reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Dziewczyny,to moze na spokojnie w przyszlym tygodniu sie jakos spotkamy.
Moja niunia tez katarek zalapala:-(

dzien dobry
Dziewczyny czy macie jakies dobry krem dla dzieci na krostki?
Mojej Amelii wyskoczyly na buzce krostki ,niesa one z bialym czubkiem wiec ospa to niejest niema takze za uszami ,lecz ma z 6 na buzce niewiem,co to moze byc

hej dziewczynki:-),
co tam u was?
ostatnio strasznie tu jakos pusto, wiec moze ja zaczne.

U nas ok,nati juz prawie katar wyparowal, zyc mi nie daje, ciagle krzyczy miki, miki, papa, papa(czyli myszka miki, swinka pepa)
Nie dosc, ze w teli od rana mini mini, to w laptopie na youtubie bajki musza byc :szok:
Amelia2008-jak tam twoja niunia?przeszlo jej?

witam
co tu tak cicho ,rozumiem aine bo wyprowadzka ,gosia praca ,ale yeti i emwu ,maniija,wiesienka,i iiii,to co sobie mysla ze tak moga niepisac sobie dniami i tygodniami!!!O NIE tak niebedzie juz sie odmeldowywac!!!!
reni--moja amelcia juz lepiej przesypia prawie cale noce chyba jej sie juz te kly wyrznely

dzisiaj bylam u justy ma sie ok i w centrum kupilam kremowy plaszczyk .ALE DZIECIACZKI SIE DZIS BAWILY U JUSTY
juz za tydz lece na 40dni do Polski a nic nieschudlam ijestem bertaaaaaaaaaaaa

W SRODE SPOTYKAM SIE Z WIESIENKA W CENTRUM ,MOE KTORAS Z MAM BY BYLA CHETNA NA SPACEREK I KAWUSIE

A i Aine ja jestem chetne na sesje z Ammelia bo bardzo ladnie zrobiliscie sesje moniczce slicznie wyszla na fotkach moze i ja wkoncu bym, sie ukazala

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
My tez dzisiaj na zakupkach bylismy:tak:,strasznie nogi mi do tylka wchodza:no:!
Cale szczescie, ze nati juz spi, bo zazwyczaj krzata sie do 22:szok:
Amelia2008-dobrze, ze z twoja niunia juz lepiej, przynajmniej mozesz w nocy pospac!
A co do diety, to wlasnie dzisiaj mojemu J oswiadczylam, ze od poniedzialku odchudzanko- TYLKO ZDROWA ZYWNOSC!!!Zadnej pizzy i fryteczek :no2:bo lato tuz, tuz....
A jesli chodzi o srodowa kawusie to bardzo chetnie;-):tak::tak:
Daj znac na private gdzie i o ktorej.

Pozdr.

Do góry