reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z sosnowca

ANDZia powiem tak teoretycznie był:) hihihi bo za pierwszym razem gdy juz miał do mnie przyjsc wyskoczyła cesarka:( i jak wrócił to juz po wszytskiemu było......... a za drugim razem hmmm znów nie zdązył ale po poraodzie codziennie do mnie przychodził i pytał jak ise czujemy:-)

reklama
Hej, hej:-)
I ja witam:tak:Też jestem mamą z Sosnowca:tak:Ale widzę, że tu raczej słaby ruch:eek:gdzie te wszystkie mamy się podziały???:confused:

Cześć Dziewczyny :-) Mamy z Sosnowca są najlepsze:-) Witam ja też jestem mamusią od trzech miesięcy są one ciężkie bo Krzyś ma kolki :-( ale daje jakoś rade. Z miła chęcią poznała bym inne mamy z Sosnowca i zawarła przyjaźnie odzywajcie się jestem z wykształcenia położną z miłą chęcią pomogę w razie potrzeby.Pozdrawiam

Witam ja też z sosnowca.
Wie ktoś co się w 2ce dzieje??
Jestem przeraźona. 1 porodówka na całe miasto:-(

reklama
cześc wszystkim mamusia ja tez jestem z sosnowca i termin mam na 3 listopada bede rodzic w 2 w s-c moje dwie znajome rodzily wlasnie tam w czerwcu i 2 dni temu:) troche podpytalam i mniej wiecej juz wiem co i jak , bardzo mnie cieszy ze moze byc ze mna przy porodzie maz i nie trzeba za to placic ale tylko jak rodzi sie naturalnie bo jak cesarka to juz traktuja jak zwykla operacje i jset sie samej:(kto jeszcze bedzie mama w listopadzie?a moze pod koniec pazdziernika?

Do góry