reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

to ja też z miłą chęcią bym was poznała:tak:....jeśli można;-) reflektuje na czwartek chyba że znajoma podrzuci synka to wtedy nie wpadne:-p

mam jeszcze pytanko. Czy któraś z was zajmuje się AVONem? Bo ja bym chętnie coś zamówiła:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mam jeszcze pytanko. Czy któraś z was zajmuje się AVONem? Bo ja bym chętnie coś zamówiła:-)
Tak ,ja sie zajmuje avonem,jak bedziesz w czwartek u Olgi to dam Ci katalog:-):-):-)

Monia, nasza Gosia się Avonem zajmuje:)polecam, solidna z niej firma;)
Dzieki Aniu za referencje:-D:-D:-D
Z Manija juz sie dzis umowilam u mnie w pracy,pojedziemy razem,moze jeszcze bedzie Anetka-ciezarowka w 6mc.Do zobaczenia laseczki,stesknilam sie za Wami,buziaczki!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No prosze, a ja nie wiedzialam ze Gosia sie tym zajmuje, a chcialam mamie perfumy zamowic :-). No to problem z glowy :tak:

Ja potwierdzam swoja obecnosc u Olgi w czwartek. Dojade razem z Gosią :)

Dobranoc moje kochane panie. buzki!:cool2:

No prosze, a ja nie wiedzialam ze Gosia sie tym zajmuje, a chcialam mamie perfumy zamowic :-). No to problem z glowy :tak:

Ja potwierdzam swoja obecnosc u Olgi w czwartek. Dojade razem z Gosią :)

Dobranoc moje kochane panie. buzki!:cool2:
Przyjdz jutro do mnie do pracy jestem do 16,to dam Ci katalog(miedzy 11-11.30 mam tea breaka,a potem 14-15 lunch wiec mnie nie ma):tak:,to bys miala na przyszly piatek perfumy:-),bo do srody skladam zamowionko.Ewentualnie przyjdz przed druga to spedze z Toba lunch na kawce w Bagel Factory:-D

Sprobuje sie wyrobic, bo Norbert przyjezdza na lunch do domku na 13, a jak nie dam rady to moze moge zamowic teraz? Potrzebuje perfumy Celebre, ale nie spieszy mi sie z tym bo potrzebuje je dopiero na swieta, wiec jesli sie jutro nie zobaczymy to na spokojnie zamowie w czwartek :)

Dobry Wieczor dziewczeta. Ja tylko na mala chwilke (w kwestii formalnej)- prosze nie pisac posta pod postem gdyz to niezgodne z regulaminem forum. Wyjatkiem jest sytuacja kiedy to minelo 60 min od napisania przez nas posta i nikt nan nie odpowiedzial.
Jesli chcecie cos dodac do wyslanego posta nalezy uzyc opcji EDYTUJ znajdujacej sie w prawym dolnym rogu kazdego posta, a jesli chcecie zacytowac w swojej wypowiedzi wiecej niz jedna wypowiedz to w kazdej nalezy uzyc opcji " +" a po ostatniej - ODPOWIEDZ.
Nie bede upominac imiennie, no chyba ze sie sytuacja powtorzy.
Dziekuje za uwage.

Ostatnia edycja:
Sprobuje sie wyrobic, bo Norbert przyjezdza na lunch do domku na 13, a jak nie dam rady to moze moge zamowic teraz? Potrzebuje perfumy Celebre, ale nie spieszy mi sie z tym bo potrzebuje je dopiero na swieta, wiec jesli sie jutro nie zobaczymy to na spokojnie zamowie w czwartek :)
Ok,masz zamowione:-D:-D:-D,bo sa teraz w promocji:tak:I czekam jutro na Ciebie,jak sie wyrobisz;-)Pa,dziewczyny,spadam spac,bo jutro na 7.30:szok::wściekła/y:kolorowych snow!!!!:-)

Witam wszystkie mamuski:-)Wiolu,mam nadzieje,ze Amelcia czuje sie dobrze i katarek juz minal.Fajnie,ze znow szykuje sie spotkanko:tak:Olga-bardzo chcialabyc Cie rowniez odwiedzic w ten czwartek,na ktora sie umawiacie?Bo my mamy kontrolna wizyte u public nurse na 14.30,wiec pewnie sie nie uda:no:

reklama
dzien dobry wszystkim Mamusiom i ich pociechom:-)
my jesteśmy po wizycie u pani doktor i mała wazy już 4900:tak:, wiec przez 4 tyg przybyło jej 1.5kg. jest wszystko ok- bioderka, serce, nie ma żadnych zastrzeżeń. Wczoraj znów atak kolki,ale dzis jedziemy po kropelki i chce jej kupić butelkę anytkolkowa dr browna albo tommy tippy wiec mam nadzieje ze skończy sie ten koszmar.My w czwartek niestety nie dotrzemy do was ponieważ mamy szczepienie BCG:-(, oby nie płakała dużo i nie bolało,
pozdr. i milego dnia:-D

Do góry