reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Ja rowniez dolaczam sie do zyczen:tak:Olga,z okazji urodzin wszystkiego co najlepsze, zdrowia, spelnienia marzen, duzo milosci i usmiechu na kazdy dzien:-):-):-) Pozdrawiamy z Natalka;-)

STO LAT,STO LAT NIECH ZYJE<ZYJE NAM!!!!A KTO???
OLGA!!!!:-):-):-)
Kochana solenizantko z okazji oczywiscie 18-stych urodzin:-D:-D:-D wszystkiego naj,naj od Gosi i Olusia:tak:
Do zobaczenia w czwartek:tak:

olga79- ty pi..kooooooooooooooo!!nieominie cie imprezka ,
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO ,DUZO ZDROWIA SZCZESCIA POMYSLNOSCI I PRZY STOLE DUZO GOSCI ,UCALOWANIA OD AMELKI DLA CIOCI !!

chce wam powiedziec nowinke moja mamusia poprosila pania dyrektor w przedszkoolu by jej dala urlop bezplatny noi sie zgodzila i przylatuje do mnie na miesiac w grudniu i na swieta i na sylwestra
i bedziemy sprzedawac pierogi mama bedzie lepila a ja ogloszenie bede dawala na gazeta ie.
ale super co wy na to@!'#!!!

olga79- ty pi..kooooooooooooooo!!nieominie cie imprezka ,
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO ,DUZO ZDROWIA SZCZESCIA POMYSLNOSCI I PRZY STOLE DUZO GOSCI ,UCALOWANIA OD AMELKI DLA CIOCI !!

chce wam powiedziec nowinke moja mamusia poprosila pania dyrektor w przedszkoolu by jej dala urlop bezplatny noi sie zgodzila i przylatuje do mnie na miesiac w grudniu i na swieta i na sylwestra
i bedziemy sprzedawac pierogi mama bedzie lepila a ja ogloszenie bede dawala na gazeta ie.
ale super co wy na to@!'#!!!
To ja chce ruskie i z kapusta i grzybami:-):-):-)

Moje Kochane jeszcze raz wielkie dzięki za zyczenia:-):-):-)Imprezka oczywiście, że będzie.Może w koncu przy tej okazji uda się zorganizowac bal samic:-)

Amelia2008-no to macie nastepna klientke na pierogi.Ja bede się pisała na ruskie, no i oczywiście z kapusta i grzybami.Świetny pomysł:tak:

oki kobitki niezapomne o was tylko obawiam sie ze zamiast grzybow to beda pieczarki ,ale mama pyszne robi ,Zamowienia bede skladala po 7grudnia i ogloszenie dam na gazecie ie.niezapomne o was kochane

reklama
OLGA!!!
W dniu urodzin Twych kochana
Życzę szczęścia pod dostatkiem.
Aby troski i kłopoty
Odpłynęły gdzieś ukradkiem.

Słońce niech Ci zawsze świeci,
A na twarzy uśmiech gości.
I by nigdy Ci nie brakło
Marzeń, wiary i miłości.:-)

Do góry