reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z sosnowca

reklama
hej Agula:) tutaj bardzo mały ze tak się wyrazę ruch............wiekszośc plotkuje na Mamuśkach...........
Ale miło będzie z Tobą poplotkowac pisz jak najczęściej:)i napisz cos więcej o sobie

Chetnie poplotkuje,bo cale dnie spedzam w domku z córeczka.Nikogo tu jeszcze nie znam i troszke nudno:-(,ale mam nadzieje ze to sie niebawem zmieni:-)

agula ja podobnie od niedawna goszcze w tym miescie ja jestem rodowita częstochowianką i także iło będzie pogadac a mam pytanko zdjęcie Twojej córci jest robione może na zjeżdzalni w parku koło urzedu miasta?????

Zdjęcie córci jest zrobione na moim osiedlu-niedaleko jest pałac ślubów Schoena.A do parku koło urzędu też często wpadamy:-)

Witajcie.Nareszcie cieplutko! Jak spedzacie takie ciepłe dni? gdzie chodzicie na spacery? bo ja powiem szczerze że już Park Sielecki znam na pamięć,hihi. Pozrdawiam sosnowiczanki:-)

Witam wszystkie mamusie;-).Jak wam dzionek mija?My właśnie wybieramy się na spacerek:-)-taka piękna dziś pogoda.

hej
My podobnie park sielecki znamyy na pamięć ale jakoś nigdzie indziej nie wymyslam drogi spacerowej.Może zmówimy sie na wspólny spacerek co wy na to mamusie?????

Jak tylko pogoda dopisze,to bardzo chętnie wybiorę się na jakiś spacerek:-).A narazie siedzę z małą na podłodze i układamy klocki-tzn.ja układam a maleństwo wszystko burzy:-D

reklama
cześc pozwolicie, że do Was dołącze? mieszkam w sosnowcvu w sumie od niedawna wcześniej wrocław. Bedzie mi miło z Wami pisać :-):tak:

Do góry