reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Sandrulinska, sluchaj Bryski, dobrze gada;)
dziewczyny, co z jutrzejszym wyjsciem? nastawilam się psychicznie i alkoholowo:D

reklama
czesc dziewczyny wkoncu udalo mi sie do was dolączyc:) ciesze sie ze was poznalam...dzieki Monia za goscine,vandzia i czeska swietnie sie bawily...mam nadzieje ze znowu bedziemy mogly sie spotkac...pozdrawiam!:-)

witam sie i ja w taki pogodny wieczor,
po pracy przyjechala po mnie kumpela i pojechalysmy z Asia na ploteczki, normalnie przed 8 to juz spi, padla w drodze powrotnej, w domu dalam mleko, przebralam pogadala troche i poszla dalej spac, mam nadzieje ze rano pozniej wstanie. Na jutro planuje pol dnia tylko w pracy- mam nadzieje ze szefowa sie zgodzi, mam wizyte z Asia w HSE. Pogoda super wiec trzeba korzystac w weekend:-):-):-):cool2::-):cool2:
Amelia2008- ja tez pewnie rano bo potem jadziem na grilla wiec o ktorej o 10 w centrum?
Vandzie&Czesia- witam, witam

witaj Wiesienka123! hmm ja tez bym sie z chęcią z wami spotkala w centrum tylko na 10 sie nie wyrobie:/ musze z rana na poczte leciec do stillorgan ale na 11 pewnie dam rade ...a co planujecie w centrum?? jakies zakupy czy relaxik w parku stephens green?? bo nie wiem co ze sobą pozbierac...pozdro

aine chyba trzeba krzyczeć na tym forum bo nikt nie słucha ja też się nastawiłam na jutrzejsze wieczorne spotkanie a tu cisza więc po raz kolejny dziewczyny GDZIE JUTRO IDZIEMY NA PIWKO?????

wiesienka123 10 chyba większości odpowiada tzn tym które mówiły że będą a po kaszankę trzeba iść z rana co nie Amelia:-D

Cieszę się Wandzia i Czesia,że dołączyłyście:-)!!!!!

ja musze ustalic z mezem czy idzie na to kawalerskie jutro - ja tydzien temu bylam na panienskim- i drinki byly po 5!!!!!jesli nie to ja wychodze, a co!, jesli pojde to proponuje centrum, a pub to przeciez na Temple Bar mnostwo, mozemy sie umowic w konkretnym miejscu i wejsc do takiego ktory nam sie spodoba:-);-)
a sobota to proponuje tak do parku i ewentualnie jakas kawka na wynos:tak:
kolorowych snow jutro na 8.30 musze byc w pracy wiec zegnam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry