reklama
A
agula7777
Gość
Witam wszystkie mamuśki:-)Bardzo dawno mnie tu nie było.......
Dzidzia przyjdzie na świat ok 14 września. Od samego początku chodzę do dra Dudkiewicza i szczerze polecam a Ty?
Mój maluszek pojawi sie prawdopodobnie 28 czerwca , ja chodze do dr. Tomasza Wróbla , a dutkiewicz to chyba przyjmuje w szpitalu na zagórzu?
izoldzia
Fanka BB :)
hej
mnie tez wieki tu nie było ....i widze że jakis ruch się zrobił na tym watku..........superrrr!!!!!
Gratulacje dla wszytskich oczekujących mamusiek
ANDZIA ii jak podoba Ci sie pan doktor??? ja chodziłam obydwie ciąże do niego dla mnie super gosc
pozdrawiam
mnie tez wieki tu nie było ....i widze że jakis ruch się zrobił na tym watku..........superrrr!!!!!
Gratulacje dla wszytskich oczekujących mamusiek
ANDZIA ii jak podoba Ci sie pan doktor??? ja chodziłam obydwie ciąże do niego dla mnie super gosc
pozdrawiam
Nie nie... ja chodzę do niego prywatnie w centrum na Kołłątaja a pracuje w szpitalu w TychachMój maluszek pojawi sie prawdopodobnie 28 czerwca , ja chodze do dr. Tomasza Wróbla , a dutkiewicz to chyba przyjmuje w szpitalu na zagórzu?
reklama
hej
pozdrawiam
Dla mnie też fajny facet ,chodze do niego już 8 roczek i nigdy nienarzekałam , a był przy porodzie twoich dzieciaczków?
Jogobelko a masz zamiar rodzić w tychach?