reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

ooo to ja niewiedziałam ze prywatnie tez przyjmuje

ja jeszcze musze isc na wizyte tą po połogu ale...jeszcze mam,nie skonczył sie
a jeszcze mam zaswiadcz.do wypisania(na becikowe),wiec w pon.zadzw do poradni k w tej sprawie

no przy 3 jest co robic,cho syn juz sam sie umie zajac sobą wiec nie musze go pilnowac jak młodsze
a Nataszka to chce sie nocic na rekach...eh...

reklama
Witam

Married współczuje noszenia małej, ja na szczęście nie musiałam Filipka nosić....no tylko przy kolkach...no i teraz przy ząbkowaniu, w nocy to taki płacz, ale w końcu kolejny zębol się przebił, a jeszcze dwa widać, wiem, że go męczą...oj ile te dzieciaczki muszą przeboleć....

popisze potem bo mały już mnie woła:-Dmusze mu muzyke puścić:-)

Czesc dziewczyny heh moja córka (7 lat) stwierdziła wczoraj ,bo jadłam babke i pare kruszków poleciało na brzuch że jak małemu nie smakuje to wypluwa przez pęmpek do dzis się śmieje ihhih.A ja sobie wczoraj posprzątałam a dziś mam labe choć nie mogłam w nocy spać jakaś besenność:(.Merried_1982 czytałam twoje opowiadanie z porodówki to też troszke się musiałaś namęczyć zanim zobaczyłaś malutką.Ale dobrze że miałaś męża u boku ,mój mąż też będzie ze mną nie ma to jak wsparcie dobrze robi przy porodzie.A lece dziewczyny pranko puścic miłej soboty.
ticker.php

Witam :-D
Ha ha ha ale się uśmiałam :-D Alexiaa ja sie nie umiem doczekać kiedy Filip zacznie opowiadać takie śmieszne rzeczy :-)

A dziś taka piękana pogoda, cały dzień nad jeziorkiem bylismy, ale ludzi było pełno, jak dla mnie to taka zima może być, nie obraziłabym się, no na świeta niech troszkę śniegu spadnie, żeby taka atmosfera świąteczna była.

A dziś był u nas odpust i mąż mi kupił lizaka " kocham Cię" hihi w sumie to mu powiedzialam ze ma mi kupic i najpierw nie kupil dopiero jak do zabki po piwko szedl to poszedl mi po lizaka :-)

Maried już sie biore za czytanie twojego porodu

Jeszcze sie muszę zabrać za wystawianie ubranek na allegro, ale już 2 miesiąc to robie i bez skutku...jakoś mi sie nie chce...leń ze mnie

A co tu znów taka cisza dziewczyny hallo!! a ja chora przez ta pogodę tak super że jest ciepło ale nie zdrowo.Gardło katar i zatoki super!!!Najgorsze noce są krople mam ale słabe i nie pomagają ehhh..
ticker.php

a ja dzis nocą
jak byłam niewyspana to teraz cos nie moge spac choc zaraz ide do wyrka

ja tylko na szybko

Alexia--ee tak bardzosie nie męczyłam
fakt bolało jak cholera ale jak rodziłam Weronike tomusiałam oddychac przepona a nie umiem
cos nie chciał mi siebrzuch obnizac a musiałam mocno przec
a przy Nataszce to sama wychodziła
czuła ze mamusia chciała juz Ją zobaczyc
ze chciałam ur 15.10 imąż powiedzial ze mam rodzic tez:)
no i posłuchała

no a propos córek to...chore
obie
niewiem skad u młodszej katarek
kurde w ndz było tak ciepło ze 2x bylismy z corkami
moze porzez to chora?ale tak szybko by złapała? mysle ze przez to,ze Weronika miała katar i kaszel wczesniej,podchodziła do Nataszki,ja mowiłam ze zarazi,by nie calowała ale wytł.2l to nie tak łatwo by zrozumiała czemu nie moze siostrzyczkipocałowac
i jak np Nataszka była w łózeczku to Weronika juz była przy Niej np jak poszłam do kuchni czy do łazienki czy 2 pokoju juz sie nachylala i dotykała
no ale co i jak szybki jeszcze napisze na blogu i ide spac

Alexia--kuruj sie:)a fajny tekst powiedziała Twoja córka:)

Bibianna-zoaczysz-jeszcze troszke i Filipek tez bedzie mowił

pozdrawiam:)

Czesc dziewczyny: Merried taka pogoda że wszyscy łapiemy choróbstwa,my sie cieszymy że ciepło ale tak naprawde jest to bardzo nie zdrowe.A to że córeczka zachorowała to pewnie przez pogode wieszaj dużo mokrych ręczników na grzejnik jak nie masz nawilżacza.A ja sie kuruje ale niestety sie pogarsza bo co ja moge brać syropki słabe i nie działają.A to na poprawienie humoru dla was dziewczynki ihih:

Jedna koleżanka zali się drugiej:
- Mój Kazik jest jakiś ostatnio oziębły w sprawach seksu.
- Podmień mu w czasie kąpieli szampon na taki dla psów - radzi druga - Ja swojemu tak zrobiłam to po wyjściu spod prysznica rzucił się na mnie jak jakiś brutal, zaciągnął do łóżka i mało mnie na strzępy nie rozerwał w czasie stosunku.
Minęły dwa dni:
- Beznadziejna ta twoja rada z szamponem dla psów.
- Coś ty? Nie zadziałało?
- Zadziałało. Wyskoczył z łazienki, zeżarł całą kiełbasę z lodówki, a jak mu
zwróciłam uwagę, to ugryzł mnie w tyłek i poleciał do tej suki, Kowalskiej, z trzeciego pietra.
ticker.php

Alexia-no to fakt taka pogoda jest zdradliwa

mozesz brac rutinoscorbin,pij herbaty ciepłe z cytryną lub malinowe
mi na gardło pomagało mleko z czosnkiem

heh,niezły ten kawał
to sie nazywa zachowanie prawdziwego psa:D HEHE

hej
filip ostatnio bardzo zmierzły....wczoraj juz mialam dosc, ciagle plakal,

Alexia kup sobie leki homeopatyczne, je mozesz brac bo sa naturalne i działają cuda, ja w ciąży non stop chorowałam i mi pomagało no i tak jak maried pisze herbatka z cytrynką i malinką :-)

Maried pewnie Nataszka przez tą pogodę ma katarek, takie pogody sa zdradliwe, raz ciepło raz zimno...jak jej się ciężko oddycha to psikaj wodą morską i za dużo nie odciągaj bo wtedy się jeszcze wiecej produkuje....a jak jej popsikasz w nosku to na brzuszek ją kładź, wszystko wyleci :-)

reklama
Dziekuje za rady dziewczyny wszystko oprócz mleka i czosnku nie cierpie:).Ale mnie dzis nie przyjemna sytuacja spotkała.Byłam w sklepie na zakupach w biedronce a taka wredna baba widząc że jestem w ciąży spytała mnie czy ja przepuszcze bo ona sie spieszy.Powiedziałam że nie bo ja też się spiesze (musiałam odebrać córke z lodowiska).Jak wyszłam z biedronki to powiedziała mi to że jest pani w ciąży to mnie to ***** obchodzi.. i chciała mnie pobic za to że jej nie przepuściłam ale spłoszyła ją policja akurat na szczęście przejedżała tamtędy.Mi się zrobiło słabo bo byłam w szoku jak można się tak zachować.Dzis nie wiem co się tym ludziom porobiło...
Musze się położyć bo bardzo się zdenerwowałam.
ticker.php

Do góry