reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

witam
jak tam piwoszki lub pijaczuchy ?hahahhahaglowka nieboli ?
monika1095- pewnie nniedasz rady dzisiaj do centrum przyjechac ?
ja bede na 10 pod st green .ide po zakupy a potem czekam na was dziewczyny !!moj tel 0879427909

reklama
Hej lasencje,

Dzieki za fajowy wieczor!!!!!!!;-):tak:
Aine- mnie tez bylo bardzo milo Cie poznac!!;-)
Emwu-sa super- duper!:tak: Ty juz wiesz o czym mowa!

My dzisiaj od 7 na nogach:szok:, zaraz lecimy do lekarza, bo dzisiaj z Natalka jest duzo gorzej niz wczoraj!:-:)-:)-(

amelia i reszta udanego shopingu!!!

fajnie ze sie dobrze bawilyscie mam nadzieje ze nadarzy sie kiedys okazja ze wyskocze z wami...:) jesli mnie oczywiscie ze soba zabierzecie...:)

aaa zapomnialam napisac, ze spotkalam dzis Manije:D w osrodku zdrowia, heheh:D stoimy razem przy recepcji, ja na nia, bo skads twarzyczka znana, ona na mnie, usmiecha sie niepewnie, i naraz jednoczesnie obie: Ania?
hahah recepcjonista mial polewke:D
pusiorex, no ba! nadarzy sie niejedna okazja!
emwu, dlugo siedzialyscie wczoraj jeszcze??

witaj w klubie:) tez bym z chęcia wyskoczyla z nimi do pubu no ale niestety jest jak jest....choc u mnie pewnie z innego powodu:) hehe pozdrowionka!

fajnie sie bawilyscie dziewczynki
ale my z madzia takze dzisiaj sie ubawilysmy pierw na zakupach potem u niej na grilu potem u mnie na grilu i teraz ide spac haha
a za tydzien lece do polski bo to ze ja pisze haha to wcale sie nieciesze bo mi cios=cia choruje

bryska ja tu zaglądam ,ale po pierwsze rzadko bo pogoda taka , ze szkoda w domu siedziec , a po drugie to mam sama ze soba gadac? :-p jak tu cichooooooooooo jak makiem zasiał:tak::-):-D

reklama
Dokładnie sandrulińska taka piękna pogoda,że szkoda czasu na siedzenie przed laptopem.

aine mnie też miło było Cię poznać!!!!

amelia chciałam przyjść w sobotę na spotkanie w centrum ale moja siostra zaprosiła koleżanki więc posiedziałam z nimi.

Babeczki to kiedy jakieś spotkanie?

Do góry