reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z sosnowca

reklama
niewiem czy moge nazwać sie mamuśką bo maluszek też jeszcze w brzuszku ale jestem rodowitą sosnowiczanką więc chyba moge tu sie wpisać.
jogobelko na kiedy masz termin?i gdzie chodzisz do lekarza?

Załączniki

• 2-czekamy-na-oskarka-8909.gif
    2-czekamy-na-oskarka-8909.gif
    34,8 KB · Wyświetleń: 81
I ja się melduje mamuśka z Sosnowca.
jestem mamą od 3lat i prawie 5 miesięcy, a drugi w brzuszku i przyjdzie na świat koło 26 lipca, ale ja już się nie mogę doczekać.

hej

mnie tez wieki tu nie było :)....i widze że jakis ruch się zrobił na tym watku..........superrrr!!!!!

Gratulacje dla wszytskich oczekujących mamusiek

ANDZIA ii jak podoba Ci sie pan doktor??? ja chodziłam obydwie ciąże do niego dla mnie super gosc:)

pozdrawiam

reklama
Do góry