reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z Tychów i okolic :)

szczerze to pierwszy raz slyszę imę Alen, ale podoba mi sie :-) Mi sie zawsze dla chłopca podobało Eliasz ale mąż tak nie chciał dać na imię, a mi strasznie się podoba,
Wiktoria też ładne imię.

Wiem wiem najlepiej w ogóle o tym nie myśleć, przy pierwszym dziecku też tak mieliśmy i lekarz kazał mikupić winko i spedzic romantyczny wieczór i od razu w ciążę zaszłam, staraliśmy się 4 misiące a teraz już piąty miesiac, ale mysle sobie ze jak ma być to bedzie czy terz czy później.

,

reklama
A ty Balbina z skąd jesteś? napewno ci się uda i będziesz mieć 2 dzidzie trzeba wytrwałości :)
ticker.php

Różnie się czuje teraz to wachanie ciśnienia to jestem słaba ale co do tej ciąży to nie ma co narzekać,bo dobrze się czuje tylko mi ta zgaga dokucza nie moge się nawet pochylić bo okropne palenie w gardle ale mam rennie na szczęście.A ja też mieszkam w Tychach rok to krócej od ciebie:)Jutro ide do lekarza to sobie zobacze co tam synuś wyrabia:)ale jest ruchliwy kopie fika mój brzuch się czasem tak trzęsie hiih ale i dobrze wiem ze zdrowy:)
ticker.php

A gdzie wczesniej mieszkalaś?
Oj zgaga też mnie strasznie paliła, kup sobie migdały mi pomagały:tak:
A do jakiego lekarza chodzisz?
Akrobata Ci w brzuszku rośnie:-D Filipek tez był bardzo ruchliwy i pozostało mu to, jak śpi to wędruje po calym łóżeczku, a jak jade do siostry i z nim spimy to katastrofa, tak się rozwala:-D:-D

Dobrze że nie ma lata więc jest troche lżej, ja rodzilam w styczniu i dziekowałam Bogu że nie latem :-)

Mieszkałam wcześniej kierunek Pszczyna.A migdały nie działają na mnie pewnie teraz włosy rosną i to dlatego trzeba wytrzymać.Ja mam termin początek lutego:)dobrej nocki życze a gdzie rodziłaś?

ticker.php

Witam :-)
Moje dziecię ucina sobie drzemke wiec ja korzystam z neta :-)
Fajna pogoda wiec ja się Fifol zbudzi to na spacerek idziemy i na zakupy bo jutro dzien wolny, wszystko pozamykane bedzie a my mleka nie mamy :-)
Alexiaa ja rodziłam w Mikołowie :-)

ja tak na szybko teraz odpisze potem zajrze znowu :)

co do porodow rodzinnych..... kurcze moj malzonek sie nie nadaje :/
przy pierwszym porodzie to nawet go nie chcialam miec za bardzo przy sobie ale przy drugim... jak przyszedl do mnie kiedy rodzilam to go zlapalam za reke i sie cieszylam, ze byl przy mnie chwilke... ale jak tylko puscilam to zwial :)
ale poradzilam sobie sama :):):)

co do plci dzieci to ja czasem tak skrycie mysle sobie jakby to bylo gdyby w naszym dmku biegala jeszcze jakas malutka dziewuszka ;)
zobaczymy co los przyniesie.....

co do staran o dzidziusia to ja pare razy mialam takie sytuacje ze myslalam ze na 99% bede w ciazy (nie ukrywam ze mnie to wcale nie martwilo...) ale wygral jednak ten 1% na "nie"......

no i to tyle na razie :)
lece do przedszkola po mlodszego
starszy dzisiaj byl ze mna w domku bo bylam z nim u dentystki - bolal go zabek.....
oh sama najchetniej usiadlabym na fotel zeby mu oszczedzic cierpienia...
na szczescie dentystka jest fajna babka (pedodonta, specjalizuje sie w leczeniu dzieci, gdyby ktos potrzebowal namiary to moge polecic bo jestem zadowolona z niej bardzo)

dobra lece dziecie czeka w przedszkolu :)

reklama
bibiana,Alexia-a na jakim os Wy mieszkacie??

ja na "C"-na czechowej dokładnie(rzutr beretem od WKU)

fajno byłoby sie kiedys spotkac

Do góry