reklama
renni
Fanka BB :)
Witam nową mamusię Renni!!!!!!! mam nadzieję do szybkiego zobaczenia
Hej!
Jasne,bardzo chcialabym was poznac!
Amelia2008
reni - no to poznajmy sie hahahhaha moze w srode w centrum?u justy tak na 12
napewno bedzie wiesienka
napewno bedzie wiesienka
renni
reni - no to poznajmy sie hahahhaha moze w srode w centrum?u justy tak na 12
napewno bedzie wiesienka
Jestem jak najbardziej na TAK!
Ostatnia edycja:
gosia7267
Kiedy Ania przeprowadzka??Bo juz sie stesknilam za TobaZdjecia Moniki przesliczne:-)Pamietasz o mnie?Laski, a potem u mnie na nowej chacie,wszystkie zapraszam, najwyzej będziemy w kucki siedziec, ale tez moze być fajnie
Renni, super, ze się wkręcilas w forum
Dzis spotkalam u mnie w pracy Manije,biedna juz wrocila do roboty,ale z Franiem siedzi babcia
Witam nowa mamuske RENNI.
Prawdopodobnie moja menadzerka juz nie wroci-HURRA
Jutro wolne i jedziemy na lotnisko po przyrodniego brata Olka-20lat i 2 metry-fajnie beda razem wygladac
Spadam spac moje kochane i kolorowych snow
Olo ma dalej sranko od tych zebow
wiesienka123
mama Asi
dzien dobry,
nie wiem czy dobry, mam szpital w domu, Pawel chory- wczoraj wrócił wcześniej z pracy i śpi tylko, mnie tez lamie w kościach, nie wiem co jest grane, na szczęście Asia zdrowa, oby sie biedactwo nie zaraziło. Dziewczyny zobaczę jak sie będę jutro czuła, wiec nie obiecuje przybycia, nie chce tez pozarażać Was a przede wszystkim maluchów, lece ogarnąć mieszkanie, wygląda jakby tajfun przeszedł;-)
nie wiem czy dobry, mam szpital w domu, Pawel chory- wczoraj wrócił wcześniej z pracy i śpi tylko, mnie tez lamie w kościach, nie wiem co jest grane, na szczęście Asia zdrowa, oby sie biedactwo nie zaraziło. Dziewczyny zobaczę jak sie będę jutro czuła, wiec nie obiecuje przybycia, nie chce tez pozarażać Was a przede wszystkim maluchów, lece ogarnąć mieszkanie, wygląda jakby tajfun przeszedł;-)
Amelia2008
wiesienka to kiedy sie widzimy?
reniii -jutro chyba odpada bo justa pracuje powie mi jutro kiey ma wolne chyba ze chcesz do mnie wpasc do dundrum
reniii -jutro chyba odpada bo justa pracuje powie mi jutro kiey ma wolne chyba ze chcesz do mnie wpasc do dundrum
wiesienka123
mama Asi
U mnie zawsze drzwi otwarte, tylko ze teraz mam szpital wiec odpada:---(
Amelia 2008- ja zawsze chętna, tylko jak wyzdrowieje to dam znać, boli mnie ch... wszystko a jeszcze poszłam z małą tylko do sklepu a tu śnieg
Amelia 2008- ja zawsze chętna, tylko jak wyzdrowieje to dam znać, boli mnie ch... wszystko a jeszcze poszłam z małą tylko do sklepu a tu śnieg
reklama
Amelia2008
oki wiesienka to powiesz kiedy i sie widzimy
renni- to jutro odpada justa pracuje a wiesienka ma szpital wdomu
renni- to jutro odpada justa pracuje a wiesienka ma szpital wdomu
Podziel się: