje dziecko dziś zrobiło mi niespodziankę i spało do 9 :-) no i wczoraj zrobił kolejne samodzielne kroczki, ale widać ze jeszcze się boi :-)

Witaj Bershka.
Ja mieszkam na Rolnej na Ł-2 więc Balbine mam nie daleko. Jest parę miejsc w Tychach gdzie można z dzieciakami iść na spacerek. Np. cała łąka z alejkami między H a K. Tam też jest plac zabaw Jaworkowa Dolina.
No niestety ja też z tych co wszędzie autkiem ale teraz trzeba się przestawić na wózeczek.
Ja w Tychach od zawsze. I jakoś innego miejsca sobie nie wyobrażam.

reklama
JolaMi a ta łąka to jest tam na Sublach? ja to się w ogóle nie znam na tychach, wiem gdzie jest H i K no chyba że tam gdzie mc donald...
A Rolna to już w ogóle nie wiem gdzie jest:confused:

A jak tam Michaś i przepuklina?

Ja to nawet prawka nie mam więc i tak skazana na nóżki jestem :-D

Do góry