reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Wiola!!Ale Amelcia nie jest na diecie??I tak cos w Ciebie wepchniemy,hi,hi!!!!Ustalcie godzinke ...

Ostatnia edycja:
reklama
Szkoda Aniu,ze nie mozesz,juz wieki Ciebie i Natalki nie widzialam.To dziewczyny sobota miedzy 13 a 14.Jak ktoras nie ma adresu to na priva napisze.To jeszcze czekam na odzew Olgi i Gabi.Byle do niedzieli i tydzien urlopu....

Aine-sliczne fotki!!!!:tak:

A to u nas na wsi.;-)

DSC03835_800x532.jpgDSC03839_399x600.jpgDSC03836_399x600.jpg
pencil.png

gosia - mnie pasi tak bardziej nawet po 2, Asia kolo 1 wcina obiad, mam nadzieje ze utnie drzemke jak bedziemy jechac do was, poprosze adres na priva,
ja wczoraj nic juz nie pisalam mialam potworny bol glowy i poszlam spac po 9:szok:,
dziewczyny jakie te wasze panny duze:tak::-D

reklama
no to i ja wstawie zdjecia AMELI ,dzisiaj kupilam sobie wage elektroniczna i postawilam na nia amelie noi niezgadniecie ile wazy??17,9kg prawie 18 kg

Załączniki

• Zdjęcie1889.jpg
    Zdjęcie1889.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 28
  • Zdjęcie1893.jpg
    Zdjęcie1893.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 26
  • Zdjęcie1858.jpg
    Zdjęcie1858.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 26
  • Zdjęcie1885.jpg
    Zdjęcie1885.jpg